Quick delivery

got my new travel mat just in time before vacation.

Snelle levering en een fijne yogamat

De yogamat die ik besteld heb was er snel en het is een super fijne mat. Ik ben er blij mee!

Fijn en kwalitatief assortiment

Bij Superyoga.nl een yogamat en tasje besteld. Zijn beiden van hele goede kwaliteit. Erg tevreden over zowel de producten als de levering.

Goede service, snelle levering en prima product

Ik ben tevreden over mijn bestelling bij Superyoga. Snelle afhandeling en levering van mijn bestelling en een goed meditatiekussen voor een prima prijs.

Alles perfect geleverd en mooie, duurzame producten, top!

Van de bestelling tot levering en de communicatie plus de mooie producten maken dat ik het een super site vind. Heerlijk!

Ik had voor mijn beste vriendin een cadeau gekocht voor haar verjaardag. Had dit meegedeeld in de bestelling. En het was ingepakt als cadeautje ♥️

Mooi product, prima prijs, snel geleverd.

Na lang twijfelen een yogahandoek besteld bij Superyoga. Ik ben er erg blij mee. Geen glijpartijen meer. Zoals in de titel al omschreven mooi product, prima prijs, snel geleverd.

Yoga-tastischhhh

Hele fijne mat met een mooie afbeelding van de maan en zijn verandering. Stevig materiaal. Ik ben heel tevreden zou hem iedereen aanraden

De bestelling ging makkelijk en snel. Erg tevreden over de gekochte artikelen:)

niks op aan te merken!

mijn betaling was niet gelukt ik kreeg netjes een mail en als nog in orde gemaakt! het Yoga kussen is een aanwinst nu gaat de lotus houding veel beter! Mvg Mevr van Ekeren

Topservice

Goede service, snel geleverd. Producten precies zoals beschreven. Zeer tevreden!

Webshop werkt fijn, snelle levering

Webshop werkt fijn, snelle levering, uitgebreid assortiment.

Vlotte goede levering

De bolster heeft zijn diensten al bewezen. Ik ben er blij mee

Héél tevreden en dankbaar!

Supersnel was de bestelling in huis. Mooie kwaliteit en een zeer tevreden klant .

Duidelijk &goed

Prima ervaring!!

Mooi aanbod, snelle levering en goede klantenservice

Ik heb nu een paar keer bij Superyoga.nl besteld, en ik ben zeer tevreden!

Snelle bezorging. Fijne producten van goeie kwaliteit!

Snelle bezorging.

Prachtige yoga tas - en super snel!

Ik heb bij SuperYoga een Lotus Yogatas (katoen eco bohemian) gekocht. De tas arriveerde niet alleen razendsnel, hij is mooi en handig in gebruik. Mooie kwaliteit!

leuke en goede materialen

Ik ben enorm tevreden met mijn aankoop. Jullie site is duidelijk, de levering was snel en het product komt overeen met de foto. En het belangrijkste: mooie en kwalitatieve producten!

Fast and easy way to keep my mat in top shape

I love this spray. It's perfect for cleaning my mat after every practice. The smell is very subtle and doesn't linger, which is really nice.

Hele snelle bezorging en mooi product

Product binnen 1 dag ontvangen! Dag ervoor in de middag besteld, ochtend erna al binnen! Heel blij met mijn meditatiekussen; dit is mijn favoriete verjaardagscadeau geworden en geef ik vaak aan vrienden/familie!

heel mooi en degelijk product

Ik bestelde een yoga kussen en deze was boven verwachting! erg mooie print, stevig materiaal en vormvast. ook enorm snel verzonden. Ik ga er zeker nog meer bestellen.

Fijne website, snellere levering, mooie spullen!

Heel fijn!

Fijne, stevige tas

Heel tevreden met de aankoop. Naast de mat is er nog voldoende ruimte voor andere spullen en door het brede hengsel is het fijn dragen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen