Geweldig!

Prima producten, snelle en goede levering! Top!!!

Goede producten

Snelle levering. Goede service.

Supermooie kwaliteit

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd. Fijn mooie dikke yogamat en even mooie bolster, beide in een prachtige zandkleur.

Fijne materialen, snelle service en gebruiksvriendelijke website.

Ik geniet van de mooie yoga matten, fijne keus aan yoga kussens. Iedereen in mijn les geniet mee en is tevreden. Een stukje gemak die je net even nodig hebt voor een diepere ontspanning g/meditatie of ademhaling.

Ik heb een yogamat gekocht incl bandjes En draagband. Zeer goede kwaliteit en snelle levering! Ik ben tevreden!

Als je krijgt waar je om vraagt, dan glimlach je vanzelf

De website is mooi overzichtelijk, de productfoto's komen overeen met het werkelijk geleverde product, de levertijd wordt nagekomen en ja wat heb je dan nog te klagen. Het pakket meditatiekussen, oogkussen en riem olijfgroen - Lotus voldoet aan alle verwachtingen, blij mee.

Veel te kiezen met fijne keuzehulp/uitleg, snel geleverd en al heel veel plezier van gehad!

Heel fijn om als beginnende yogabeoefenaar uitgebreide te kunnen lezen op de site hoe de beste keuze te maken voor een product. Mijn mat en draagriem snel ontvangen en al veel plezier van gehad. Heel blij met mijn keuzes. Tussentijds ook contact gehad met Lisanne, die snel reageert op vragen.

Superyoga = super kwaliteit en supersnelle levering

Mooie nieuwe yogamatjes en bolsters voor Even Gym Uden

Fijne webshop, snelle levering en goede producten

Helemaal hebberig werd ik van al die leuke yoga spulletjes. Eigenlijk had ik alleen twee blokken nodig, die ze in een duurzame variant hadden, super! Maar uiteindelijk heb ik me niet kunnen inhouden en nog meer gekocht. Het werd super snel bezorgd!

Eenvoudig, correct, vlot en klantvriendelijk.

Mooie duidelijke foto's maken het kiezen van het product eenvoudiger. Overzichtelijke site. Ik kon vlot kiezen en kopen. En de levering gebeurde vlekkenloos! Dankjewel voor deze aangename ervaring!

Snelle bestelling en levering

Yoga mat besteld, goed idee. Bevalt uitstekend

Helaas niet geschikt voor mijn vorm van yoga

Handdoek is alleen geschikt voor hot yoga/bikram yoga. En niet voor mijn power yoga lessen: ik moest echt oppassen dat ik niet viel of weg gleed. Verder snelle levering en het is echt mooie kleur.

Fantastische producten

Ik ben erg blij mwet Superyoga. De producten zijn fantastisch en de omschrijvingen op de website komen geheel overeen. Levering is snel. Hele blij dat ik jullie heb ontdekt!

Eerste de beste

Duidelijke site, mooie producten, goede communicatie en keurige verzending. Kwaliteit van het product was zoals beloofd!

Snelle levering, kwaliteit prima

Ruime keuze, snelle levering van bolster en meditatiekussen. En heel fijn, na mailtje dat artikel weer op voorraad was, was dat het ook echt :-). Goede kwaliteit. Ik zal hier zeker weer bestellen.

De ene dag besteld en de andere dag al in huis. Het oogmasker meteen in gebruik genomen bij de yoga nidra. Heerlijke lavendelgeur.

Super mooie mat. Oogkussen met lavendel ook wel een aanrader. Netjes verpakt. Snel geleverd. Zat een yogakrant bij. Ga zeker weer bestellen.

Super geweldige service

Ik kocht onlangs bij superyoga een armband, helaas brak deze en verdwenen er kralen onder de linnenkast waar ik niet meer bij kon komen. Na een mailtje naar superyoga of ze misschien losse kralen hadden, kreeg ik zomaar een nieuwe armband toegestuurd. Hele fijne mensen en ze reageren echt heel snel. Al met al, zeker een website om bij te bestellen

heel goed!

Ik heb een prachtige pro mandukamat gekocht en ik ben er erg blij mee, ook heb ik afgelopen jaar wat oogmaskers gekocht; ik word superblij van super yoga!!

Heerlijk en stijlvol genieten

De spijkermat is even wennen maar na een paar minuten wordt het heerlijk genieten. Ik kan niet meer zonder en hou van de rustgevende energie die het me brengt. Dat hij er ook nog eens mooi uitziet en qua kleur volledig in mijn interieur past, is een hele fijne bonus!

Prachtige artikelen, snel in huis

Ik kocht de wollen-set: yogamat, meditatiekussen, oogkussen en yoga-bolster. Ben heel tevreden over de kwaliteit en de snelheid van levering. Ik bestelde 's avonds en had het de volgende dag al in huis.

Snelle levering, enorm tevreden

Zelfs een gratis krantje bij mijn bestelling, super levering, ontzettend blij!

Mooi yoga kleed besteld. Prachtige kwaliteit, heel tevreden.

Heel erg tevreden

Goede kwaliteit, snelle levering, handig te bestellen. Heel tevreden!

Helemaal tevreden

Goede, duidelijke website met veel informatie bij het product (in dit geval yogamat van schapenwol). Snelle verzending, goed verpakt. Product voldoet precies aan de omschrijving. Kortom, alles laat aandacht en kwaliteit zien. Fijn.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen