Blij met mijn mooie yogatas. Geluksmomentje!

Snelle service en sympathieke uitstraling

De website is goed vormgegeven en de bestelling wordt vlot afgehandeld. Het geheel heeft een sympathieke uitstraling die past bij yoga. Zeer congruent!

Mooie qualiteit, prima snelle afhandeling

Mooie qualiteit, prima snelle afhandeling. Bezorging zoals afgesproken.

Snelle levering, goede producten

Ik heb mijn bestelling op maandag voor 17:00 gedaan, de volgende dag had ik de spullen al in huis! Super snelle levering en de producten waren goed verpakt.

Mooie kwalitatieve producten

Snelle levering en kwalitatief mooie producten. Heel blij met mijn yogamat, handdoek, kussen, blok en riem.

Goede en duidelijke omschrijvingen

Het was de eerste keer dat ik bij Superyoga bestelde. Het was een toffe ervaring. Duidelijke uitleg bij de producten en een snelle service. Heel blij met de aankoop

Mooie kwaliteit yoga spullen!

Erg blij met mijn yogamatje en meditatiekussen. Ook echt een goede betaalbare prijs en werd vrij snel geleverd.

Snelle levering, mooie producten van Goede kwaliteit

Ik ben er blij mee!

Prachtig product, snelle verzending, netjes verpakt. Helemaal top.

Voldoet aan al mijn verwachtingen.

Leuke artikelen. Goede kwaliteit en snelle levering. Een echte aanrader:-)

Goede producten en snelle levering

Ik heb nu meerdere keren via superyoga besteld en de levering is altijd supersnel. Er is een ruime keuze aan kwalitatief goede producten.

Mooie producten

Mijn bestelling werd razendsnel geleverd. De producten voldoen aan de omschrijving en zijn van hoge kwaliteit.

Top product, super snelle levering. Ik helemaal blij, dus: TOP

Snel geleverd, goede kwaliteit

Bestelling erg snel geleverd. Goede kwaliteit. Nog beter dan verwacht. Erg blij mee!

Kei goede yogamat

Degelijk materiaal Mooi kleur Goeie grip

Super tevreden, erg goede kwaliteit!

Snelle levering.

Snelle bezorging en product voldoet aan verwachting

Snelle service met slechte bezorging helaas

Na bestellen van yogamat voor mijn oude en slecht ter been zijnde moeder supersnel ontvangen. Zij vroeg de bezorger door intercom de mat in de lift te zetten. Dat is niet gebeurd. Zat in grote doos. Zij is er mee gevallen en liep blessure op. Geen fijne afloop na een goede en snelle verzendservice van jullie

Uitstekende kwaliteit én service!

Zelden een site geweten met zo een topservice! Ook na je aankoop staan ze je met woord en daad heel begripvol bij... Als beginnende yogi moet je écht niet verder zoeken...een betere kwaliteit én service als bij Superyoga? Onvindbaar als je 't mij vraagt!

Super goede en verbluffend snelle service

Goede service, duidelijke uitleg, heerlijke producten.

Uitstekend!

Snelle service, duidelijke communicatie, kwaliteitsproducten.

Happy met mijn Lotus meditatiekussen

Hele mooie zachtoranje kleur bekleedt met een velvet stof. Eye catcher en erg fijn zitcomfort. Heb op vele meditatiekussens gezeten omdat ik al jaren yoga beoefen en yogales geef, maar sinds deze aankoop neem ik altijd m'n eigen kussen met liefde en plezier mee. Dankjewel! Namaste, Ellen

Mooie en kwalitatieve producten

Ik heb de bolster en meditatie kussen besteld. Ik ben zeer tevreden! De kwaliteit is super en ook de stoffen zijn erg mooi. De dikte en stevigheid van beide kussen zijn eenvoudig aan te passen door de ritssluiting en de binnenzak te openen waar de vulling in zit.

Heel tevreden!

Duidelijke info op de site, daardoor goed een mat kunnen kiezen die bij me past. Hele mooie mat ontvangen en snel in huis.

Fijne producten , snel geleverd en mooie prijs

Er is veel keuze en de prijzen van de artikelen zijn niet duur. De yoga artikelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Ik had de bestelling de volgende dag al in huis

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen