Héél tevreden en dankbaar!

Supersnel was de bestelling in huis. Mooie kwaliteit en een zeer tevreden klant .

Duidelijk &goed

Prima ervaring!!

Mooi aanbod, snelle levering en goede klantenservice

Ik heb nu een paar keer bij Superyoga.nl besteld, en ik ben zeer tevreden!

Snelle bezorging. Fijne producten van goeie kwaliteit!

Snelle bezorging.

Prachtige yoga tas - en super snel!

Ik heb bij SuperYoga een Lotus Yogatas (katoen eco bohemian) gekocht. De tas arriveerde niet alleen razendsnel, hij is mooi en handig in gebruik. Mooie kwaliteit!

leuke en goede materialen

Ik ben enorm tevreden met mijn aankoop. Jullie site is duidelijk, de levering was snel en het product komt overeen met de foto. En het belangrijkste: mooie en kwalitatieve producten!

Fast and easy way to keep my mat in top shape

I love this spray. It's perfect for cleaning my mat after every practice. The smell is very subtle and doesn't linger, which is really nice.

Hele snelle bezorging en mooi product

Product binnen 1 dag ontvangen! Dag ervoor in de middag besteld, ochtend erna al binnen! Heel blij met mijn meditatiekussen; dit is mijn favoriete verjaardagscadeau geworden en geef ik vaak aan vrienden/familie!

heel mooi en degelijk product

Ik bestelde een yoga kussen en deze was boven verwachting! erg mooie print, stevig materiaal en vormvast. ook enorm snel verzonden. Ik ga er zeker nog meer bestellen.

Fijne website, snellere levering, mooie spullen!

Heel fijn!

Fijne, stevige tas

Heel tevreden met de aankoop. Naast de mat is er nog voldoende ruimte voor andere spullen en door het brede hengsel is het fijn dragen.

super!

Meteen een grote bestelling gedaan en ben er super blij mee! Ook de e-mails met alle leuke tips vind ik heel fijn! Bedankt superyoga!

Snelle verzending en prima yogamat

Fijne artikelen, snelle service

Ik word altijd zo blij van de artikelen van Superyoga! Mooie antislip yogahanddoek in prachtige kleuren, edelstenen. Snel bezorgd, ook erg fijn!

Snelle levering en goede kwaliteit spullen

Mijn yogamat werd snel geleverd. Ben superblij met mijn mat. Heb de beginners manduka mat gehaald. Kleur is ook erg mooi. Ben zeer tevreden.

Snelle levering en top producten

Het is duidelijk te merken dat een ondernemer met passie voor haar producten hier bezig is. Snelle levering en producten zijn met zorg en liefde ingepakt. Dat merk en zie je. Kom zeker terug voor nieuwe bestellingen.

Zelf maar èèn woord nodig, fantastisch!

Priest kwaliteit, top!

Online shopervaring zoals het hoort

Duidelijk site, goede bestelprocedure. Alles helder en overzichtelijk. Snelle levering ook

Snelle levering, prachtige yogamat

Ik had mijn yogamat gelijk de volgende dag in huis. Mooie, gebruiksvriendelijke website, een uitgebreid productaanbod en een snelle levering. Ik ben heel tevreden.

Ik word er bij van!!

Bestellen op de site gaat makkelijk, snel bezorgd en goed verpakt. Fijne en kwalitatief goede producten.

Aankoop mooie duurzame Manduka Yogamat Deep Forest Marbled

2 duurzame Yogamatten besteld: merken Manduka en Design Lab, kleur aegean green. Manduka Yogamat kleur Deep Forest Marbled sprong eruit qua kleur. Na contact klantenservice Yvonne via WhatsApp en vooruitbetaling retourkosten € 3,95, ontving ik een retour label en heb de niet uitgepakte yogamat via PostNL track & trace geretourneerd. Betrouwbare online leverancier: echte aanrader!

Snelle levering, goede kwaliteit

Mijn yogamat was de volgende dag al binnen, erg fijn! De mat heeft een goede kwaliteit.

Goed, producten zijn zoals afgebeeld en beschreven. Levering verliep spoedig. Kortom, tevreden!

Superblij met sticky mat en bolster

Mijn oude mat was aan vervanging toe en ik wilde mezelf graag een mooie set kado doen in een kleur waar ik blij van word. De mintkleurige sticky mat is helemaal wat ik ervan verwachtte en de bolster in groen past er mooi bij. Het is een set waar ik met veel plezier weer yoga-uurtjes ga maken.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen