goede kwaliteit producten, snelle levering!

Producten voldoen aan verwachtingen en worden snel geleverd!

Degelijk verpakt en snelle service

Heel tevreden

Uitstekende kwaliteit.

Tevreden uitstekende kwaliteit.

Niks mis mee!

Veel keuze, snel geleverd en goede kwaliteit

Makkelijke website, verzending zoals afgesproken en netjes verpakt.

Zeer fijne winkel

Superyoga is een zeer fijne (online) winkel waar ik graag mijn spullen koop voor mijn yoga. Ik vind het heel fijn dat ze een zeer grote keuze hebben aan duurzamere artikelen en dat bestellingen altijd snel worden geleverd.

Zeer tevreden en snelle levering

goede kwaliteit en een klaar en degelijke uitleg voor gebruik en onderhoud bij alles wat je aankoopt. Mooie kleuren en genoeg keuze

Super goede yogamat

De aanschaf boven de nieuwe yogamat ontwikkeld door, of in samenwerking met Happy with Yoga is een hele goede keuze. Lekker stroef en stabiele ondergrond om de perfecte yoga oefeningen te kunnen uitvoeren met de juiste grip en zonder uit te glijden.

Prachtige producten.

Ontzettend mooie producten mogen ontvangen. Kwaliteit is goed. Levering ging snel en soepel. Erg blij!

Goede service, snelle levering en duidelijke communicatie….wat kan een mens nog meer wensen?

Goede producten voor een goede prijs

Snelle levering van goede kwaliteit en voor een goede prijs!

Snelle bezorging, goede service.

Dank Superyoga.nl voor de goede service en snelle bezorging met een mooi, kwalitatief hoogwaardig artikel en de Yogakrant. Héél tevreden!

Aanrader

Snelle levering top qualiteit

Prima service!

Mooi product, HWY yogamat. Levering kon je precies opgeven wanneer en dat klopte ook.

Snel en flexibel

Snelle verzending en zeer flexibel. Ik had ‘s avonds iets besteld maar wilde iets toevoegen aan de bestelling. Bericht gestuurd via whatsapp en de volgende morgen meteen antwoord en alles geregeld. TOP!

Heerlijke Yogadoeken voor nog meer Zen

Ik ben fan van de mooie zachte anti-slip yogadoeken die je training nog meer Zen maken. Ze zorgen ervoor dat je stevig op je mat staat en uiteindelijk heerlijk ontspannen kunt liggen. Superfijn en goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Mooi product

Ik heb een yogamat Lotus besteld. Taupe is een prachtige kleur en de mat is top. Na het schoonmaken is de grip helemaal goed en de mat is lekker lang. De dikte is ook perfect; dik genoeg om geen last van je knieën te krijgen en dun genoeg voor je balans oefeningen. En dat voor deze prijs! Ik ben positief verrast.

Wat een leuke webshop! Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag (volgens afspraak) al thuis gestuurd. Mooi en netjes verpakt. Ik ben tevreden en ik ga zeker weer bij Superyoga bestellen.

Mooie spullen, snelle service, niet zo prijzig

Als je nu mijn -mini- yoga studio zou zien.. zo mooi. Zandkleurige matten, taupe kussens en prachtige bolsters. Allemaal van super yoga. Super tevreden!

Mooie producten en snelle levering

Ik heb aantal keren besteld snel en mooi! Ik heb meerdere meditatie kussens besteld en ze zijn allemaal heel mooi en zitten goed! De 7 chakra wierook is een heerlijke geur hier wordt je blij van! Top bedrijf, alles volgens wens

De kwaliteit van de producten zijn erg goed. Ook de zending is snel.

Goede en snelle levering

Hele mooie yoga mat en tas van superyoga.nl. De levering was snel, zoals beschreven. Niks op aan te merken en super blij met mijn nieuwe extra dikke yogamat!

Grote keuze

Grote keuze, maar je moet op de site wel erg opletten omdat niet alleen matten van één specifiek maat verschijnen. Dat heeft bij mij tot een retourzending geleid, waarvoor extra kosten afgerekend worden

Geweldig!

Snelle levering, goed verpakt. Goede kwaliteit kussens. Ik ben er erg blij mee!

Fijne webshop, overzichtelijk, duidelijk en mooi opgezet met alle gewenste info. Ik ben super blij met alle spulletjes (bolster, yogamat, meditatiekussen en blokken) die ik heb aangeschaft ter vervanging van mijn oude spullen. Ze zijn gebruiksvriendelijk, fijn en ik krijg alleen al een blij en vrolijk gevoel als ik ernaar kijk :) win-win zou ik zo zeggen!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen