Super snelle service

Een gebruiksvriendelijke website, met ruimaanbod aan goede prijzen. Eens besteld heb je op een sneltempo je levering ontvangen.

Snelle service en kwaliteit

Snelle levering, prima product

Ik zocht een yogahanddoek en kwam bij Superyoga uit. Het aanbod was goed en het bestelde product werd snel thuisbezorgd.

Snelle levering en fijn aanbod

geweldig, snelle service

kadobon besteld heel snel in huis. Leuk voor een verjaardag.

gewoon vlot en gebruiksvriendelijk

heel duidelijke website - gemakkelijk om de bestelling af te handelen - vlotte levering ook

Fijne producten, snelle levering

Ik ben erg blij met mijn yogamatten! Alles wordt keurig afgeleverd en de producten blijven lang bruikbaar

Snelle levering en top kwaliteit

Snel geleverd en mooie kwaliteit van de producten. Yoga mat kon ik gelijk meenemen naar de les om uit te proberen, maar ook deze is top

Fijne en warm wollige ervaring.

Toen ik de yogamat en meditatie kussen zag van wol bij superyoga was ik meteen verliefd. Gelijk besteld en snel keurig netjes binnen. Het leuke vond ik dat er wat extraatjes aan de bestelling waren toegevoegd zoals bijvoorbeeld de yogakrant. Bedankt voor deze mooie en wollige producten! Ik ben er erg blij mee! Ps: ik laat ze uit blijdschap aan iedereen zien die op bezoek komt. hihi

Vlotte service en levering voor kwalitatieve producten

De producten worden weergegeven zoals ze zijn en zijn kwalitatief. Snelle levering. Begeleidende info bij de producten indien nodig, shakti mat bv.

Gewoon goed

Snelle levering, mooi priduct

Zalig!

Mooie producten, fijne zachte materialen. Top kwaliteit!

Heel tevreden

Snelle verzending , goede kwaliteit van producten .

Netjes verpakt verzonden. Snel geleverd

Goed op de hoogte gehouden via mail over mijn bestelling. Verzonden in klein doosje zonder overbodige lucht. Fijn dat ik mijn bestelling af kon halen bij postNL punt. Mijn waterdichte yogatas heeft de eerste pittige regenbui met glans doorstaan.

Snelle levering, mooie spullen

Snelle levering,mooie spullen

fantastisch bedrijf

het werd op tijd geleverd. de kleur van de bolster was iets anders dan ik verwacht had. in ieder geval anders dan een eerder product dat ik had gekocht. via whatsápp contact gehad,en prima opgelost. ik heb een nieuwe hoes ontvangen voor het eerdere product, en nu zijn ze hetzelfde. twee dagen later, helemaal blij!

Super mooie en fijne producten

Na eerdere goede ervaringen die ik heb gehad met SuperYoga, weer besteld. Dit keer een bolster en oogkussentje voor yinyoga. Over beide producten ben ik enorm tevreden en blij dat ik deze heb aangeschaft!

Hele mooie producten

Goede kwaliteit producten, snelle levering en goede service.

Authentiek, kwaliteit en eerlijke prijzen

Snelle levering mooie materialen en kleuren en betaalbaar

Mooi product. Snel geleverd!

Snel bezorgd en mooie spullen

Goed!

Super kwaliteit en top service

Ik heb matjes besteld voor mijn studio en ik streef naar kwaliteit en kwantiteit. De levering was snel en mooi verpakt. Producten exact als op de foto. Ik ga zeker nog meer bestellen bij jullie.

Perfecte service

Besteld en de volgende dag geleverd. De tas is super mooi en van goede kwaliteit. Op de website de net iets mooiere stukken dan bij de concurrentie.

Mooie en overzichtelijke webshop met prachrige producten. Snelle levering.

Snelle service kwaliteit conform verwachting

Via insta regelmatig voorbij zien komen nu een nieuwe mat besteld en tas en heel blij mee.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen