Topwinkel

Ik haal hier alles voor mijn yoga practice. Goede snelle service, goed assortiment, fijne matten, blokken, bolsters en meditatie kussens.

Snelle levering en goede spullen

Vlotte levering en goede materialen

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Om 16:57 besteld en de volgende dag in huis. Super blij met mijn meditatiekussen en dikke yogamat. Eindelijk yoga doen met minder pijn. Echt super!! Mooie kleuren ook.

Great products and an enjoyable shopping experience

Thank you for your great service, your website is user friendly and my orders are always delivered fast. The products are good quality and I enjoy using them.

Super webshop voor yogi's

Al tweemaal besteld bij Superyoga en steeds een goede ervaring. De producten hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij een vraag werd zeer snel gereageerd via Instagram door Lisanne. Kortom: super website.

Aanrader!

De site is erg overzichtelijk met duidelijke uitleg over welke yogamat bij je past. Aan de hand hiervan een mooie mat uitgekozen. De mat was snel in huis en erg mooi! De mat stinkt ook niet en er zitten tips bij hoe de yogamat minder glad wordt. Ik heb er ook oprolelastieken bij besteld een een draagriem. Ik ben er blij mee!

Nét dat beetje extra

Al een tijdje beoefen ik yoga en steeds leende ik een matje bij de sportschool, maar op een gegeven moment wilde ik de practice helemaal ''mij'' maken. Het naar binnen keren en het gronden vanuit een veilige plek, mijn eigen kracht én eigen yogamat. Hierbij hoorde natuurlijk ook een eerlijke afkomst van het product waarmee ik dit moment van mezelf wilde delen (de yoga practice). Ik ben bij Superyoga.nl gaan zoeken en kon eigenlijk niet kiezen, zoveel moois en fijns! Toch bleef mijn duim vanuit een gevoel ergens steeds terug scrollen naar de lavendel lotus mat (en naar nog heel veel meer leuks haha, oops) Uiteindelijk de lavendel mat besteld en ook meteen eentje voor mijn moeder haar verjaardag. De levering was erg snel en het kwam mooi goed aan :) Ook de bijgeleverde yogakrant vond ik een fijne verrassing. Vanaf het urenlang scrollen tussen alle mooie producten, het me-time moment met de bijgeleverde yogakrant tot aan de eerste yogales met mijn eigen matje, heb ik heerlijk genoten. Dankjewel Superyoga.nl! <3 Alles verliep goed en fijn.

Top yoga kussens + snelle levering!

Keep going!

Mooi product

Duidelijke website en snelle service

Snelle en prima service

Snelle service en levering, kwaliteit en prijs kloppen. Mooie producten.

Mijn meditatiekussen werd gelijk "geheeld"

In alle rust is op een duidelijke wijze opbouwend gereageerd op mijn vraagstuk. Gelijk, zonder omwegen en snel werd aan mij tegemoet gekomen. Als het nog bestond zou ik jullie een "gouden" douche geven!! Wat heerlijk dat dit zo goed opgepakt is.

Snelle service, goed product

Een dag na bestellen in huis, product is van goede kwaliteit

Mooi verpakt, snelle levering

Al diverse items besteld. Mooie spullen en super snelle levering

redelijk

mistte een kledingaanbod op de site. Hierover gemaild, maar nooit reactie op gehad.

fijne bestelling

goede verzending helaas door post nl 1 dag vertraging maar dat maakt niet uit hij was optijd binnen

GEWELDIG

super snelle verzending zeer tevreden over de producten! en alles zat netjes verpakt ik ben er blij mee

Mooie fijne yoga blokken en deken

Snelle levering en kwaliteit goed. Erg blij mee!

Snelle communicatie en verzending. Hele mooie producten.

PostNL deed er een week over om af te leveren, maar daar kon de webshop natuurlijk niks aan doen. Tevreden klant dus :)

Cadeaubon gekocht voor vriendin. Snel ontvangen en leuk briefje bij om af te geven.

Goed product, snelle levering

Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Levering was erg snel. Zeer tevreden.

Duidelijke webshop, snelle levering

Ontspannen

Heerlijk ontspannen, in je lichaam komen Ademen vanuit je Hart

Mooie producten

Het werd tijd voor een nieuwe mat. Ik heb een extra dikke mat gekocht en een meditatie kussen. Heel tevreden met allebei. De beschrijving van de producten op de site kloppen, de kleuren zijn erg mooi. Heb ik weer iets nodig bestel ik het weer bij Superyoga.nl ❤️

Snel contact met goede service

Door een foutje heb ik contact gelegd met Superyoga via Whatsapp, dit ging vlot en vriendelijk. Fijne producten en een snelle levering. Leuke yoga webshop!

Fijne meditatiekussen

Binnen een dag het meditatiekussen eco jute ontvangen. Een prachtige olijfkleur en hij zit perfect. Het lukt me niet ontspannen op de grond te zitten maar hierop kun je heel goed aarden. Ik ben erg blij dat ik hem mezelf cadeau heb gedaan.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen