Heerlijk brede yogamat

Deze yogamat heeft een royale breedte en is ondanks de egale textuur zeer sticky! Echter heb ik 'm toch geretourneerd omdat ik persoonlijk liever een iets dikkere mat gebruik.

Prima levering!

Ik ben blij met de producten. Doen helemaal aan mijn verwachtingen Ook snelle levering.

Super ervaring

Mooie producten en snelle levering, ideaal!

Goede kwaliteit

Spullen kwamen op tijd en netjes verpakt binnen. Kwaliteit voelt goed aan! De yoga mat heeft veel grip. Ik ben erg tevreden.

Geweldige service en producten

Ik heb echt super fijne producten gekocht en de levering en service is altijd heel goed! Blij met deze shop.

Hele fijne producten en snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over de producten van Superyoga.nl, het zijn kwalitatief goede producten en ook nog voor een leuke prijs. Levering is ook snel. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Hele goede kwaliteit.

Fijne yogmat, voel me meteen bijna een pro☺️ Service van Superyoga is top!

Mooi en goede kwaliteit

Een paar producten als cadeau aan een vriendin gegeven, ze was er erg blij mee! De producten zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit.

Mijn ervaring is dat het een super mooie webshop is met een snelle verzending.

De kwaliteit van de producten is heel goed. De bestelling is snel verzonden, mooi ingepakt. Het yogamatje is heel fijn en ik heb veel grip.

Geweldige service en prachtig product

Ik heb nooit eerder besteld bij super yoga maar mijn ervaring was super goed. Ik had mijn bestelling gedaan einde middag en de volgende dag was het al bezorgd! Ook zijn de producten super netjes geleverd en van prachtige kwaliteit. In een woord: top!

Highly recommend

Great quality products and fast delivery

Super goed!

Heel tevreden van mijn bestelling. Snelle en vlotte bestelling, betaling en levering. Goede prijs/kwaliteit en leuke en interessante krant die je meegeleverd krijgt. In de toekomst zal ik hier zeker nog eens iets bestellen.

Heel goed!

Heerlijke producten van goede kwaliteit en een schappelijke prijs. Aanbevolen!

Perfecte yoga mat, super snelle levering

Perfecte spullen om yoga te beoefenen, goede kwaliteit, ruime keus, duidelijke uitleg erbij. Superyoga is een echte aanrader.

Super, mooie producten en snelle service

Super mooie producten, een feestje om alles bij elkaar uit te zoeken. Fijne en snelle service. Dus 5+ sterren. Ik word elke keer weer blij als ik mijn matje uitrol en spulletjes klaarleg!

Top service en kwaliteit

Goede kwaliteit producten, snel geleverd en vriendelijke service. Ik kon al mijn vragen stellen en op basis van een advies van een medewerkster van super yoga heb ik een hele fijne yogamat besteld. Zeer tevreden, dit is al mijn tweede bestelling bij Superyoga, ik ben zeer tevreden!

Mijn eerste voornemen van 2022 is vervuld!

Allereerst: de service van Superyoga was geweldig! Mega snelle levering & alles wat ik bestelde klopte. Zelfs met een yogakrantje om in alle rust eens te kunnen lezen. De producten werken en zien er precies uit zoals ik verwachtte. Hiervoor heb ik nog nooit yoga gedaan, dus het bestellen van een kit met yogamat, yogablok en meditatiekussen leek voor mij de beste uitkomst. Een van mijn goede voornemens voor 2022 was: 'Het vinden van een leuke, motiverende en rustgevende manier van lichaamsbeweging.' Na wat onderzoek gedaan te hebben kwam ik uit bij yoga! Ik kan dit alleen doen, maar ook samen. Dat is voor mij erg belangrijk, de ene keer laad ik mijzelf liever op in mijn eentje & het andere moment haal ik veel energie uit het samenzijn met anderen. Nu dat ik de producten van Superyoga een aantal keer gebruikt heb, kan ik niet wachten om te ontdekken wat yoga mij nog meer kan bieden :)

Super service, superfijne producten

Ik koop vaker producten bij Superyoga en iedere ken ben ik erg tevreden. Op vragen per mail reageren ze snel en ook de levering van je bestelling is supersnel! Daarbij vind ik de producten erg fijn, ze hebben een goede kwaliteit. Daarbij heeft Superyoga een ruim assortiment.

Snelle levering en goede producten!

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed gefixt! Heldere website.

Mooie producten met een snelle levering!

Ik ben heel blij met mijn mooie yoga set! Meditatiekussen, rol, blok, riem en heerlijk geurend oogkussen. Alles van mooie kwaliteit. Klaar voor nog meer yoga plezier!

Ontzettend blij mee

Nu twee keer gebruikt. Ontzettend blij met de grip, kan nu echt goed uitvoering geven aan mijn oefeningen, zonder uit te glijden of om te vallen. Heel tevreden over de levering ook (in een passende doos) en er staan leuke (gratis) lessen online op de website. Een vriendin van mij heeft inmiddels ook een bestelling geplaatst na mijn aanbeveling.

One stop shop voor yoga zaken

Ik was op zoek naar een yogamat en vond via de uitgebreide beschrijvingen precies de mat die bij mij past

Snel en vriendelijk geholpen

Snelle reactie op mijn mail en ik had daarna de bestelling binnen een dag in huis.

De mat is exact hoe ik ze me had voorgesteld...lekker ruim en gemakkelijk in gebruik

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen