Makkelijke site , en super snel in huis

Mooie water dichte tas voor mijn yogamat

Uitstekend en rustgevend

Duidelijke website, mooie producten, vlotte levering.

Goed product, snelle levering. Doos was wel erg groot voor de yogasokken die erin zaten. Dat is niet zo duurzaam. Daarom 4 i.p.v. 5 sterren

Online goed geholpen en snelle bezorging

Ik twijfelde over welke yogamat het beste bij mijn wensen zou passen. Online contact gezocht en ik ben via whatsapp goed geholpen. De bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis :)

Korting

Ik had een bestelling gedaan maar zag later pas de korting ivm nieuwsbrief en bovendien de ochtend erna de black friday korting. Mail gestuurd en antwoord gekregen dat ze de korting eraf gehaald. Dat is een topservice mooie yogaspullen geleverd. En ook de snelle afhandeling van de korting en aflevering.

Fijne producten, communicatie en verzending!

Voor een goede prijs kwalitatief hoge producten mogen ontvangen. De verzending beeft plaats gevonden op de afgesproken datum. Tevens waren de spullen goed verpakt. Al met al super tevreden!

Fantastische

Besteld en 2 dagen later in huis in deze drukke tijd. Keurig verpakt. En een blijde schoondochter.

Het was een top ervaring met superyoga! De sokken waren goed en het pakketje was op tijd bezorgt :)

Mooi product, fijne service

Zelfs met sinterklaasdrukte nog op tijd in huis! Prachtig product en goede prijs kwaliteit verhouding

Prachtige yogamat!

Een prachtige yogamat! De mat voldoet aan mijn verwachting. De productfoto's gaven de keur en uitstraling van de yogamat goed weer. Na ontvangst van de yoga mat ontving ik een praktische mail met tips en tricks over het verzorgen van de yogamat.

Uitstekend!

Super snelle levering, met extra informatie en goede uitleg. Mooi stevig verpakt.

Fijne mat

Dit is de tweede mat die ik bij hen koop. Erg prettige mat, zeker aan te raden

Mooie artikelen, mooie kleur

Mooie kwaliteit, kleur en vormgeving

Fijne, mooie producten!

Ik ben heel blij met m’n bolster, meditatiekussen en heerlijk ruikende santo houtjes. De producten zijn van prachtig materiaal gemaakt. Echt een aanrader om hier je yogaspullen te kopen!

Fijne stroeve mat

Fijne mat die je ook kunt opvouwen. Heerlijk stroef, uitglijden is hierop onmogelijk. En nog duurzaam ook!

Vlot geleverd zelfs in de Sinterklaastijd.

Mijn yogatas is van goede kwaliteit en werd ondanks de Sinterklaasdrukte vlot geleverd.

Top yoga mat

Hele fijne en mooie yoga mat en snelle levering. Erg blij mee!

super

Heel tof produkt ontvangen zeer blij mee...Heb nu al spijt dat ik niet meer heb besteld van deze heerlijke oogkussentjes

Heel mooi product. Voldoet aan mijn verwachtingen!

Bestelling kwam keurig op afgesproken tijd binnen. En is precies wat ik wilde hebben.

Tevreden en happy

Vlotte levering Producten zoals beschreven Ik ben tevreden

Makkelijk bestellen, duidelijke informatie en snelle levering.

Fijne mat.

Veel keus en snel bezorgd. Ik heb al veel plezier van m’n matje, want lekker dik en dat is wel zo fijn met gewrichtsklachten. De mat is zowel mooi als praktisch.

Snel en goed geregeld

yogakussen is een mooi product. Ziet er net uit als op het plaatje. Is aan te raden mede doordat je zelf de hoogte kan bepalen.

Fijne spullen!

Yoga mat, yoga tas en meditiekussens besteld en erg blij mee! Goede kwaliteit en snelle levering.

Fantastisch meditatie kussen

Een heel fijn meditatie kussen. Snelle levering.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen