Mooi product en een eenvoudig leveringsproces

Ik heb een yogatas besteld bij Superyoga. Het bestelproces ging soepel, de levering was goed traceerbaar en ging conform afspraak en het product beantwoordt aan de specificaties en beschrijving op de website. Kortom, helemaal goed!

Makkelijke site met mooie dingen

Mooie yogamat gekocht, snel geleverd. Goede tips gekregen. Maar jammer dat er dan weer zoveel mailtjes achteraan komen: niet relaxed!!

Zeer fijne site om yoga materiaal te bestellen.

Onlangs een hele mooie yoga bolster gekocht. Goede kwaliteit prijs verhouding. Gemaakt van mooi materiaal. Verpakt in een passende doos dus geen overbodig opvulmateriaal gebruik om de bolster te versturen. Besteld en volgende werkdag geleverd. Erg fijn bedrijf, ik raad het iedere yoga liefhebber aan om eens een kijkje op deze site nemen. Ik bestel in het vervolg zeker alles hier.

Correct en snel geleverd

Alle artikelen die ik besteld heb waren precies wat ik ervan verwacht had. Ook de levering was snel en correct.

Perfect, precies zoals verwacht.

Snelle levering. Keurig product. En prachtige stof en kwaliteit.

Perfect!

Mooie spullen, correcte prijzen. Snelle afhandeling van mijn bestelling, en in had mijn pakje erg snel in huis!

Mooie kwaliteit, en snel in huis!

Meditatiekussen, bolster in de kleur eco sand en de olijfgroene luxe yogatas en draagband van Lotus zijn perfect! Het kussen en bolster zijn zo mooi dat ik ze met liefde laat liggen in mijn slaapkamer. De luxe yogatas is geschikt voor mijn yogamat, mijn meditatiematje, oogkussen en yoga deken. Als ik mijn bolster nog wil meenemen dan gebruik ik de draagband voor mijn matje en past de bolster ook in de tas. Het meditatiematje, oogkussen lavendel en yoga deken van het merk Pure zijn een hele fijne aanvulling. De afmeting van de deken is precies hoe je het wilt. Langer en smaller dan een gewone deken. Het meditatiematje is ook ideaal tijdens de yin en restorative yoga. Het oogkussen gebruik ik voor een diepere ontspanning tijdens de savasana. Mijn yogamat, gekocht in 2020 wordt bijna dagelijks gebruikt en is nog steeds mooi. Al met al mooie yoga items van goede kwaliteit! Ik ben er erg blij mee!

Vast adres yoga spullen

Meerdere malen hier mijn meditatie en yoga accessoires gehaald! Vriendelijke service en fijne producten! Groot assortiment met een goede prijs kwaliteit verhouding. Tevens wordt er meegedacht als je vragen hebt. Dit blijft mijn vaste adres voor de yoga spullen!

Uitstekende kwaliteit en service.

Een artikel was uitverkocht. Super yoga nam meteen contact op en dacht mee aan een oplossing. Dit vindt ik belangrijk, dat hele kleine beetje persoonlijk contact ook al is het via de mail, i.p.v. alles maar gewoon op te sturen minus dat ene uitverkochte product, wat vele anderen zouden doen.

In een woord:top

Mooi en goed afgewerkt yogamateriaal.

Online besteld en 2 dagen later in huis. Goed verpakt. Top

Mooi assortiment en alles super snel verzonden!!

Mega TOP service EN kwaliteit!

Eigenlijk heel mijn yoga uitzet bij Superyoga.nl besteld en elke keer mogen ervaren dat alles vlekkeloos verliep. Heb veel goede raad en hulp gekregen bij het bestellen en zelfs ook nadien nog...echt hartverwarmend! Niet twijfelen en bestel snel bij Superyoga.nl!!

Vlotte snelle levering.

Snel in huis, kwaliteit is goed.

Snelle levering van mijn nieuwe yogamat!

Ik was één van de gelukkige van het winnen van een yogamat, de mat was een dag later al bezorgd. Supertevreden over de communicatie en bezorging van superyoga.nl. Daarnaast ook erg blij met mijn nieuwe yogamat van yoga design lab, gebruik hem bijna iedere dag!

Mooie producten en snelle, nette levering

Mooie producten, compleet assortiment, duidelijke site, heldere informatie, ook na het plaatsen van de bestelling.

Ruime keus van prachtige producten die ook nog snel geleverd worden

Prettige website met wisselend aanbod. Daardoor is het leuk om te winkelen.

Mooie en kwalitatief goede spullen

Duurzame verpakkingen (plastic vrij) en toch snel bezorgd. Alle spullen zelf voldoen aan de verwachtingen.

Kundig

Jullie doen wat jullie beloven. Goed verpakt en mooier producten.

Altijd mijn spullen goed verzorgd en oprijd ontvangen

snelle levering, mooi product

Mooi meditatiekussen, en oog compres, precies volgens omschrijving. Snel geleverd!

Mooie spullen, natuurlijk materiaal

Ik vind het belangrijk mij te omringen met natuurlijke materialen en bij SuperYoga vond ik deze reisartikelen die normaliter alleen zo syntetisch zijn als de pest. Hopelijk vergroot dit ons reisplezier! P.S. alleen jammer dat er aan de oogmaskers gevuld met lavendel geen strikje of elastiekje zit.

Alles was goed geregeld en netjes geleverd.

Ik kon de juiste producten snel vinden en er was genoeg keuze. De producten konden makkelijk betaald worden en werden snel geleverd!

Super service en fijne producten

Je moet ergens beginnen.. maar als je dat doet dan is superyoga erg fijn! Er is een goede service en de producten (+omschrijving) zijn super

Supermooie en fijne yogamat!

Supermooie en fijne yogamat! Hij ligt en voelt heerlijk en ziet er ook nog eens prachtig uit! o is yoga geweldig om te doen! #iloveit #superyoga

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen