Leuk assortiment met goede prijs-kwaliteit. Snelle levering en duidelijke communicatie. Mijn yogakussen is in het echt nog mooier dan op de site.

Topservice!

Mijn Meditatiekussen werd in no time verzonden! Ik keer zeker terug naar deze webshop in de toekomst! Bedankt!

Geweldig, professioneel, gevarieerd en op elk tijdstip te doen

Een aantal jaren yoga live gevolgd, prima natuurlijk maar het grootste voordeel van online is dat ik yoga kan volgen wanneer het mij uitkomt. En dan nog eens de grote gevarieerdheid. Geweldig

Enorm fijn kussen

Wil er ook graag de bolster van gaan kopen. Goede kwaliteit en vrolijke print.

Altijd mooie producten met goede omschrijving, snelle verzending, goede kwaliteit en feedback over de verzending etc

Gewoon goed

Blij met mijn yogamat, snel bezorgd. Mooie stevige mat met meeneem koord.

Mijn bestelling kwam onwijs snel toegestuurd. Het was helemaal naar verwachting en de costumerjourney zit van a tot z goed in elkaar. De producten op zich waren ook top!

Snelle levering en goede kwaliteit

Yoga matten worden snel bezorgt. Super kwaliteit en helemaal blij.

Fijne website, mooie artikelen, snelle levering

Mooie yogamat gekocht, goede kwaliteit, voelt goed aan (dikkere mat, kleur taupe). Meteen ook handige elastiekjes om mee vast te maken en een mooi armbandje. Prettige website met veel keuze en goede prijs/kwaliteit. Werd netjes verstuurd en was snel in huis. Goede communicatie. Zeker aan te raden!

Ik voelde de positieve energie al zodra de doos open ging

Vanaf het moment van bestellen tot aan aflevering heel erg uitgekeken naar mijn producten. De volgende dag had ik ze al in huis! Bovendien werd ik intens blij met het zien van de producten, ze zijn zo mooi en elegant! Ik ben meteen een yoga sessie gaan doen op mijn nieuwe jute mat gevolgd door een meditatie op mijn bijpassende kussen. Dank je wel voor de goede service en de uitstekende producten! Namasté

Levering zoals verwacht maar matige verzending van soort product

Levering was zoals verwacht, alleen jammer dat de meditatie kussen zonder enig hoes in de doos was gedaan, want het leek daardoor niet nieuw, maar alsof ik een gebruikte kussen had gekregen. Vond ik wel jammer. Voor dat prijs vond ik dat niet prettig. Daarnaast wist ik niet dat het niet nodig was om extra boekweit te bestellen, nu heb ik een zak met boekweit, die ik niet nodig heb, want heb zelfs meer boekweit uit de meditatie kussen gehaald. Al met al heeft het me geen goed gevoel gegeven en weet daarom niet of ik het kan aanbevelen aan anderen.

goede producten en prijzen en goede service

Veel keuze. Goede kwaliteit en prijs. Ik wilde vlak na bestelling toch nog mijn yogamat omruilen voor een andere. Dit was geen probleem.

Top kwaliteit spullen.

Nu 2 keer iets besteld bij Superyoga! De spullen zijn van top kwaliteit en alles is op tijd bezorgd. Top service. :)

Supersnelle service

Hele snelle service, producten zijn heel goed beschreven.

Perfect!

Ruim aanbod, snelle verzending/levering en een feestje met uitpakken. Het product is van echt goede kwaliteit!

Een fijne yoga shop

Ruim assortiment, betaalbaar en snelle levering Aanrader!

super goed

goeie ervaring. correct en kwaliteitsvol materiaal

Snelle levering van goede yoga-hulpmiddelen

Mooie meditatie kussen en deken , binnen een dag geleverd

Netjes bezorgd

Netjes op tijd bezorgd en verpakt super mat

Super snelle verzending!

Heel blij mee, een dag besteld en volgende dag in huis! Luxe product met hoge qualitiet, en niet te gekke prijs. Top!

Snelle levering en mooie producten

Een fijne webshop die snel levert. Mijn yogamat was goed ingepakt en ik kreeg er extra kortingsbonnen bij, een yogakrant en nog wat meer informatie. Erg fijn. Goed geprijsd en zeker de moeite waard om te blijven bestellen!

Heel tevreden met de producten.

Ben heel tevreden met mijn yogamat die ik in de sale heb aangekocht. Er was een fabricagefout en daarom was de yogamat in sale maar ze lijkt helemaal nieuw en van de gemelde fabricagefout is heel weinig te zien. Ben ook heel tevreden over de customer service!

Met liefde en aandacht

Mijn zending ,2 yoga handdoeken, waren met veel zorg ingepakt met daarbij o.a een yogakrant met erg boeiende artikelen. Komende week test ik de handdoek.

Snelle levering en mooie producten!

Heb inmiddels twee keer besteld en beide ervaringen waren hetzelfde. Mooie producten, voldoen aan de beschrijving en zeer snelle levering

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen