Goede overzichtelijke website, snelle verzending en prachtige producten. Zeer tevreden.

Super fijn!

Mooie producten en snelle levering. Zaten ook klein verpakt zonder onnodig verpakkingsmateriaal, super goed! Ik ga mijn prachtige items met liefde gebruiken.

Mooie producten en snelle levering

Erg blij met de mooie bolster en het fijne oogmasker. Kwalitatief goed en snel geleverd.

Supersnelle service, prachtig product

Ik heb de kleine Earthing Mat besteld. Perfect voor meditaties en vanuit je luie stoel geaard worden. Het product was goed verpakt, duidelijke instructies erbij en ontzettend snel geleverd. Ik ben er heel blij mee en ik voel nu al na een week het verschil. Ik ben helderder, ik heb betere concentratie en ik voel me energieker.

Mooie kwaliteit producten

Mooie producten voor een vriendelijke prijs . De yoga mat die ik had besteld is van een goede kwaliteit met een leuke print:

Snelle verzending, mooi product!

Snelle verzending, ik ben een mooie en fijne yoga handdoek rijker

Goede producten

Al vaker hier mijn yogaspullen en accessoires besteld. De producten zijn zoals omschreven en zien er mooi uit. Ook efficiënt verpakt met alleen karton en papier.

Mooi kussen maar 1 steen heeft een groef

*Meditatiekussen is een beetje vuil, zit zonder papier rechtstreeks in de doos. *Het zakje met stenen en hout is van polyester. Dit vind ik jammer, zou van linnen of katoen moeten zijn. Een steen ziet er niet goed uit, er zit een groef in. Hier heb ik geld voor terug gehad. *Doos goed ingepakt met papieren plakband, kan directgescheiden worden. M.v.g. Irene Roeland

Gewoon goed

Snelle levering, goede kwaliteit

Blij met mijn aankoop. Heb het meditatie kussen gekocht van wol. Heel fijn!

Top products and amazing service !

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg te vreden ben met de top service! Alles is snel binnen en je krijgt snel antwoord op vragen ! De producten zijn top, mooi en van goeie kwaliteit.

Helemaal top

Goed product en prijs. Snel en netjes verzonden.

Mooie producten voor een goede prijs!

Ik heb echt mooie producten ontvangen voor een schappelijke prijs. Ook de klantenservice reageert vriendelijk en snel.

Snelle verzending en mooie producten

prima shop met kwaliteit producten

Ik ben heel tevreden met de aankoop van mijn producten. De kwaliteit is goed en de prijs-kwaliteit verhouding ook. De aankopen worden snel geleverd.

Goed aanbod en snelle levering

Ik was blij verrast met het ruime aanbod aan duurzame yoga matten en verschillende maten. Gekochte artikelen werden snel geleverd en zijn fijn in het gebruik. Enige puntje ter verbetering wat ik kan aandragen is dat het niet mogelijk was om meerder kado vouchers per aankoop te gebruiken. Voor de rest ben ik een zeer tevreden klant!

happy flow

Zalig meditatiekussen! Goeie en snelle service! Yogablokje van kurk was minimaal beschadigd door transport vermoed ik, maar anders zeer tevreden over de service en producten. :-)

Heel snelle levering.

Het geleverde yogamateriaal voldoet aan mijn verwachtingen. Meer toelichting betreft het maanschriftje is welkom. De grootte en de niet bedrukte bladeren.

Betrouwbaar en snel

Ik ben gaan kijken op de site doordat ik een kortingsbonnetje in ene goodie bag had gekregen. Fijen site, groot aanbod, prijstechnisch in orde. De bestelling verliep vlekkeloos en mijn producten zijn heel prettig.

Goede kwaliteit en service

Mooi materiaal en een hele snelle levering.

Super blij mee!

Snelle service. Super fijne yoga mat met bijbehorend meditatie kussen, voor een eerlijke prijs. Ik raad dit iedereen aan!

Fijne yoga mat.

Ondanks dat de mat wat dikker is geeft hij toch goede stabiele steun voor balans houdingen. Daarnaast is het een comfortabele mat die zacht aanvoelt maar waar je goede grip op hebt. Ik ben zeer tevreden over deze mat.

Zeer snelle levering. Mijn bestelling was netjes verpakt en de producten zijn van uitstekend materiaal, ik bestel zeker nog op jullie webshop!

Fijne yogamat

Ik ben tevreden over de producten. Yogamat ecogrip en een meditatie kussen. Goede kwaliteit en een mooi design. De levering was snel en netjes.

Prachtige producten

De levering is snel. Webshop werkt prettig. Ik heb een taupe yogamat met een wit meditatiekussen gekocht. Een plaatje! Prachtig logo in bruin en goud met een roze hartje. Het straalt luxe uit. Het was een uitprobeersel voor mijn yogastudio. Ik ga zeker bijbestellen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen