Super snel

Ik was al een tijdje opzoek naar een kussen om te mediteren, wegens pijne voetgewrichten. Mijn aankopen arriveerde super snel, nog 24 uur na mijn order al in huis (België) met een super fijn yoga magazine erbij. De aankopen maken mijn Meditatie ervaringen super comfortabel. Bedankt super yoga voor de fantastische producten en snelle levering.

Comfortabel meditatiekussen voor tijdens de zwangerschap

Een rond meditatiekussen gekocht om mijn yoga lessen ook tijdens de zwangerschap op comfortabele wijze te kunnen doen. Het kussen is wat harder, maar je kunt er eventueel wat uithalen zodat het kussen wat zachter zit. De bezorging was overigens heel snel. Binnen een dag was het al binnen, heel fijn.

Heerlijk, maar met opwarmen oppassen

Heerlijk oogkussen dat goed ruikt en de ogen ontspant. Waren wat plekjes ontstaan na iets te hoge wattage in de magnetron. Heel netjes opgelost met korting op nieuw product. Dank voor de goede service.

Ik ben super tevreden met de producten

Ik heb mat, meditatie kussen, ogen kussen, blokjes... alles is van de beste kwaliteit. De ogen kussen het is ontzettend lekker!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Heel erg tevreden!

Uitstekende service

Uitstekende service, goeie producten die er ook nog eens leuk uitzien! Ik ben een tevreden klant en zal zeker nog aankopen doen

Kwalitatief goede producten & snelle service

Ik ben ontzettend blij met de producten die ik ontvangen heb. Ook is alles snel en goed geleverd, super!

Mooie en fijne spullen

Snelle correcte afhandeling en levering, kwalitatief goede, mooie en fijne spullen

Snelle levering en mooie producten!

Mijn bestelling werd snel geleverd. Super blij met mijn mooie meditatie kussen.

Goede service en fijne producten

De producten werden snel en netjes bezorgd. Geen onnodig plastic door de yogablokken te verpakken in papieren zakken. Kortom: goede service en fijne producten!

Snelle levering en goed assortiment

Heel blij met de mooie armbanden en het yoga kussen. Wat een mooi assortiment heeft superyoga. De bestelling was eenvoudig geplaatst en supersnel bezorgd. Ik ben er zeer tevreden over!

Snelle levering en goede kwaliteit

Zelfs in het weekend hadden ze het pakketje snel verstuurd. Kwaliteit is goed, mooie stof en mooie kleur.

De perfecte yoga tas

Al heel lang ben ik op zoek naar een yoga tas waarin ik mijn mat en spullen kan meenemen. De Hummer is groot genoeg en fijn genoeg om mijn mat, mijn bolster en handdoek mee te nemen. Of mijn mat en blokken. Het kleine vakje is perfect voor mijn telefoon en sleutels. En de hengsels zijn lang genoeg om de tas over je schouders te dragen en kort genoeg om aan de hand mee te dragen zonder dat de tas over de vloer sleept. Kortom, ik heb eindelijk de tas waar ik naar zocht, in de kleur die ik mooi vind.

Sereen en kalm wordt ik van Superyoga!

Wat heerlijk dat ik in de flow en met groot gemak mijn bestelling heb kunnen ontvangen. Ik mediteer nu op mijn nieuwe kussen. Fijn! Dank lieve mensen.

Fijn als warmtecompress en makkelijk te wassen

Het oogmasker sluit goed aan op de ogen. Ik doe het 1 minuut op 600W in de magnetron en dan is die precies 41 graden, dat is heerlijk op mijn ogen. Het masker blijft lang genoeg warm. Heel fijn dat er een afneembare hoes bijzit om hem af en toe te wassen. Kortom, een aanrader!

Mooie producten, snel geleverd

Veel keus, leuke producten. Snelle levering.

Prachtige producten!

Onlangs een prachtig meditatiekussen met bijpassende bolster gekocht. De stof is prachtig, waardoor de kussens niet misstaan als accessoire in mijn interieur. Daarnaast vond ik het heel belangrijk dat de producten van natuurlijke materialen zijn gemaakt, hierdoor zijn de kussens iets duurder, maar meer dan waard. De snelle levering was ook heel fijn! ( 's avonds besteld, dag erna al in huis) Leuk om ook de yogakrant te krijgen bij levering.

Super website voor een leuk kadootje

Mijn dochter doet aan yoga en wil een yoga mat voor haar verjaardag. Via jullie site een hele mooie yoga mat kunnen vinden. Weet zeker dat ze er veel plezier van zal hebben

Snelle levering, goede producten!

Onlangs heb ik een Yogamat besteld. Dankzij de goede uitleg/ info op de website wist ik precies welke ik nodig zou hebben. Binnen no- time was de mat en yog- handdoek binnen. De kwaliteit is goed, ik ben er erg blij mee.

Prima levering

De bestelde artikelen werden snel en netjes verpakt geleverd. Fijn dat je bepaalde artikelen als combinatie kunt bestellen tegen een lagere prijs dan wanneer je de artikelen los zou bestellen.

Helemaal tevreden

Artikel via bol.com bij superyoga besteld. Product is goed van kwaliteit en voldoet aan mijn verwachtingen. Het product voldoet aan de omschrijving en de foto's kloppen bij hoe het artikel er werkelijk uitziet. Snelle levering. Goede communicatie. Ofwel: helemaal tevreden.

Zeer behulpzaam en snelle levering

Twijfelde over mijn bestelling en had wat advies nodig. Ber erg goed geholpen en ze hebben mijn bestelling gelijk aangepast en direct het teveel betaalde bedrag naar me teruggestort. Volgende dag alles zoals afgesproken keurig bezorgd. Klasse!

Supergoed!

Superyoga leverde mijn meditatiekussen snel. Het kussen is van goede kwaliteit, precies zoals op de website stond. Ik ben er heel erg blij mee!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mijn levering was zo bij mij thuis en de kwaliteit van het materiaal en de kleur zijn uitstekend! Niks meer aan doen en zeker aan te raden :)

Goede kwaliteit en snel geleverd

De kwaliteit van de producten is goed, de website is overzichtelijk en spreekt aan en snel geleverd! Ik kom hier zeker vaker terug!!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen