Snelle levering en mooie producten!

Heb inmiddels twee keer besteld en beide ervaringen waren hetzelfde. Mooie producten, voldoen aan de beschrijving en zeer snelle levering

Snelle levering. Prijs/kwaliteit prima.

Mooie spullen. Goed verpakt. What you see is what you get!

De service is super

Snelle levering, snelle reactie van de klantenservice en super service. Hele vriendelijke dame vd klantenservice en zeg nou zelf, je wordt toch blij wanneer je vriendelijk wordt geholpen. Ik ga vaker bestellen en zal deze webshop zeker aanraden.

Geweldige producten

Superyoga levert snel en de producten zijn zoooo mooi en van goede kwaliteit.

Heeeel erg blij met mijn nieuwe yogamat en wollen meditatiekussen. Heb even moeten wachten tot de mat die ik wilde weer op voorraad was maar het was zeker het wachten waard. Top kwaliteit en een eerlijke prijs. Super

Fijne, stevige yogamat!

De yogamat is er stevig, waardoor het makkelijk is om in balans te blijven. Echt een aanrader!

Duidelijke communicatie, mooie kwaliteit en levering zoals beloofd

Ik had interesse in een yogamat die was uitverkocht en heb mijn mailadres achtergelaten. Toen de mat weer op voorraad was kreeg ik bericht. Het bestellen op de site gaat makkelijk en de levering is zeer snel. De kwaliteit van de producten is heel mooi, net zoals het design. Kortom: ik ben een hele tevreden klant :-)

Topservice

Steeds goeie service en goeie kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit

Meerdere producten waren eerst uitverkocht, maar de verwachte restock datum stond aangegeven wat heel fijn was! Na bestelling werden de producten snel geleverd. Yoga mat en meditatie kussen hebben een mooie uitstraling en zijn van goede kwaliteit.

Heerlijke matten, prettige webshop

Ruime keuze, volgens mij een goede prijs-kwaliteit. Zelf kocht ik een "extra grip" mat, die me erg goed bevalt. Stevig, maar zeker nog zacht genoeg voor de kniëen, handen of ellebogen.

Beautiful products, quick delivery

I am very happy with my purchase of meditation pillow (in set) and eye pillows. The products are high quality, beatiful colors and was deliverred very quickly.

Fijn kussen en snelle levering!

Het kussen zit lekker stevig. Keuze uit mooie kleuren. Label is een leuk detail. Binnen 2 dagen in huis, fijn!

Kwaliteit en snel geleverd

Mijn eerste yoga mat via deze weg aangekocht en erg snelle levering. Ook tweede bestelling van reismat, handdoek, spray en kussentje top verlopen. Super kwaliteit en snelle levering. Ben alvast blijvende klant...

Het pakket met inhoud is boven verwachting. Mooi zuiver materiaal, goeie kleuren. Dergelijken duurzaam.

Prima product en service!

Duidelijker en mooie site. Veel info. Goede prijzen en service. Goede kwaliteit producten en afwerking staat op punt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Helemaal top.

Een prachtige yogatas met alles wat erbij hoort om naar mijn yogales te gaan. Mooie stoffen, mooie kwaliteit, prachtige kleur. Ik ging al met veel plezier naar mijn yogales en dit zorgt ervoor dat ik met prachtige yogaspullen de les volg. Dankbaar!

Topervaring!

Voor het eerst in jaren een echte yogamat aangeschaft, jammer dat ik niet eerder wist dat het zo prettig werkt.

Mooie spullen voor een goede prijs

Snel geleverd en goed verpakt. Fijne website, veel keus. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

amazing

I really love this store, they have nice products at good prices. I always find something lovely to get as a treat for myself. The delivery is fast and with no hassle. So far, I have really enjoyed my lavender eye pillow and the palo santo which I got from Superyoga. I recommend them wholeheartedly!

Snelle bezorging

makkelijk te bestellen fijn dat je achteraf kan betalen en snel geleverd, veel keus

De mat die ik bestelde is glad. Mijn handen glijden weg...

Levering was zeer vlot en goed, het product is van mindere kwaliteit. Ik hoop dat dit schuiven nog zal verdwijnen. Het product zou ik niet aanbevelen.

Snelle service en goed product

Snelle service en goed product

Duidelijke website, goede kwaliteit yogamat

Erg blij met mijn nieuwe yogamat. Ik was op zoek naar een extra grote maat, en die heb ik hier gevonden. Kwaliteit is veel hoger dan de vorige yogamat die ik gebruikte.

Mijn meditatie kussen voldoet helemaal aan mijn verwachting. Mooie en goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ik ben er happy mee!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen