Fijne, eerlijke yogaproducten.

Fijne, eerlijke yogaproducten. Snelle levering en goede communicatie over producten. Mooie, eenvoudige vormgeving. Bolster, riemen (in veelvoud) en mat hier gekocht en voldoen goed.

Super snelle bezorging

Erg behulpzaam via Instagram bij vragen. Ik heb mijn bestelling snel binnengekregen en alles is helemaal naar wens.

Niks op aan te merken

Mooie producten, bestelling snel ontvangen, goed verpakt. Niks op aan te merken.

Kwalitatief mooie spullen én tevens leuk in m’n interieur!

Door de mooie kwalitatieve spullen direct zin in ontspanning!

Goede kwaliteit yogamat.

Mooi product.

Keurig pakket, op tijd geleverd volgens afspraak. Leuk, de yogakrant erbij.

Goede yogamat, snelle levering

Fijne extra’s bij aankoop van de yogamat. Duidelijke uitleg over het onderhoud.

Snelle levering en vriendelijk contact

Mijn bestelde producten waren de volgende dag in huis. Netjes verpakt. Ik had nog een vraag of een van de bestelde producten en die werd snel en vriendelijk beantwoordt door Superyoga!

Kreeg snel precies wat ik had verwacht en besteld!

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Boven verwachting!

Yoga mat in het echt mooi en goed kwaliteit. Ook leuk om een super yoga tasje erbij te mogen ontvangen :-) Tevreden klant!

De bestelling was de volgende dag al binnen. Erg blij met de mat: goede dikte en voldoende grip. Daarnaast veel complimenten gehad over de mooie kleur. Helemaal blij mee

Alles super snel geleverd en van mooie kwaliteit!

Ik ben super positief over superyoga.nl. De spullen werden de dag na bestellen al geleverd en de spullen zijn van een hele mooie kwaliteit. Dikke aanrader!

Supersnelle levering

Ik ben super blij.. Het is het 2de item dat ik van jullie ontvang vorige keer was het via een vriendin... Deze keer heb ik zelf mijn bestelling gedaan .. aangenaam verrast van de snelle levering... Ook heel tevreden van mijn articels Dankjewel ervoor

Kwalitatief goed en mooi materiaal en snelle levering

Alles wat ik tot nu toe bestelt heb heeft een goede en mooie kwaliteit. Fijn dat er zo veel keuze is qua kleuren, het maakt de trainingen nog leuker!

Heb super goede ervaringen met Superyoga!

Super snelle reactie. Beantwoorden vragen goed. Super vriendelijk! Top service. Altijd snel. Ik raad t iedereen aan!

Mooie producten!

Jammer dat terugbetaling bij een retour redelijk lang op zich laat wachten.

Snelle levering en fijne producten!

fijne dikke yogamat met goede grip!

De yogamat is met 6mm lekker dik en voldoet aan mijn verwachtingen. Ook heb ik ineens weer een stuk meer grip vergeleken met mijn vorige mat.

Super blij met mijn nieuwe yogamat/meditatiekussen

Ik deed een bestelling bij superyoga en had een dag later mijn bestelling al binnen! Ik word erg blij van de kwaliteit en de mooie kleuren. Zeker niet de laatste keer dat ik hier wat bestel!

uitstekende producten en snelle levertijden

Prima kwaliteit van meditatiekussen en bolster. Daags nadien reeds geleverd in België.

Ik zocht een paar yogasokken en ze waren in voorraad. Volgende dag in huis. Top!

Ik kreeg bericht dat mijn pakket was bezorgd, maar had niks ontvangen. Na prettig contact met superyoga stuurde ze me het pakket opnieuw op. Achteraf bleek het eerste pakketje bij buren te zijn bezorgd en was de post bezorger dit vergeten door te geven. Goede communicatie.

Duidelijke webshop en goede levering

Ik wilde graag een yoga mat die ik voor alle stijlen yoga kan gebruiken. Vis de mat wijzer ben ik tot een goede keuze gekomen en ik ben enorm blij met de kat die ik heb gekozen. Daarnaast vind ik de artikels op de site super leuk en leerzaam om te lezen.

Snel bezorgd, mooi product, kwaliteit niet top maar oké

Het meditatiekussen werd snel bezorgd. Mooi kussen, maar de kwaliteit is niet super. Er laten vaak draden los.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen