Snelle levering en super producten!

Alles werd netjes en op tijd geleverd met een leuk yogakrantje! Producten zagen er goed uit. Heel erg blij mee

Goede kwaliteit yogamat

Ik ben al heel lang op zoek naar de juiste yoga mat die niet slipt en binnen mijn budget past. Hele goede kwaliteit en doet wat het belooft.

Mooie stof, snelle levering

Mooie stevige zwarte meditatiepoef. Heel blij mee! Makkelijk wat boekweitkaf uit te halen zodat je wat lager zit. Snel in huis, top!

Fijne mat

Precies wat ik zocht. Stinkt wel een beetje, maar dat gaat wel weg

Erg tevreden!

Supersnelle service, goede prijs en ook erg blij met m'n nieuwe bolster.

Kosmische energie stroom als je rustig gaat zitten

Heerlijk meditatiekussen wat ik gebruik voor mijn meditaties. Ik voel dan de energie stromen als ik op het kussen zit.

Ondersteuning in een herstelproces van een burn-out.

Bij aanschaf van een nieuwe mat ontdekte ik de online cursussen. Had niet verwacht dat ik dit dagelijks zou gaan doen. Het brengt me rust. De oefeningen zijn duidelijk en de stem is aangenaam.

snelle en correcte service

Ik heb superyoga als prettig ervaren door de snelle service na mijn online bestelling. Daarnaast was het product netjes verpakt wat voor bescherming van het product zorgt.

Mooi meditatie kussen

Mooi kussen en vlotte levering.

Heel goed .

In eerste instantie kreeg ik niet de yogamat die ik besteld had, de afhandeling hiervan was uitstekend , ik kreeg alle hulp zodat ik toch naar mijn eerste les - na de coronasluiting - kon . Echt alle waardering ik ben heel blij met jullie, de oplossingsgerichtheid is echt fantastisch.

Snelle en correcte levering van de bolsters met hoezen.

Eenvoudig te bestellen, gemakkelijk af te rekenen en de levering volgde daags erna.

Super blij met mijn bestelling. Snel verzonden en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie producten

Voor mijn nieuwe bedrijfje zocht ik natuurlijke yogamatten. Bij de eerste keus gelijk raak! Prachtige matten voor buiten. En als kers op de taart heerlijke geurende oogkussens!

Te veel keuze, toch kiezen .... supercontent

Het ruime assortiment van superyoga zorgde voor wat keuzestress. Welke kleur bolster wilde ik? Maar vooral ... hoe zorg ik dat ik voor de juiste vulling kies, die bij mijn yoga-stijl past. Na enkele dagen twijfelen, hakte ik de knoop door ... en de volgende voormiddag was mijn bolster al gearriveerd. Netjes verpakt en met de glimlach van de chauffeur. Uiteraard meteen uitgeprobeerd ... en zeer tevreden.

snelle levering en kwaliteitsproducten

Waarom ik Superyoga aanraad: 1) Superyoga heeft een uiterst overzichtelijke site waar je tegelijkertijd ook veel informatie kunt vinden. (heerlijk!) 2) De producten zijn van topkwaliteit. 3) Snelle en zorgvuldige levering!

Yoga webshop is top!

De aankoop via de website gaat heel vlot. Je vindt er alles goed terug. De verzending is heel snel. We stelden bijkomende vragen via facebook en kregen heel snel informatie. Een aanrader.

De yogamat was matig

Helaas waren de foto’s van de yogamat op de website mooier dan in het echt. De print is niet heel mooi.

Uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit!

Ik heb verschillende meditatie attributen van Superyoga en ben met alles even blij (meditatiekussen, oogkussens, nekrol). Ik vind de beschikbare kleuren en mogelijke combinaties ook zo fijn! Ik ga vast nog meer bestellen, een bolster bijvoorbeeld :-)

Ge-wel-di-ge, fijne, kwalitatieve en betaalbare yogamat!

Deze yogamat is fijn in gebruik, omdat hij veel grip heeft en niet te dun is. Prijs en kwaliteit verhouding is zeer goed. Niks op aan te merken!! Echt een aanrader.

Uitstekende service

Het voldoet aan alle eisen, het zit comfortabel, je kan verschillende kleuren kiezen. Ben heel tevreden met mijn meditatie kussen, het is netjes afgewerkt, je voelt ook niks van de rits aan de onderkant als je erop zit. En de kwaliteit van de stof is uitstekend. De meditatie kussen is echt een aanrader, en de service van superyoga is uitstekend. Thanks

Fijn

Mijn mat was er snel en heb al heel veel genot gehaald eruit. Ik glij eindelijk niet meer weg en dat is wel fijn.

Mooi assortiment, snelle levering

Wat een fijne webshop met mooie producten. Ik houd van het merk Manduka, maar als je bij Manduka zelf bestelt heb je een minimaal bestelbedrag en een lange levertijd. Superyoga heeft veel spullen van Manduka en mijn bestelling was binnen 1 werkdag geleverd.

Superyoga is mijn favoriete yogamerk!

Lisanne heeft met Superyoga echt een brand gecreëerd dat een extra touch geeft aan je practise! Ik heb nu een tweede bolster besteld voor mijn restorative lessen, een riem en een tweede oogkussentje en opnieuw tonen de producten hoe kwaliteit en schoonheid perfect hand in hand kunnen gaan. De materialen zijn zacht en stevig, de uitstraling kan je aanpassen aan je noden. Ik ben een giga fan van alles wat paars is, dus voor mijn zijn alle lavender producten gewoon top. Bovendien is Lisanne zelf een geweldig persoon, die super hulpvaardig is! Meer tevreden kan ik niet zijn!

Heel goed.

Mijn bestelling werd direct bevestigd en duidelijk aangegeven dat het onderweg was. Bestelling keurig verpakt aangekomen.

Perfect dat ik mijn bestelling heel snel kon ontvangen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen