Super enthousiast!

Zo blij dat ik yoga heb gevonden, ik voelde me direct enkele jaren jonger en doet doet zoveel met mijn lichaam en gewrichten,

Informatieve website, vriendelijke benadering, snelle levering en mooie producten van een goede kwaliteit!

Dekens die ik had aangeschaft kon ik probleemloos retour sturen toen ik de kleur niet goed vond en een andere kwaliteit wilde. Fijn dat dit zonder discussie mogelijk was !

Snel, efficiënt en degelijk

Ik ben nog een leek in yoga, maar door de eerste stap te zetten naar een yogamatje te bestellen bij Superyoga.nl is er een hele andere wereld voor me opengegaan. Duidelijke en interessante informatie. Mooi en kwaltiteitsvol materiaal. Je krijgt er feel good vibes van!

Voor ontspanning ga je naar Superyoga!

Mooie producten. Betaalbaar en snelle levering.

Vlot snel en topkwaliteit

Jullie produkten zijn zo gelukzalig als yoga

Snel geleverd, mooi kleding

De maat valt goed, de stof is heel erg fijn en geeft bovendien een gesteund gevoel. De kleuren zijn prachtig en komen overeen met wat er op de site staat. Snel geleverd!

Goede service en kwaliteit, ruime keuze

Superyoga biedt een ruim assortiment, verschillende kleuren en materialen. Heel fijn. De doof mij bestelde producten ontving ik snel en eea voldoet ruim aan de verwachtingen.

Super fijne producten & goede service!

Superblij ben ik met mijn meditatiekussens en yogamat. Snel geleverd! Prachtige kwaliteit!

Snel geleverd, mooie producten

Had 2 oogkussentjes besteld, beide zijn erg mooi van kleur en hebben een zachte stof. Heel blij mee!

Een praktische yogamat, snel geleverd.

De wesite is duidelijk. Snelle levering. Goede yogamat met houvast. Kleur komt overeen.

Fijne website

Een yogamat gekocht en voldoet aan mijn eisen precies zoals op de website uitgebreid beschreven staat. Tevens snelle levering!

Snelle bezorging

De bestelling was netjes verpakt en snel geleverd.

Gemakkelijk, snel en goede service!

De bestelling ging vlekkeloos, productomschrijving was heel helder en de bezorging erg snel. Aanrader!

Goede kwaliteit! Top service

Vier yoga zit zakken besteld! Uitermate goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Levering is snel!

Prima levering!

Product was eerst niet voorradig, e-mail alert ingesteld. Toen ik een berichtje kreeg dat het weer leverbaar was, heb ik meteen besteld en mijn bestelling snel ontvangen.

Fijne webshop!

Ik ben sinds vorige week begonnen met Yoga en had daar mooie spulletjes voor nodig. Superyoga kon mij daarbij helpen, veel keus, mooie uitstraling, sneller levering, goed in de prijs, warm welkom, mooie site. Ik zal Superyoga zeker aanbevelen en zeker vaker komen shoppen. Bedankt voor de mooie spulletjes! Namaste!

Super mooie kwalitatieve producten!

Ik heb de extra dikke yogamat met de maancyclus binnen gekregen. Ik merk echt een groot verschil met een normaal yogamatje qua dikte en deze yogamat. Deze yogamat zit echt veel comfortabeler! En het materiaal is ook heel erg fijn <3 Ook heb ik de Moon Calender ontvangen. Deze ziet er ook super mooi uit. En hij heeft een mooi plekje in mijn Natuurgeneekunde Praktijk Pure4us gekregen!

fast and nice experience

fast delivery and nice experience in the website

Prachtige kwaliteit producten

Prachtige producten. Prijs kwaliteit verhouding zeer tevreden over en alles was snel in huis. Helemaal blij mee!

Awesome!

Delivered quickly and prefect conditions!

Geweldig!

Wat een mooie en fijne yoga mat. Anti slip , en comfortabel in dikte. Ook nog een mooie paarse kleur , ik ben er blij mee.

Ben zeer tevreden over pruducten en de service

Snelle levering. Mooie producten. Er was een artikel dat niet in pakje zat en dat werd binnen 2 dagen nagelerd. Top

Geweldig!

Mooie yoga accessoires, goede kwaliteit, duidelijke omschrijving over de artikelen om de juiste keuzes te maken, snelle levering! Superblij!

Snel geleverd!

Mooie spullen en heel snel geleverd!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen