Snel besteld, snel binnen !!

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb een bolster, twee blokken en een oogmasker gekocht. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van alles. Ik heb alles snel ontvangen, de communicatie was goed en het was goed verpakt. Ik zou nieuwe yogaspullen hier zo weer aanschaffen.

goed georganiseerd en voldoende begeleiding en informatie

snelle levering product werkt zoals het moet.

Tevreden klant

Super producten en snelle levering

Helemaal top!

Veel keuze, goede snelle levering en fijne producten. Helemaal tevreden.

Mooie kleuren en kwaliteit

Ik heb een bolster en meditatiekussen met oogkussen/strap besteld. De kleur is prachtig en het materiaal voelt van goede kwaliteit aan. Dit zal niet de laatste keer zijn dat ik iets bestel bij Superyoga.

Goede service en uitstekende levering

In mijn zoektocht naar een yogamat kwam ik terecht bij Superyoga. Er is veel keus en ik wilde zeker weten dat ik een mat heb die aansluit bij mijn wensen. Voor de aankoop heb ik contact gehad met de klantenservice en ben zo uitstekend geholpen. Een mooie mat besteld en die was snel in huis, zonder plastic! De mat voldoet aan mijn wensen en is erg fijn, de klantenservice heeft dus prima werk geleverd.

Geweldige producten, fijne site en snelle service

De website is overzichtelijk een geeft goede informatie om je te helpen bij het maken van je keuze. De producten zijn van hoge kwaliteit. Ik blijf zeker klant en zal de site aanbevelen.

Heel goede

Super materiaal en heel goed uitgelegd op de website voor wie wat goed is en wat je ook nodig hebt als beginner (Yoga) Zo heb ik een hele goede yogamat gevonden wat ik anders totaal niet ging gekocht hebben met als gevolg dat ze niet voor mijn gewrichten goed was. Zo zie je maar hoe goed ze het uitleggen op superyoga.nl Bovendien mijn bestelling had ik al supersnel in België de volgende dag wat heel leuk was. Kortom supersnelle en supergoede website. Ik bestel hier vast en zeker nog meer en raad hem ook van harte bij iedereen aan.

Geweldige kwaliteit producten en verzending is top, zonder plastic én met leuk yoga krantje

De kwaliteit van de producten is hoogwaardig! Zonder twijfel kan ik er lang plezier aan beleven. Ik kocht twee yoga handdoeken met anti slip. Ik ben er heel blij mee. De verzending was snel en ook nog eens duurzaam verpakt. Er is geen plastic gebruikt! Bij de levering zat een yoga-krantje. Die heb ik heerlijk in het zonnetje gelezen. Kortom; een aanrader om bij Superyoga te bestellen!

Betrouwbaar en persoonlijk

Ik heb 3 producten besteld, deze kwamen al erg snel binnen. Goede communicatie via de mail zodat ik mijn bestelling elk moment kon volgen. Goed verpakt maar toch zat er een klein scheurtje in de stof van mijn meditatie kussen. Na een korte email, kreeg ik vrijwel meteen antwoord terug dat dit uiteraard niet de bedoeling is en dat ze meteen een nieuwe had verstuurd. Zo fijn, geen gezeur of moeite hoeven doen om iets retour te zenden!! Alle producten zijn van super fijne kwaliteit en de kleuren kloppen ook met de website. Al om al een hele fijne webshop waar ik in de toekomst zeker bij terug kom!

Hoge kwaliteit, scherpe prijzen, snelle verzending

Ontzettend blij met mijn extra dikke yogamat, kurken blok en accessoires. Ze zijn degelijk én mooi! De producten werden snel verzonden.

Super leuke site

Zelf een prachtige tote bag besteld. Netjes op tijd geleverd en van goede kwaliteit! Handig om mee te nemen.

in gene word >> fantastisch

Wat een fantastisch bedrijf en wat een heerlijke yogamatten :-) Ik ben helemaal tevreden. Ik had een mat besteld en kon die door omstandigheden niet meteen gebruiken. Pas toen ik hem opende zag ik, dat ik toch graag een ander model had willen hebben. Dat was geen enkel probleem - ongelooflijk wat een fijne klantenservice. Gebruik de mat nu dagelijks en ben zeer tevreden - veel dank * :-) *

Mooie comfortabele mat

Deze mat is mooi, comfortabel en werd ook nog eens supersnel geleverd. Zeer tevreden met mijn aankoop dus :-)

Website is qua informatie heel helder

Fijne en duidelijke site , ook tips voor onderhoud ed na mijn bestelling heel goed ervaren . Bestellen en verzenden top !

Snel en mooie mat

Hij ligt als stijl artikel in de huiskamer. Zodat het uitnodigt om yoga te doen. Blij mee.

Snelle service en topproduct

Heel tevreden over mijn aankoop (yogamat en armband). Deze werden snel geleverd en waren mooi ingepakt. Inclusief een yogakrantje erbij. Heel tevreden over de mat, mooi en goede kwaliteit.

Fijne yogamat.

Goede Kwaliteit & Snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne site, vlotte afhandeling en goede levering :)

De informatie en het zoeken op de site is prettig en overzichtelijk. Aanmaken van een account gaat snel. Snel besteld en voldoende informatie. Goed verpakt en vlotte levering. Zou er zo weer bestellen.

Snelle levering en mooie producten!

Mooie en stevige producten. Precies zoals ik verwacht had. Ook echt hele snelle levering!

Bestelling niet ontvangen

Ik heb niemand van post nl gezien? Nu is mijn pakje retour ???? Jammer eerste ervaring is niet positief. Mvg Annie

Hele fijne online winkel met kwaliteitsproducten

Ik heb onlangs een meditatie kussen aangeschaft. Deze werd super vlot geleverd en heeft een prachtige kleur en is van een mooie kwaliteit jute gemaakt. Ik ben erg tevreden en zou zo weer een bestelling doen bij www.superyoga.nl

Kreeg al binnen 5 min bericht dat pakkwt verzonden was. Mooi en degelijke yogamat tegen betaalbare prijs. Top!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen