Top. Mooi product en supersnelle levering!

Ik ben erg tevreden over het product. Daarnaast was het pakketje mooi ingepakt, zonder onnodig veel verpakkingsmateriaal en plastic. De levering was supersnel. De volgende dag werd het al bezorgd! En super fijn dat je met afterpay kan betalen!

Fijne webshop met uitgebreid assortiment en snelle service

Ik vind het assortiment en eigenlijk de hele website van Superyoga heel fijn. Duidelijk en overzichtelijk. Ik bestelde een oogkussentje en een yogablok, en ben er heel blij mee! Ik had het in no time in huis. Eerder al eens een wollen yogamat besteld en ook daar geen seconde spijt van gehad.

Duidelijk en snel

Mooi overzichtelijk assortiment, duidelijke website en snelle levering

snelle levering, mooie producten

Had de verkeerde mat gekregen, dit kon zonder veel moeite opgelost worden.

Snelle levering en goede materialen!

Ik heb een yoga matje gekocht bij Superyoga.nl en ik ben er zeer tevreden over. Goede kwaliteit, licht materiaal en mooie kleur. Ik zou het iedereen aanraden.

Prima ervaring met bestellen

Had voor mn dochter meditatiekussen besteld.Volgende dag in huis.Leuke print.Helemaal blij

Mooi, fijn en groen!

Ik ben zo blij met m’n nieuwe yoga mat. Het verbaasde mij hoe dun hij is! De anti slip werkt als een droom (ik kon zelfs downward dog doen met sokken aan) en ik vind de kleuren mooi. Nummer 1 was voor mij duurzaamheid en deze voldoet aan mijn eisen! Heel blij.

Super blij met mijn nieuwe yogamat en top service!

Weer blij met mijn bestelling bij superyoga.nl. Snelle service en levering en het aller belangrijkste helemaal blij met mijn nieuwe yogamat. Na wat onderzoek, had ik nog een aantal vragen. Deze werden super snel beantwoord waardoor ik daarna over kon gaan op het bestellen. De volgende dag had ik de yogamat in huis!

Heel veel belangrijke I formatie gevo den op jullie site.

De keuze voor de juiste yoga artikelen was eenvoudig te vinden op jullie site. Bedankt voor alle belangrijke informatie en de nazorg via de mail, chappoo!!

Snelle service Goede prijzen Mooie producten! Namasté

Zalige producten en snelle verzending, Toppie!

Ik ga zeker opnieuw bestellen en aan mensen aanraden!

Snelle levering en super kwaliteit!

Door de heldere uitleg op de website wist ik precies wat ik nodig had en welke materialen het meest bij mij paste. Daarnaast was de levering snel en zijn de producten/kleuren ontzettend mooi en kwalitatief erg goed. Ik ben een super tevreden... yoga-klant :)

Goed product, snelle levering!

Ik heb een mooi en duurzame meditatie kussen gekocht en het was ook nog eens de volgende dag geleverd, heel fijn en super snel!

Goed en mooi!

Ik had eigenlijk íets meer zachtheid verwacht. De hoes wellicht wat dikker. Want nu voegt dat vachtje niet heel veel toe voor mij. Ziet wel zeker mooi uit! Verder goed meditatiekussen ook.

Fantastisch, snel, uitstekende communicatie

Heel blij met deze webshop. Ik heb al eerder bij Superyoga besteld, mooi assortiment! Ga hier de volgende keer zeker weer bestellen!

De spullen zijn echt mooi en fijn in het gebruik. Bestellen is simpel, de verzending is snel. Mijn eerste bestelling bevatte een verkeerd item en dit is super door jullie opgepakt. Binnen twee dagen had ik het juiste artikel in huis. Kort samengevat: ik ben fan.

Kwalitatieve producten, goede service en snelle levering!

Fantastisch!

Onwijs snelle levering en mooie producten!

Mooie spullen, nette snelle levering!

Als ik nog eens iets nodig heb zal ik hier als eerste gaan kijken. Fijne webshop met oog voor de klant!!

Kwaliteit!

Prachtig yoga kussen ontvangen. Zeer goede kwaliteit en zitcomfort. Mooie ( groene) kleur precies zoals op site stond afgebeeld. Mijn ( slechte) heupen worden enorm ontlast tijdens mijn yoga oefeningen. Super blij mee.

The Product was so good

The quality of the product is very good.

Duidelijke omschrijvingen, producten netjes verpakt en snel verzonden. Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Yoga mat gekocht en kleur en afbeelding was precies zoals website liet zien en omschreef. Heel fijn en snelle levering!

Snel bezorgd en mooie producten

Enorm tevreden over m’n bestelling. De yogamat werkt fijn, voelt goed aan en niet allerminst staat prachtig in het interieur!

Great experience

Great choice in products, quick delivery, will definitely come back :)

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen