Ik heb die nog niet gebruiken maar he ziet super stevig en mooi uit

Super mooi

Mooie kwalitatieve producten in fijne kleuren en met een goede service

Onlangs heb ik weer eens wat besteld bij Superyoga, ik moet me altijd inhouden want de webshop staat vol met mooie spulletjes. Hoewel ik yoga niet heel fanatiek beoefen, probeer ik thuis wel regelmatig sessies te doen. Ik werk dagelijks achter de computer en daardoor ligt mijn focus vooral op het flexibel houden van mijn rug, nek en schouders. Dit keer bestelde ik een alignment strip, waar ik over las in een nieuwsbrief. Een mooi hulpmiddel om daarbij te ondersteunen.

Prachtige matten, mooi teken erop. Heb er zelf 1 en mijn dochter ook. Nu 1 voor mijn schoonzoon gekocht. Extra lange mat. Mooie kleur. Leuke sokken erbij waarmee je niet uitglijd. Werkt perfect. Wij hebben heel veel plezier van jullie producten!

perfecte levering, mooi op tijd, goed product

Zonder moeite een yoga kussen besteld dat keurig op tijd werd afgeleverd

Mooi materiaal

Fijne kleuren en goed materiaal en mooi afgewerkte producten, ben blij met booster en dikke mat, werkt stimulerend!

Fijne spullen

Fijne spullen en een snelle levering! Ik heb een meditatiekussen, twee meditatieblokken en een yogariem besteld bij SuperYoga en het werd snel geleverd. Kwaliteit is goed en het kussen is erg mooi.

Fantastische mooie spullen en snel geleverd

Voor het eerst kennis gemaakt met deze site omdat ik een meditatiekussen wilde bestellen. Wat een prachtige site en wat een duidelijke omschrijving bij elk artikel. Wat voor een meditatie/yoga leek als ik heel erg goed van pas kwam. Meteen ook een oogmasker en een nekkussen besteld. Ik ben helemaal blij met deze prachtige spullen! Ook kreeg ik zeer snel een reactie op een vraag van mij aan de klantenservice. Kijk niet verder maar bestel gewoon bij Superyoga!

Mooie yoga spullen, top!

Fijne website om op te navigeren dus snel gevonden wat ik zocht. Bestellen ging makkelijk, levering vlot en de bestelde artikelen zijn qua kleur en uitvoering helemaal wat ik er van hoopte. Top!

Super mooie artikelen

Ik heb super mooie artikelen ontvangen, bij levering een vouw in mijn maan kalender, deze word netjes opnieuw opgestuurd! fijne afwikkeling en erg blij met mijn artikelen!

Fijne, duidelijke website. Snelle levering

Fijne en duidelijke website, waardoor je precies weet wat je waar kunt vinden. Uitgebreid aanbod met heldere productomschrijving. Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Helemaal blij mee!

Snelle levering, mooi verpakt, duidelijke site

Om blij van te worden.

Mooie websites, met mooie producten en bij elkaar passende sets. Snelle verzending. Producten zoals omschreven en van mooie kwaliteit. Yogamat met een goede handleiding voor een duurzaam behoud van je bestelde product.

Mooie collectie en supersnel geleverd

Moeilijk om een keuze te maken uit al die mooie artikelen. Toch gelukt! Snel geleverd en ook nog met een code voor een maand yoga bij Happy with Yoga.

Fijne producten en snel geleverd

Fijne producten, zijn mooi en snel geleverd

Kwaliteit is super

Snelle levering en kwaliteit is super!

Hele mooie spullen en super snel geleverd

Inmiddels alle yoga atributen bij Superyoga gekocht. Mooie spullen voor een scherpe prijs en zeer snel en netjes aan de deur bezorgd. Heel tevreden en ik raad deze webshop zeker aan.

Prima webshop met mooie artikelen

Ik heb een heerlijke yogamat besteld met merinowol. Eerst uitverkocht maar ik kreeg een seintje wanneer het artikel weer beschikbaar was. Snel geleverd en prima product!

Adequaat

Ik heb mijn bestelling adequaat en super snel (de volgende dag) ontvangen. Ik ben er heeeeul erg blij mee! :-)

Geweldige producten en snelle levering!

Al meerdere producten meerdere malen aangeschaft via Superyoga en ik ben zeer tevreden. Alles wordt keurig verpakt verzonden en ook snel geleverd. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik ben fan!

Helemaal oké!

Snelle levering, kwaliteit en prachtige producten

Heel snel verzonden!

Snel verzonden en mooie kwaliteit spullen.

Het is de eerste keer dat ik een bestelling bij Superyoga geplaatst heb, en dit is prima bevallen. Website, bestelprocedure, levering en verpakking én product, alles dit in orde.

Zeer snelle levering en prachtige reismat!

De reismat die ik besteld had werd zeer snel geleverd en ik heb hem direct uitgerold en geprobeerd...top en vooral: hij kan echt heel plat opgevouwen worden en zo mee in koffertje op reis..heel blij mee!

Eenvoudig bestellen, snelle levering en prachtig produkt. Als extra bij de bestelling de yogakrant, alles gelezen!

Snelle levering en fijn ingepakt!

Ik heb een yoga mat + draagtas bij superyoga gekocht. Bij levering kwam mijn yogamat aan ingepakt door de draagtas, dus ik was al helemaal ready voor mijn yoga les! Top!!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen