Mooi snelle levering van producten zoals ze omschreven zijn.

De producten die ik besteld heb zijn precies zoals ze beschreven stonden op de website. Goede kwaliteit en dus snel geleverd. Erg blij mee.

Top, en snelle levering

Snelle levering, perfecte prijs en goed kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer goede ervaring op alle fronten

Breed aanbod van producten en duidelijke keuzehulp om uit te vogelen welke producten bij jou passen. Daarnaast goede en snelle levering en de producten (yogamat & meditatiekussen) voldoen goed aan de verwachtingen! Ook fijn dat je leuke kortingen krijgt na je bestelling, zoals korting op de online yogalessen. Voor een beginner als ik erg fijn dat het zo toegankelijk wordt grmaakt. Zal zeker voor een volgende bestelling terugkomen.

Super blij met mijn oog kussen. Hij is qua gewicht precies goed en ruikt heerlijk naar lavendel. Niet overheersend, precies goed.

Hele mooie deken!

Mooi geweven deken. Prachtige kleuren en zware dikke kwaliteit. Heerlijk om onder te liggen na een yoga of meditatie sessie of lekker voor op de bank tijdens de koude dagen of buiten voor de koele zomeravonden.

Prachtige spullen, snel geleverd

Ik heb een meditatiekussen en mijn eerste Yogamat besteld. Mooie kwaliteit, mooie prijs. De kleuren komen erg goed overeen met wat ik besteld had. Snel en netjes geleverd

Beste oogkussen voor meditatie

Heel mooi maar ook comfortabel en praktisch oogkussen. Goed voor meditatie gedurende de dag, dekt de ogen goed en laat geen licht toe- daardoor geraak men gemakkelijk in diepe meditatie. De lavander geur is gelukkig subtiel en aangenaam.

Snelle levering, goed product

Sticky yogamat is heel prettig in gebruik en online bestellen ging snel en eenvoudig.

Gewoonweg top !!

Eerst en vooral vind ik de site al geweldig. Overzichtelijk, véél keuze en dat allemaal met correcte prijzen. Ik was direct verkocht en heb meteen mijn keuze gemaakt. Heb mijn pakketje snel ontvangen en bij het openmaken was ik echt aangenaam verrast. Had een meditatiekussen, een kurkblok, en een oogkussentje met lavendel. Wat een mooi en degelijke artikelen. Hier ga ik zeker nog regelmatig bestellen. Kan het alleen maar aanraden.

Goede service, kwaliteit en snelle levering.

Positief.

Duidelijke website, snelle service, mooie kwaliteit, goeie prijs

Ik ben heel tevreden met de meditatiekussens, dekens en oogkussen die ik online besteld heb. De ontvangen producten komen overeen met het beeld op de website - kwalitatief mooie stoffen en kleuren!

Super snelle en fijne service

Super snelle en fijne service. Duidelijke uitleg op de website, ideaal voor een beginner zoals mij!

Goed duurzaam materiaal en duurzame verpakking!

Snelle levering in verpakking zonder plastic.

Een mooie en praktische yogamat

Heel tevreden!!

Goede en snelle service met goed advies

Fijne yoga mat

Goede service!

Ik heb mijn product (yogakussen) snel kunnen vinden. De bestelling verliep super snel en simpel en ik ontving het kussen de volgende dag in huis. Heb er al heerlijk op kunnen mediteren en is echt een comfortable toevoeging aan mijn yoga en meditatie activiteiten.

Mat for active yoga

Ideal yoga mat for more active forms of yoga (vinyasa,ashtanga), it has an excellent grip! Love the design with moons! I would not recommend it for passive forms, like yin yoga (laying 2min on your forehead would give you nice marks on your face). Generally, one little minus is, that it is not supplied with elastic band. Need to get some separately .

Prachtige producten

Snelle levering en het meditatie kussen wat ik had besteld is van superieure kwaliteit!

Heel tevreden

Fijne bolster voor een goeie prijs!

Mooie producten

Snel verzonden, en kwalitatief goed materiaal

Super tevreden

Alles bij Superyoga is top. Van goeie product omschrijving, het makelijk bestellen en super snelle verzending. Prachtige producten en een leuke yoga krant als kado-tje bij de bestelling. Ik ben super tevreden en zal zeker vaker bestellen.

Super mooi product geleverd met de juiste service

Een hele mooie meditatiekussen ontvangen en de levering was ook super snel de dag erna. Heel blij met het product.

Goede service snel geleverd. Heel attent verpakt.

Fijne winkel met mooie producten, die zeer zorgvuldig en attent worden ingepakt en ook nog vlot worden geleverd. Hier kom ik terug.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen