Vlotte afhandeling, perfect materiaal, zeer vlugge levering.

Makkelijk, snel, duurzaam en goed kwaliteit!

Makkelijk, snel, duurzaam en goed kwaliteit!

Super mat! Geen moment heb ik mijzelf oncomfortabel gevoeld tijdens de yoga lessen.

De site is heel overzichtelijk, ook voor een leek als ik. Duidelijke omschrijvingen, snelle verzending, keurig verpakt!

Goede kwaliteit, prachtige, rustige kleuren

Snelle levering, goede kwaliteit, prachtige kleuren. Heel erg tevreden! (Ik kocht een bolster, sokken en een oogkussen lavendel)

Goede producten, snelle verzending

Fijne site met ruime keuze, snelle verzending.

Hele mooie en kwaliteitsvolle meditatiekussentjes

Snelle levering van kwalitatieve meditatiekussentjes. Fijn dat er met duurzame producten gewerkt wordt.

Snelle service en kwaliteit

Eerste keer hier besteld. Mooie kwaliteit en snelle levering. Duurzaam verpakt. Prettig!

correcte levering top producten.

Superyoga heeft leuke producten, mooie aanbiedingen en de levering gaat correct.

Heerlijke producten en goede service

Heerlijk genieten van een oogmasker. Snelle verzending. Goede klantenservice die meedenkt met vragen achteraf.

Uitstekende service

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de yogamat en de blokken. Een van de blokken zat niet in de geleverde doos. Na 1 mailtje gestuurd te hebben kreeg ik de volgende dag mijn 2e blok. Snel en vriendelijk behandeld.

Dat mooie oogkussentje met lavendel is een must have!

Door post covid.klachten bij mijn ogen doe ik veel meditaties. Het oogkussentje is daarbij extra fijn en ruikt bovendien zalig!

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Uit het uitgebreide assortiment van Superyoga een mooie yogamat en tas besteld. Goede kwaliteit mat met een rustige kleur. Snelle levering via de post. Nu heerlijk gebruik maken van mijn eigen matje tijdens de yogalessen!

Fantastische producten EN snelle levering !

Ik heb 2 oogzakjes met zaden en lavendel besteld en ze zitten heerlijk op je ogen geven de juiste druk op zodat je goed kan ontspannen ! De geur van lavendel is heerlijk rustgevend en niet te sterk. Mijn man en ik zijn dol op ze om er heerlijk van te ontspannen na een lange dag. De bestelling wordt snel en duidelijk geleverd

Makkelijk website en product is snel geleverd

Overzichtelijke website, de producten kan je makkelijk vinden en het is ook op tijd qua levering! Erg tevreden erover.

Snelle levering van een prachtige mat en fijn meditatiekussen!

Een inspirerende website die aanzet tot het starten van je yogapractice.

Prima site en verzorging

Fijne site en eindelijk iets waar veel van deze zaken samen komen bij 1 leverancier.

Snelle levering, goede producten

Wat een fijne stevige mat heb ik ontvangen. Ook het kussen zit lekker. Het was goed verpakt, snel geleverd.

Goede levering en product

Aankoop yogatas helemaal naar wens.

Binnen enkele dagen na bestelling arriveerde mijn nieuwe yogatas. Erg blij mee. Hij is wat ruim omdat mijnyogamat iets smaller is maar zodoede kan er ook iets extra in. Handdoekje- fles- dekentje. Alles past Ook zakje voor sleutel ed aanwezig..

Voor de eerste keer besteld en dik tevreden. Mooi en ruim assortiment, producten van kwaliteit en bestellen gaat soepel. Snel geleverd. Ik kom zeker nog een keer terug.

Meer dan tevreden met mijn bestelling!

Kwaliteit producten voor een betaalbare prijs, en ook nog super snel geleverd. Al met al meer dan tevreden :)

Goede site en snelle levering

Ruime keuze in materialen voor de yoga. Goede levering en materialen zien er mooi uit zo als op de site

Snelle levering, mooi product

Snelle levering goede producten. Kom Hier zeker weer terug.

Ik kom terug!

Leuk shoppen, snelle levering en handige mails ivm gebruik aangekochte zaken.

Prachtige yoga items

Ik kocht de mooie lila lotus yoga mat en vind ze echt prachtig! De mat was er zeer snel en goed verpakt. Ik ben fan!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen