Snel en betrouwbaar

Goede informatie vooraf en een snelle levering, betrouwbaarheid ten top.

Leuke, mooie producten en snelle levering

Overzichtelijk aanbod met producten van goede kwaliteit. En hele snelle levering, zelfs rondom de kerstdagen was mijn product er de volgende dag al.

mooie artikelen snel bezorgd

Ik heb een meditatiekussen en een bolster, die beide fijn zijn voor yoga, maar daarnaast ook heel decoratief zijn en mooi op de bank passen. De volgende dag werden ze al bezorgd. Ben er heel blij mee.

Goede prijs/kwaliteit

Goede duidelijke website met handige fotos. De bestelling had ik snel in huis en was van goede kwaliteit

Kan niet beter

Prachtige producten, fijne en overzichtelijke webshop, mooi aanbod en een geweldige en vriendelijke service!

Mooi natuurlijk product wat een waar genoegen is voor lichaam en geest.

Goede en snelle service. Dus net zo relaxed als yoga als doel heeft. Het werkt door. Hele fijne feestdagen.

Ik ben heel liefdevol ontvangen door super yoga na aanleiding van een vraag. Heel fijn advies gekregen en support. Als ik iemand aanraad om kwalitatief goede spullen aan te schaffen, maar waar je ook echt gezien en gehoord word als mens is het Superyoga!

Groot assortiment, goede service

Veel keuze, mooie producten, heel handig dat je bezorgmoment kunt kiezen, leuke aanbiedingen.

Snelle levering, goede producten

Ondanks de bezorgdrukte rond de feestdagen had ik mijn bestelde producten binnen een dag in huis. Ben super blij met mijn nieuwe matje!

Super vlotte levering & top producten

Heel vlotte levering & super kwalitatieve producten. Een aanrader voor iedereen die materiaal nodig heeft om aan yoga te doen.

Fijn en kwalitatief

Fijne winkel met kwalitatief goede spullen. Prettige en makkelijke manier van aanschaf, snel verzonden en met aandacht.

Lekker zacht

Heerlijk kussentje, lekker zacht en een hele mooie kleur. Fijn dat je zelf kan bijvullen.

Produkt is snel geleverd

geweldige service

Heel tevreden, zondag besteld, maandag kwam er een actie van 10% en het prijsverschil werd keurig terugbetaalt! top! en ook nog eens mooie apullen

Alle producten zijn van goede kwaliteit en ik ben zeer tevreden! Ik heb al meerdere keren besteld en het is altijd goed.

Ik heb een yogamat en een kussen gekocht. Hele fijne kwaliteit. Ben er erg blij mee!

Super oogkussentje!

Het oogkussentje ruikt lekker naar lavendel waardoor ik heerlijk tot rust kom.

Snelle verzending, duidelijke info!

Zeer duidelijke info op de website waardoor ik de goede keuze heb gemaakt voor mijn aankopen. Na het bestellen kreeg ik ook nog een informatiemail over het onderhoud van de yogamat. Mijn producten waren super snel in huis!

ruime keuze, prima bezorg service

Leuke spulletjes, ruime keuze en een mooie kwaliteit

Mooi producten en snel geleverd

Blij met mijn aankopen

Ben super blij met mijn nieuwe meditatie kussen, yogamat en niet vergeten het prachtige yogawiel. Snelle levering. Goede update

Goede levering en mooie kwaliteit

zoals beloofd en afgesproken, geleverd

foto's komen overeen met het product. snelle levering.

Super makkelijk besteld, snel geleverd tegen een mooie prijs

Overzichtelijke website, met leuke producten en diverse keuzes, kleuren. Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Mooie producten en goede service

De levering was erg snel en producten waren precies zoals op de foto. Heel blij mee!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen