stevige, ondersteuning biedende en mooie yoga mat

Ik heb twee weken terug de extra dikke sticky yogamat van Lotus in de lavendelpaarse moon uitvoering aangeschaft. De kleur is iets lichter uitgevallen dan ik gebaseerd op de foto's dacht, dat vond ik enerzijds jammer omdat ik die kleur erg mooi vond en anderzijds vind ik de kleur van de mat ook mooi uitgevallen en ben ik er blij mee. Verder overtreft de mat mijn verwachtingen. De mat is erg stevig en blijft precies liggen waar je 'm neerlegt, ongeacht de oefening die je doet. Daarnaast is de mat lang waardoor je alle ruimte hebt die je nodig hebt. Het design vind ik ook erg mooi en de mat lijkt van duurzame kwaliteit dus ik verwacht er nog lang mee te zullen doen. Zeker een aanrader dus, deze mat.

Veel keus en de levering is erg snel

Kwaliteit materiaal en levering pakket!

Zeer tevreden !! Bedankt!

Prima kwaliteit voor de perfecte me- and we-time.

Wij zijn fan van de stabiele zithouding voor de tijdens de meditatie alsook voor het gebruik ervan aan de lage livingtafel. We schaffen er dus best nog eentje aan zodat we die niet telkens moeten verplaatsen van ruimte. Het is zodanig praktisch alsook esthetisch passend binnen ons interieur. Toegankelijk betaalbaar merk. We wensen er anderen ook veel plezier mee.

Prima en betrouwbaar bedrijf.

Netjes en vlot geleverd. Wel las ik later op de site dat je een gratis oogmasker kreeg boven de 50 euro. Die zat er bij mij niet bij helaas. Groetjes Emmy

Mooie producten snelle levering

Super yoga heeft mooie producten voor een eerlijke prijs. De service en levering was vriendelijk en super snel .

Mijn riem en oogkussen waren vergeten bij het lotus pakket. Na mijn berichtje kreeg ik al snel reactie van hun met dat ze het meteen naar mij ging opsturen.

Juiste yogamat gekozen door goede informatie

Goede website. Duidelijke informatie. Yogamat en meditatiekussen snel en netjes geleverd.

Klantvriendelijk en goed van prijskwaliteit

Vlotte bestelling, duidelijke site, snelle levering, goed ingepakt. Niets op aan te merken.

Mat als cadeau besteld en ze is er heel blij mee. De mat ziet er goed uit. Binnenkort bestel ik er een als cadeau voor mijzelf.

Goede kwaliteit.

Bestelling was snel binnen en de kwaliteit van het product is goed.

Beste website voor yogini’s

Zeer snelle verzending en mooi verpakt!

Top kwaliteit en zeer snelle levering! Super blij mee!

Aanrader

Snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijk contact

Snelle levering en prachtige producten!

Bestelling was volgende dag al in huis. Goed verpakt en zeer mooie spullen van wol. Er zat zelfs een yogakrant bij :)

Perfect! Goede service en prachtige producten.

Erg goede ervaring. Goede service en mooie producten. Het staat prachtig in mijn nieuwe studio.

Goede kwaliteit! Ik had hier een Yogamat gekocht en deze is prachtig, stevig en je hebt echt goede grip. Ik ben zeer tevreden! Ook de levering verliep zoals afgesproken, dus dit is zeker een aanrader!

Producten om actief te zijn maar ook om te ontspannen.

Met de producten van superyoga kan ik thuis en bij de yoga veilig actief mijn oefeningen en mijn ontspanning doen. En ze staan ook nog mooi in mijn huis.

Prachtige producten!

Producten van mooie kwaliteit en een compleet aanbod mooi dat zij ook producten van earthing Nederland verkopen!! Echt heel tevreden!

Mooie producten en snelle levering

Heel tevreden, redelijke prijzen en mooie kwaliteit.

Snel, mooi, kortom top

Top levering , snel . Mooie en ook milieuvriendelijke producten. Staan prachtig in mijn yogaruimte en dragen bij tot een mooie entourage.

Fijn meditatiekussen

Snelle bezorging en het product komt overeen met de verwachting. De stof voelt fijn en duurzaam aan.

Mooie kwalitatieve yogi stuff! Super rap levering! Me encanto! ❤️

Good comfy meditation cushion

The cushion is a bit larger than I thought but it is actually the perfect height to keep me sitting straight. It's not too hard and I seem to sink into it a bit while being well supported. Delivery come on time and without issue. Very happy with this choice!

Heel fijn!

Levering was sneller dan verwacht, wat ik prettig vind. Artikel (meditatiekussen) is erg prettig, stevig en precies de kleur als op de foto. Al met al heel blij en tevreden!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen