Super tof kussen!!!!!

Zo blij mee, een prachtig roze yoga kussen waar ik mega van geniet! Dank!!!

Fijne mat, leuke print. Precies naar verwachting

Exact naar verwachting, doet het goed. Kan nog niets zeggen over de houdbaarheid, maar oogt kwalitatief in orde.

Aangenaam en efficiënt

Zeer goede ervaring. Aangenaam, efficiënt, snelle levering. SUPER

Super goede yogamat!

De yogamat heeft een mooi design en is dik genoeg. Ik kan er goed mijn yoga oefeningen op doen. Ik heb een elastieken koord erbij gekocht, super handig om mijn matje mee te nemen van plek naar plek. Levering was ook erg snel.

Superservice en fijne spullen

Ik vind dit een superfijne webshop voor yoga-spullen en andere toebehoren. De website werkt fijn, de levering is supersnel en ook mails worden heel snel beantwoord. Ik had eens een edelstenen armbandje gekocht dat per ongeluk al snel kapot ging. Ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd!

Snelle levering mooi product,leuk dat de yogakrant erbij zat

goede totaalervaring

de bezorging was lekker snel, erg veel aandacht besteed aan de verpakking, het produkt nog fijner dan verwacht en voor een leuke prijs !

Superblij met mijn Superyogamat!

Ik heb de lila yogamat van Superyoga. Deze is heel fijn en ziet er ook nog eens leuk uit met het lilakleurtje. Ik heb er ook een draagband bij gekocht in dezelfde kleur. Prijs-kwaliteit is top en service is ook super!

Super snelle levering en goede kwaliteit!

leuke produkten, snelle levering

Ik heb een oogkussentje besteld, in een leuke kleur. Precies wat ik zocht. Snelle levering, vriendelijk briefje, een prettige ervaring!

ik ben super blij met mijn aankoop

mooi en stevig goed afgewerkt materiaal

Snelle levering en keurig artikel

Fijne site en snelle levering

Mooi snelle levering van producten zoals ze omschreven zijn.

De producten die ik besteld heb zijn precies zoals ze beschreven stonden op de website. Goede kwaliteit en dus snel geleverd. Erg blij mee.

Top, en snelle levering

Snelle levering, perfecte prijs en goed kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer goede ervaring op alle fronten

Breed aanbod van producten en duidelijke keuzehulp om uit te vogelen welke producten bij jou passen. Daarnaast goede en snelle levering en de producten (yogamat & meditatiekussen) voldoen goed aan de verwachtingen! Ook fijn dat je leuke kortingen krijgt na je bestelling, zoals korting op de online yogalessen. Voor een beginner als ik erg fijn dat het zo toegankelijk wordt grmaakt. Zal zeker voor een volgende bestelling terugkomen.

Super blij met mijn oog kussen. Hij is qua gewicht precies goed en ruikt heerlijk naar lavendel. Niet overheersend, precies goed.

Hele mooie deken!

Mooi geweven deken. Prachtige kleuren en zware dikke kwaliteit. Heerlijk om onder te liggen na een yoga of meditatie sessie of lekker voor op de bank tijdens de koude dagen of buiten voor de koele zomeravonden.

Prachtige spullen, snel geleverd

Ik heb een meditatiekussen en mijn eerste Yogamat besteld. Mooie kwaliteit, mooie prijs. De kleuren komen erg goed overeen met wat ik besteld had. Snel en netjes geleverd

Beste oogkussen voor meditatie

Heel mooi maar ook comfortabel en praktisch oogkussen. Goed voor meditatie gedurende de dag, dekt de ogen goed en laat geen licht toe- daardoor geraak men gemakkelijk in diepe meditatie. De lavander geur is gelukkig subtiel en aangenaam.

Snelle levering, goed product

Sticky yogamat is heel prettig in gebruik en online bestellen ging snel en eenvoudig.

Gewoonweg top !!

Eerst en vooral vind ik de site al geweldig. Overzichtelijk, véél keuze en dat allemaal met correcte prijzen. Ik was direct verkocht en heb meteen mijn keuze gemaakt. Heb mijn pakketje snel ontvangen en bij het openmaken was ik echt aangenaam verrast. Had een meditatiekussen, een kurkblok, en een oogkussentje met lavendel. Wat een mooi en degelijke artikelen. Hier ga ik zeker nog regelmatig bestellen. Kan het alleen maar aanraden.

Goede service, kwaliteit en snelle levering.

Positief.

Duidelijke website, snelle service, mooie kwaliteit, goeie prijs

Ik ben heel tevreden met de meditatiekussens, dekens en oogkussen die ik online besteld heb. De ontvangen producten komen overeen met het beeld op de website - kwalitatief mooie stoffen en kleuren!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen