Snelle bezorging

De bestelling was netjes verpakt en snel geleverd.

Gemakkelijk, snel en goede service!

De bestelling ging vlekkeloos, productomschrijving was heel helder en de bezorging erg snel. Aanrader!

Goede kwaliteit! Top service

Vier yoga zit zakken besteld! Uitermate goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Levering is snel!

Prima levering!

Product was eerst niet voorradig, e-mail alert ingesteld. Toen ik een berichtje kreeg dat het weer leverbaar was, heb ik meteen besteld en mijn bestelling snel ontvangen.

Fijne webshop!

Ik ben sinds vorige week begonnen met Yoga en had daar mooie spulletjes voor nodig. Superyoga kon mij daarbij helpen, veel keus, mooie uitstraling, sneller levering, goed in de prijs, warm welkom, mooie site. Ik zal Superyoga zeker aanbevelen en zeker vaker komen shoppen. Bedankt voor de mooie spulletjes! Namaste!

Super mooie kwalitatieve producten!

Ik heb de extra dikke yogamat met de maancyclus binnen gekregen. Ik merk echt een groot verschil met een normaal yogamatje qua dikte en deze yogamat. Deze yogamat zit echt veel comfortabeler! En het materiaal is ook heel erg fijn <3 Ook heb ik de Moon Calender ontvangen. Deze ziet er ook super mooi uit. En hij heeft een mooi plekje in mijn Natuurgeneekunde Praktijk Pure4us gekregen!

fast and nice experience

fast delivery and nice experience in the website

Prachtige kwaliteit producten

Prachtige producten. Prijs kwaliteit verhouding zeer tevreden over en alles was snel in huis. Helemaal blij mee!

Awesome!

Delivered quickly and prefect conditions!

Geweldig!

Wat een mooie en fijne yoga mat. Anti slip , en comfortabel in dikte. Ook nog een mooie paarse kleur , ik ben er blij mee.

Ben zeer tevreden over pruducten en de service

Snelle levering. Mooie producten. Er was een artikel dat niet in pakje zat en dat werd binnen 2 dagen nagelerd. Top

Geweldig!

Mooie yoga accessoires, goede kwaliteit, duidelijke omschrijving over de artikelen om de juiste keuzes te maken, snelle levering! Superblij!

Snel geleverd!

Mooie spullen en heel snel geleverd!

Prachtige mooie producten!

Al een paar keer besteld bij Superyoga. Bolsters voor mijn lessen maar ook een prachtige wollen mat waar ik elke dag mijn yoga moment op vind. Mijn laatste aankoop is een prachtige mooi linnen bolster en oogkussentje om cadeau te geven aan mijn lieve mooie dochter. Hele mooie kwaliteit, snelle levering voor mij dus...SUPERyoga!

Fijne snelle levering

Altijd een goede service

snelle bezorging

mooie produkten, snelle bezorging en goede aanbiedingen.

Superyoga.nl is net een snoepwinkel. Ik wordt er hebberig van. Échte aanrader!

Hele snelle levering, binnen 10minuten kreeg ik al mail dat ie verzonden was. Volgende dag in huis. Super mooi product, meditatiekussen. Heel blij mee

Perfecte service en afhandeling

Bestelling gedaan en 2 dagen later was het product binnen . Zeer tevreden

Veel keuze en snelle levering!

Erg tevreden met de producten die ik had besteld, keuze genoeg en alles was heel snel in huis!

Snelle eco service

Mijn aankoop kwam lekker snel aan en is plasticvrij verstuurd. Geen onnodig verpakkingsmateriaal en toch netjes verpakt, dat was echt top!

Fijne site, snelle bezorging, goede kealiteot

Meditatie kussen en oogmasker Heel fijn !

Snelle levering! Ben blij met mijn oogmasker/kussen….. Helpt me erg goed om ook mijn ogen even rust te bieden!

Top service met kwaliteitsvolle producten

Zachte oogkussentjes met heerlijke geur van lavendel

Absoluut fantastisch.

Snelle beantwoorden van vragen en super snel bestelling binnen.Daarnaast erg leuken uniek om kennis te maken met de online yoga lessen. In de toekomst zal k voor benodigheden altijd eerst deze website bezoeken

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen