Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Ik heb al mijn spullen hier vandaan en ben erg tevreden. Je hebt hoge kwaliteit voor een redelijke prijs

Heerlijke broek gekocht, snelle verzending

Fijne communicatie, top broek en snelle verzending. Thanks!

Superproducten snel geleverd vriendelijke service

Bestel gerust !

Levering niet de volgende dag maar duurde 3 dagen, communicatie hierover was prima, dus duidelijk wanneer het zou komen. Heb oogkussen besteld met lavendel, is echt heerlijk voor tijdens de savassana

Fijn kussen als ondersteuning bij yoga houdingen

Prima kussen. Hoes is wasbaar

Snelle levering met fijn product

De yogamat werd dezelfde dag nog verzonden. Ik kreeg een kortingscode voor een yogapractice. Ook volgde er een mail met hoe het product te verzorgen, erg fijn. Product was netjes verpakt en voor zover ik nu ervaren heb van goede kwaliteit.

Ik ben heel tevreden met mijn product.

zeer leuk

Helemaal zen

Na vaker last te hebben van een trilling in m'n oog heb ik een heerlijk oogmasker gekocht op aanraden van vrienden. En ik ben zeker niet teleurgesteld!

Super producten

Mooie producten en snelle levering Erg blij met mijn oogkussen en yogariem

Fijne service, goede producten en altijd op tijd!

Mijn producten zijn van perfecte kwaliteit. Éen maal een product omgeruild, omdat een ander product toch mijn voorkeur had en hierbij ook vriendelijk en snel geholpen.

Eerste keer besteld en heel fijn bedrijf.

Snelle levering en zeer goed verpakt. Yogakrant als cadeau bijgevoegd. Mediatiekussen ban eigen merk besteld. Zeer fijn kussen om op te mediteren. Ga hier zeker vaker bestellen.

Perfecte producten!

Ik bestelde een mediteerpoefje en maskertje en heb ze deze week meteen uitgeprobeerd. Erg blij mee! Comfortabel en het maskertje heeft een heerlijke rustgevende geur. Top!

Mooie overzichtelijke website en heel snelle verzending.

Heel fijn dat mijn bestelling dezelfde dag nog verzonden was. Duidelijke communicatie naar de klant toe en dus een supersnelle levering. Bovendien is mijn product precies als omschreven en op de foto's. Al met al een prettige ervaring.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Zonder zorgen.

Goed!

Groot assortiment, snelle levering en goed verpakt. Fijne shop.

Helemaal prima

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Snelle levering en mooie artikelen!

De producten zijn netjes en snel geleverd. Exact zoals omschreven en zoals het eruit ziet op de foto. Zeker een aanrader!

Heldere site met veel keuzemogelijkheden.

Op zoek naar een goed en milieuvriendelijk matje kwam ik op de site. Helder en hoe te gebruiken.

Goede kwaliteit.

Het kussen is van goede kwaliteit. De stof heeft dezelfde kleur als het meditatiekussen wat ik in januari besteld heb en heeft dus geen kleurverschil, waardoor het goed bij elkaar past. De snelle levering was ook erg fijn.

Fantastische producten, zeer vlug bezorgd.

Ik heb ontzettend fijne oogkussens besteld. Een aanrader. Hele goede deals ook. De bestelling werd snel bezorgd. Kortom ik ben zeer tevreden.

Supersnel geleverd, zorgzaam, goede kwaliteit

Ik was verrast dat het gevraagde produkt zo snel geleverd werd, op een correcte manier.

Top product, snelle levering

Zeer tevreden, volledig naar verwachting.

Fijne winkel met kwalitatief goede producten

Makkelijk te bestellen en snelle levering! Producten voldoen aan verwachting

Een fijne en rustgevende zoektocht naar kwalitatief goede producten.

De site is heel fijn en overzichtelijk. Je krijgt een rustgevend gevoel tijdens het zoeken naar je item, dus de shopbeleving past erg goed bij het product. Daarnaast zie je dat er kwalitatief goede producten worden verkocht, waardoor je vertrouwen hebt bij de aankoop van het product. Als ik iets moet bedenken als toevoeging, dan zou er wellicht in de toekomst ook een afmeting voor breedte kunnen komen bij filters. Echter, deze heb ik voor mezelf niet gemist. Ik ben super tevreden over mijn ervaring bij Superyoga.

Mooie en goede producten en snelle levering

Stevige kwaliteit stof en mooie groene kleur. Niets aan op te merken!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen