gewoon prima. leuke webwinkel en spullen waren snel in huis! een klein dingetje wat ik eigenlijk toch jammer vind... opdruk op een van de tasjes was niet helemaal in het midden.

Mooie producten met snelle levering

Leuk het krantje erbij!

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering!

Snelle levering, goede mat!

Ik zocht een goede yoga mat omdat ik last kreeg van mijn knieën op mijn mat. Hele goede mat gevonden en besteld, leuke kleur ook.

Mooi en stevig kussen

Ik ben erg blij met mijn kussentje! Net uit de doos rook hij muf en naar aarde, maar binnen een dag was dit weg. Ik vind het fijn dat het kussen goed gevuld is, je kunt er makkelijk zelf wat vulling uithalen als je dit fijner vindt.

Heel fijn!

Je krijgt wat je verwacht

Mooie bolster besteld, en meteen verzonden. Tevreden

Erg fijn oogkussentje

Erg fijn oogkussentje, stevig maar niet te te stevig. Ruikt lekker en de uitsparing voor je neus is ideaal.

Goede kwaliteit in modern matje

De producten van superyoga zijn naast dat de kwaliteit goed is ook nog eens stylish. Natuurlijk maar een bijzaak maar wel fijn. Ik kreeg tijdens de les gelijk een compliment over de mat in combinatie met het matchende meditatiekussen dat tevens goed gevuld is.

fijne, snelle levering & mooi product

Fijne website, blij met m'n meditatiekussen en super snel en netjes afgeleverd

Mooi product en snelle levering

Erg blij met mijn meditatiekussen

Mooie producten, fijne service, top webshop.

Ik heb fijne yoga producten aangeschaft en ben hier heel tevreden over. Mooie kwaliteit, goed weergegeven op de site en snel geleverd.

Snelle levering, super producten & altijd correct & proper verpakt zodat er geen kapotte materialen worden geleverd,... kortom, super!

Mooie producten en goede kwaliteit

Mooie producten, staan prachtig in mijn yoga studio!

Snelle levering en een super kwaliteit

Als cadeautje heb ik vorig jaar een meditatie kussen gehad en nu heb ik hetzelfde merk bolster en oogkassen besteld, samen met mooie jurk lokken met de cyclus van de maan erop. Ik ben super tevreden over de goede kwaliteit en geniet er bijna dagelijks van.

Perfecte kwaliteit, comfort en ziet er super mooi uit!

Perfecte yogamat, super kwaliteit, glijdt niet, veel grip door het reliëf, niet langer meer dat irritante gedoe dat het matje steeds oprolt aan de uiteinden. En dan óók nog eens super mooi!!! Ontzettend blij mee :). Ook met de tas om ‘m in te vervoeren, daar past zoveel in!

Seamless experience

My order came very quickly and well packed.

De plaats waar ik thuiskom tijdens een zoektocht naar materiaal om het beoefenen van yoga te optimal

Materialen waarvan ik warm word... Steeds een snelle levering... Een webshop die mij thuis deed komen in een yogashop...

Super de max

Goede... snelle en betrouwbare service

Snelle service en mooie bolster

Bolster besteld online, snel geleverd en mooi product.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, mooie prijzen.

Superyoga biedt mooie producten met een goede prijs. De website is overzichtelijk en duidelijk. De levering was snel en de bestelling was in uitstekende staat. Er zat zelfs een kleine attentie bij.

Heerlijke deken

De kleur is perfect. Deken voelt lekker zacht. Ben er blij mee. Had ik er maar 2 besteld!

Quick delivery, great selection of products

Good experience all-around, knocked off a few stars for the return policies. I think in this day and age, it's a bit of an inflexible policy considering the ecommerce experience consumers are used to. But other than that, highly recommend!

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Snelle levering en goede kwaliteit!

Geweldig!

Ik heb in het weekend, op een feestdag mijn bestelling geplaatst. De eerstvolgende werkdag ontving ik mijn bestelling al. Ik heb een mintgroen meditatiekussen besteld, de kleur is in het echt nóg mooier. Het kussen was goed verpakt en er zat een interessante yogakrant bij als extraatje. Super lief en vooral heel erg leuk. Ik ben ontzettend blij dat ik voor deze webshop heb gekozen, ik heb nog veel meer leuke dingen gezien dus ik ga binnenkort zeker weer een bestelling plaatsen. Lisanne van Superyoga is ook actief op Instagram. Daar plaatst ze de mooiste foto’s van de producten die ze verkoopt. Zeker een aanrader om te volgen, heel inspirerend!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen