Mooie producten en goede service

De levering was erg snel en producten waren precies zoals op de foto. Heel blij mee!

Heerlijke bolster

goede website, snel geleverd, netjes verpakt!

Ik heb fibromyalgie. De yoga docente rade mij een meditatie kussen en yoga mat van schapenvacht aan. En die bevallen prima.

Super duidelijke website.

Ik ben zeer tevreden over Superyoga.nl, omdat de website heel duidelijk en overzichtelijk is. Mijn bestelling is ook lekker snel bezorgd.

Gemakkelijke en duidelijke webshop !

Mijn ervaring was positief. Mijn bestelling werd snel en correct geleverd en was degelijk verpakt.

SUPER service !!

Ik kocht hier onlangs enkele yoga spullen voor mijn vriend. Ik had aan de bestelling een opmerking toegevoegd dat het als kerstcadeautje was. Ik had totaal niet verwacht dat alles zo mooi zou ingepakt zijn! Daarbovenop was de levering al de dag nadien. ECHT TOP ! :)

Groot aanbod, snelle levering en goede service :)

Fijne producten en snelle service

Fijne producten en snelle service

Uitmuntend

Twee heerlijke producten gesteld. Mooier en comfortabeler dan verwacht.

Goede producten en snelle levering, erg blij mee.

Snel, betrouwbaar en prima kwaliteit

Ik heb een yoga set (meditatiekussen, kurk blok en yoga mat) besteld op zondag. De website is duidelijk. Geeft goed uitleg over de producten en waar deze het meest geschikt voor zijn. Ook fijn dat er setjes zijn samengesteld voor een aantrekkelijke prijs. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Mat is super fijn, kussen ook! Heel blij met m’n aankoop. En ook nog eens super snel geleverd. Dinsdag al in huis!! Volgende aankoop…….. zeker weer hier!

Mooie producten, maar ik mis een verpakking met beschrijving

Ik heb wat artikelen gekocht als cadeau, en dan mis ik de beschrijving die je doorgaans op de verpakking ziet staan. De verhalen waar de edelstenen bijvoorbeeld goed voor zijn, komen er niet bij bij de producten, terwijl ze zo mooi op de website staan. Nu ga ik die verhaaltjes maar uitprinten, maar dat is natuurlijk niet zo'n mooi gezicht bij een cadeau. Dus als er nog wat meer informatie meegestuurd zou worden zou het perfect zijn!

Goede service fijn product

Meiden assisteren heel snel en geven goed advies. Je kan zelf je leveringsdatum kiezen wat ook fijn is in deze tijd:) mooie producten om uit te kiezen voor een eerlijke prijs.

meditatiekussen beantwooordt helemaal aan de beschrijving, super mooi!!

het meditatiekussen beantwoordt volledig aan de beschrijving: super mooi en jonge look!! De verzending verliep super vlot ondanks het drukke sinterklaasweekend; bedankt, toch nog op tijd...;-)!

Geen teleurstelling, precies zoals afgebeeld

De producten voldoen aan de verwachting & het werd ook nog snel geleverd. Klasse! Ga zo door!

Super liefdevolle service

Fijne ervaring en goede producten

Erg snelle bezorging en geyeldige klantendienst. En aanrader!

Mooie site!

Goed contact gehad via mail en snel geholpen. En super snel geleverd!

De mooiste ( kurk) yogamat besteld die er bestaat!

Happy, met mat en snelle levering! Met deze mat wordt je nog meer zen!

Correct

Werd mooi correct op tijd geleverd zonder gedoe

Een mooie range aan producten. Ik heb het velvet oogkussentje besteld, omdat ik al langere tijd last heb van hoofdpijn. Ondanks de black friday drukte zat deze 2 dagen later in de brievenbus! Ik ben er echt superblij mee. Het kussentje is van hele mooie, goede kwaliteit en ruikt heerlijk. Daarnaast werkt het echt verlichtend en ontspannend. Bedankt Superyoga.nl :) !!

Snelle levering, netjes verpakt!!!

Prachtige yogamat met bijpassende bolsterkussen gekocht bij Superyoga. Wat een mooie kwaliteit! Snel geleverd en mooi verpakt.

Goede en snelle levering van een goed product.

vlotte verzending

product was goed te vinden, kreeg het snel thuis

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen