Leuke webshop met ruime keus

Leuke, kwalitatief goede spulletjes en een supersnelle levering. Blij mee.

Super nice ! The service was perfect quick and efficient

It was very nice and efficient the mat arrived super rapidly and is amazing

Helemaal goed

Helemaal goed, blij met bestelling! En snel geleverd.

Mooie artikelen, netjes verpakt, snel verzonden.

Zeer tevreden met mooie meditatiekussens.

Mooie producten en snelle levering

Het was moeilijk om een keuze te maken uit alle producten op de website van Superyoga.nl. De snelle levering zorgde ervoor dat ik ze nog dezelfde week in gebruik kon nemen. Ik kom zeker terug!

Mooie producten, snel geleverd.

Mat en blok zijn van mooie kwaliteit. De mat is lekker dik en blijft perfect liggen.

Fijne en duidelijke website, snel geleverd

De producten staan goed omschreven op de website. Lekker overzichtelijk Producten werden snel geleverd

Top product!

Met de yogamat en meditatiekussen ben ik heel tevreden!

Snelle levering, goede producten, leuke combideals

Snelle levering, goede producten, leuke combideals

Snelle levering, goede kwaliteit, goed verzorgd. Top.

Helemaal top en naar wens.

Goede kwaliteit, supersnel binnen

De yogamat die ik besteld is van goede kwaliteit, precies zoals omschreven. De volgende dag geleverd.

Prima kwaliteit, snelle bediening

Prima kwaliteit, snelle bediening

Uitstekende ervaring

Zowel de producten, als de communicatie en verdere afhandeling verloopt uitstekend bij Superyoga.nl.

duidelijke website en snelle complete ;leverantie

via Google kwam ik toen ik een yogamat zocht snel bij Superyoga terecht. ik vond een duidelijke website met snel datgene wat ik wilde hebben. Ik scollde even door en vond nog iets wat heel handig was bij mijn yogalessen thuis "voor de buis". al met al een snelle en plezierige ervaring, ook met het bezorgen van de s[pullen binnen 24 uur

Super fijne yoga met met goede grip

Heb deze mat nu 1x gebruikt maar had goede grip en heeft een goede dikte. Ben er erg blij mee

Snelle levering, mooie & goede producten

Ik heb een meditatiekussen besteld. Dit werd snel geleverd en is van goede kwaliteit. Kussen voldoet aan de verwachtingen en komt overeen met foto's en productbeschrijving op de website.

Gewoon super!

Kurma yogamat online besteld en prima geleverd. Netjes verpakt zonder schade. Zalige yogamat. Kwaliteitsvol. Hoop dat ze lang zal meegaan. Ben er heel blij mee.

Bolster met maantjesstof

Mooie bolster, met maantjes erop, helemaal goed

Mooie producten en snelle levering

Super yoga biedt een mooi assortiment aan yogaproducten aan. De producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd.

very fast shipment and great products

Have ordered beige yoga blocks and in love with it! Shipment was superfast- delivered the next day, thank you!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering en mooie producten

Ik had ‘s middags rond 16:00 uur een yogamat en meditatiekussen besteld en ondanks de drukke kerstperiode arriveerde mijn bestelling de volgende dag. Vooral het kussen is van hele mooie kwaliteit.

Lange mat, fijn materiaal en leuke print

Deze mat is er fijn voor langere mensen. Het materiaal is fijn. Je glijdt niet weg. Print blijft goed zitten en ziet er leuk uit. Daarnaast krult de mat niet om nadat je hem uitrolt.

Geweldige site

Snel antwoord, klantvriendelijk en zeer snelle levering.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen