Gewoon effectieve zen!

Overzichtelijke site, heldere prijzen eenvoudig bestellen en betalen en vlot geleverd. Tevreden klant

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Mijn Bestelling, een yogamat en kleding, kwam een dag later dan gepland. Dit werd tijdig aangekondigd. Super! De kleding zit heerlijk en doet wat het belooft. De yogamat is erg fijn. Kortom: een goede ervaring

Magisch

Na mijn aya retraite weekend meteen gaan speuren naar meditatie kussen en bij Superyoga de mooiste gevonden, uit heel veel keus ;) Heerlijke wierook van de 7 chakra’s voor mezelf besteld. Heel blij mee! Lavendel oogkussentje ondersteunt bij het in slaap vallen & erg fijn tijdens mediteren. Rake artikelen in de yogakrant die ik kado kreeg.. Ik ben fan! Snelheid van bezorgen was top, thanks! Ik heb geen Instagram anders had ik jullie daar uitgebreid aangeprezen ;)

Goede producten, snelle levering

Heel fijn meditatiekussen besteld. Volgende dag al in huis. Top!

Hele mooie & stevige duurzame mat

Erg blij met mijn duurzame yoga mat van kurk met super mooie print. De mat blijft goed liggen door de onderkant van natuurrubber. Het is een stevige mat waar ik ongetwijfeld lang plezier van zal hebben!

Wat een super webshop!

Geweldige producten, mooie webshop en ontzettend goede en lieve service

Fijne webshop met goede producten

Ik had een yogamat besteld die heel snel werd geleverd. De communicatie verloopt goed en alles is netjes afgehandeld. Fijne webshop, voor jezelf, maar ook als je iemand een cadeau wil geven!

Prima, zowel product, levertijd, service. Fijn uitgebreide informatie op de website.

top

Goed product, geen overbodige verpakking en correcte levering.

Fijne webshop met een ruim assortiment

Ik was al een tijdje op zoek naar een wat dikkere en iets langere yogamat toen ik gewezen werd op Superyoga.nl. Wat een keuze en ook veel superhandige accessoires. Bij de verzending aan kunnen geven op welke dag je bezorgd wilt krijgen is erg fijn. Staat de pakketbezorger ook niet onnodig voor een dichte deur. Ook op mijn vraag na de levering krijg ik snel een aardige reactie. En mijn bestelde yogamat en oogmasker bevallen uitstekend. Al met al een Super ervaring met Superyoga.

Goede artikelen, snel geleverd

Mooi meditatiekussen aangeschaft en speciale handdoek, artikelen zijn zoals beschreven op de site en werden snel geleverd.

Perfecte service

Snelle levering, product van goede kwaliteit.

Gemakkelijk en snel

Duidelijke website en vlotte bezorging

Snelle, correcte en duidelijke afhandeling van bestelling

Tof materiaal en geleverd zonder plastic verpakking

Mooi bestelling

Mooie deken snel geleverd

Mooie producten, kwaliteit en prima levering.

Prachtige spullen in mooie kleurende goede kwaliteit, levering was snel. Ik miste alleen nog meer materialen voor meditatie zoals een klankschaal.

Echt een cadeautje

Snelle levering. Mooie producten. Met aandacht ingepakt. Echt een cadeautje om te mogen ontvangen.

Gemoedelijke sfeer en fijne, professionele lessen

Fijne (pilates)lessen, geschikt voor elk niveau. Grote zaal, dus genoeg ruimte voor iedereen. Goede docent en niet al te serieus, het voelt laagdrempelig én als een uur waarin je goed aan het werk wordt gezet!

Wat een super leuke webshop met gave artikelen

Ik heb blokken, een handdoek, een bolster en een meditatie kussen besteld bij superyoga.nl en alles is van uitstekende kwaliteit en de levering was snel. Niks op aan te merken. Echt een aanrader!

Fijne items, retouren wel een dingetje

Hele goede spullen voor een fijne prijs. Het enige nadeel is dat de retourkosten voor jou zijn. Had zelf iets verkeerds besteld van 8eu maar ik moest 4eu betalen voor retourneren... Jammer

alles voor yoga

was op zoek naar een kussen. heb er nog meer gevonden! erg blij mee

Prachtige, ‘stroeve’ mat.

Blij met mijn keuze om de yogamat met jute te kopen. Mooie kleur, stroef zonder hard aan te voelen!

Super goede service!

Artikel werden goed geleverd. Super fijn materjaal.

Alles verliep zoals gedacht

Ik heb een yogamat besteld, de mat is fijn en zoals beschreven op de site omdat alles last minute was, was ik erg blij dat er snel en volgens afspraak geleverd werd!

Heel snel, en alles fris en netjes aangekomen met minimale verpakking

Ik had een bolster en een mat besteld. Het viel mij op dat alles fris en schoon aankwam terwijl er zo min mogelijk verpakking werd verspild. Ik zou weer bestellen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen