Heldere communicatie en snelle levering

Duidelijke site, snelle levering en terugkoppeling per mail

Snelle levering en top producten!

Blij met de bolster en yogamat, goede kwaliteit. Snelle levering.

Fijne website!

Overzichtelijke website, snelle service

Mooi afgewerkte meditatiekussens.

Makkelijk te bestellen. Prima kwaliteit.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Helemaal top

Snelle nette levering

Fijne yogamat. Makkelijk om de elastieken om de mat te plaatsen en in de tas te vervoeren. Mooie mat. Kreeg complimenten bij yogales.

ruime keuze, veel maten beschikbaar, leuke prints

persoonlijke communicatie is super makkelijk als je een vraag stelt, heel snel antwoord ook. af en toe leuke aanbiedingen...

Hele snelle levering, mooie producten en goed verpakt. De producten zijn ook van goeden kwaliteit en zien er mooi uit.

Super mooie en fijne yogamat besteld. voldoet aan mijn verwachtingen. Goede kwaliteit, snelle levering. Zou hier zeker weer bestellen

Super service en mooie producten!

Heel klantvriendelijk, snelle reactie bij vragen. Goede kwaliteit producten die er mooi uitzien!

uitstekend

Snelle levering van goede producten

Mooie producten goede levering

SuperYoga heeft zulke mooie producten en via de website krijg je genoeg informatie en foto’s. Via de webshop kun je gemakkelijk bestellen en alles wordt netjes aangeleverd. Heel blij met mijn bestellingen die ik allemaal heb gedaan bij SuperYoga o.a. Prachtige meditatie kussens en dekens.

Snelle service en goede kwaliteit

Producten zijn zoals ze worden gepresenteerd en snelle levering

een eerlijke en correcte firma

Ik had een bestelling geplaatst, maar blijkbaar het verkeerde besteld. Ik kon op de site van Superyoga een retourticket downloaden en heb het meteen geretourneerd. Binnen enkele dagen had ik mijn geld retour! Prima service :-)

Alles was zoals beschreven en de levering zoals beloofd. Prima en niets op aan te merken.

Hele goede ervaring!

Prachtige stoffen hoezen besteld met prachtige kleur!

Service en kwaliteit zijn super

Ik mailde jullie omdat er een deel van mijn bestelling niet toegekomen was. Ik kreeg heel snel antwoord, en volgende dag kreeg ik de ontbrekende artikels bij me thuis. Super lieve en vriendelijke service en heel fijne kwaliteit van de materialen. Ik zou Superyoga.nl iedereen aanraden.

Eerste instantie niet zo sticky als ik hoopte

Maar later las ik op bol.com de goude tip dat je het matje eerst af moet nemen met azijn en water. Nu is de mat gelukkig wat stroever. En ben ik er heel blij mee.

Super gemakkelijk, duidelijke website, mooie materialen en snelle afhandeling

We bestelden mindfulness-kussens en een yogamat. Op de website heb je een ruime en duidelijke keuze in het mooie aanbod. Er is tevens oog voor esthetiek en ecologie. Proficiat! Luuuc&Linde

Veel keus, goede prijzen

Weinig op aan te merken. Aangezien ik een crèmekleurig meditatiekussen heb gekocht, had ik het wel fijn gevonden als het op een hogere temperatuur dan 30 graden gewassen had kunnen worden. De verpakking is gewoon katoen, dus waarom niet? Had wel graag geweten waarom het dan zo 'eco' is.

Heerlijk zennnnnn

Goede producten! Heb verschillende producten besteld op verschillende datas, altijd netjes op tijd! En de producten, tja daar word ik vrolijk van. En vooral heerlijk ontspannend

Qua stijl, materiaal en concept, ideaal.

Mooie kwalitatieve producten en bruikbare informatie

Na het starten van ademwerk zocht ik naar meer verdieping over ademhalen. Deze vond ik hier op de website. Mn oog viel uiteraard ook op de prachtige producten, een rood fluweel meditatiekussen gaat zeker bijdragen aan dagelijks op de mar stappen en meer rust :)

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen