Top product en snelle klantenservice

2 oogkussentjes besteld. Door PostNL was mijn pakket enorm vertraagd. Super behulpzame en snel reagerende klantenservice.

Perfect!

Heel snelle levering! Alles gevonden wat ik precies wou en voor een geweldige prijs. Kwaliteit ziet er top uit. Beter kan niet...

mooie mat en toebehoren snelle levering en netjes verpakt

Eerste bestelling heel tevreden herhaling vatbaar

snelle levering, brede selectie aan producten

zo duurzaam mogelijke verpakking

De juiste info maken tevreden klanten !

Goede omschrijving van het product en correcte levering.

Prima levering

Snelle levering en goede producten

Mooi product, netjes geleverd en plasticvrij!

Mooi product, netjes geleverd en plasticvrij!

Netjes en goed verpakt

Omschrijving op site is zoals het product ook is. Leuk kaartje erbij altijd netjes

De fijnste yoga webshop!

Als yoga docent tip ik altijd graag jullie webshop! De producten zijn een fijne prijs/kwaliteit verhouding én eigenlijk nog belangrijker: mooie producten! Die je met trots in je huis (of studio!) kunt neerzetten ☀️

Mooie, kwalitatief goede producten en een snelle service

De producten en de kleuren zijn super.

super kwaliteit ,redelijke prijs en snelle bezorging

geniet beter van mijn yoga lessen met de bolster,het kussen en oogmasker ! Bedankt!!

Goede kwaliteit en fijne service

Ik ben tevreden over de bolster en de oogkussentjes. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Supersnelle levering

In weekend met aansluitend feestdag besteld: dinsdag in al huis! Blij met nieuwe yogamat en tas, met genoeg ruimte voor bijvoorbeeld handdoek en praktisch binnenvak voor sleutels enz. De mat past op zich goed in de tas, hoewel de tas wat mij betreft iets langer had mogen zijn om de mat iets makkeleijk in en uit de tas te doen.

Supersnelle goede service en product.

Supersnelle, goede service en geweldig product. Prima verzorgd. Top!

mooi product

mooi producten en goede kwaliteit.

Bestelling correct gerealiseerd en op gestelde datum en tijd!

Gerealiseerd wat besteld en beloofd is wat betreft datum en tijdstip van de bestelling. Helemaal tevreden.

Top producten, goede prijs en snelle levering

Extra lange, extra brede yogamat cadeau gegeven aan mijn vriend. Hij is er heel blij mee! Precies wat hij nodig heeft voor zijn lengte en postuur. De wierook set is ook top. Het is meer dan ik dacht dus hier kan ik ook een aantal van weggeven als cadeau. Mijn yogastudio heeft ook altijd de rozemarijn mat spray. Nu kan ik hem voor m’n home practice ook gebruiken. Ruikt heerlijk fris!

De toe Sox

Slecht afgewerkt, als je de sokken aan de binnenkant de draadjes nog zelf moet afwerken., niet aanbevolen. NIET VOOR HERHALING VATBAAR OM TE BESTELLEN,.

Snelle levering en mooie producten

I love de producten van superyoga en kan altijd vertrouwen op de snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijke website Makkelijk bestellen Zorgvuldig verpakt Product zoals beschreven en in uitstekende kwaliteit

Snelle, stipte levering, en zeer kwalitatief materiaal.

Correcte omschrijving van wat je koopt. Fijne en kwalitatieve producten. Communicatie en levering verlopen zeer stipt. Kortom, een fijne shopping ervaring. Ook daarna ... met leuke mails.

goede kwaliteit producten, snelle levering!

Producten voldoen aan verwachtingen en worden snel geleverd!

Degelijk verpakt en snelle service

Heel tevreden

Uitstekende kwaliteit.

Tevreden uitstekende kwaliteit.

Niks mis mee!

Veel keuze, snel geleverd en goede kwaliteit

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen