Superfijn!

Heel blij met mijn aankoop van een bolster en oogmasker. Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd. Helemaal comfortabel :)

Uitstekend product en snelle levering

Mooi assortiment, snelle levering

Mooie yogamat besteld. Bij de betaling ging iets mis. Naar aanleiding daarvan een prettige mailwisseling gehad en daarna een snelle levering.

Goede ervaring!

Fijne site en prima afhandeling!

Snelle goede service and goede producten

Prettige ervaring, kom zeker terug!

Alles was duidelijk, netjes verpakt en snel verzonden. Ik was onder de indruk van de kwaliteit van de producten. Al met al super tevreden en blij met mijn aankopen!

Mooie producten en snel verstuurd!

Mooie producten, ensnel geleverd

Mijn collega ontdekte dat Superyoga kwalitatief hoogstaande producten voor een prima prijs verkoopt. Wij hebben een bestelling gedaan en gebruiken de producten nu dagelijks met veel plezier. Onze klanten complimenteren ons er ook mee, dus ook namens hen: Dank jullie wel!

Snelle bezorging en goede producten!

De bezorging was erg snel en de producten zijn erg mooi! Precies zoals de duidelijke omschrijving op de website.

Goede en eerlijke handel

Er was een nekkussen besteld die beschadigd aankwam. Direct eerd kosteloos een vervangend kussen gestuurd.

Razendsnel!

De ene dag besteld en de volgende dag al aangekomen!

Goede producten, snelle levering

Goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Mooie producten, snelle verzending

Prachtige wollen yogamat gekocht, en de volgende dag al in huis. Erg goed!

zeer fijne grote mat met goede grip

Ik gebruik de mat voor yoga en pilates. Ieder hiervoor. Ik ben lang en pas nu makkelijk op de mat. De breedte maat is heerlijk. Geen handen op de koude vloer. Is ook prima te vervoeren op de fiets. Enige nadeel is de geur, de mat rook heel sterk en het duurde een paar dagen luchten voor die geur weg was.

Heerlijk om mee te ontspannen

De producten leren kennen tijdens yoga sessies. En meteen verkocht. Na wat research vastberaden voor jullie gekozen.

Handige handdoek!

Jarenlang naar de yoga gegaan met een badlaken dat òf te kort òf veel te breed was. Nu een yoga handdoek gekocht en deze past dus precies op het matje. Blijft goed liggen door de antislip nopjes. Helemaal blij mee!

De tas die ik had besteld voor mijn yogamat werd snel geleverd. De tas is erg groot en heeft alleen een klein apart vakje voor telefoon e.d. Ik had liever een iets kleinere tas gehad en in elk geval een ruimer extra vak aan de binnenzijde. Maar dat is altijd het risico als je iets online koopt, het is altijd fijner om iets van tevoren te zien en te voelen. Achteraf bezien had ik de tas liever bij een ‘gewone’ winkel gekocht en had ik beter kunnen vergelijken, ook qua prijs.

Eindelijk een fijne mat waar ik geheel op pas

Een mat die lekker ligt en fijne structuur heeft. Met de extra lengte ben ik als vrouw van 180 helemaal blij

Goed!

Goed verzorgd en de kwaliteit was ook goed. Ben er erg blij mee.

Mijn items zijn van goede kwaliteit en zien er prachtig uit! Ik ben er enorm tevreden mee.

Product zoals geadverteerd en snel geleverd

Sneller geleverd dan verwacht, het was er de volgende dag al. De zak die ik bestelde is in prima staat, heel goede prijs-kwaliteitverhouding.

Voldoet aan verwachtingen, mooi en stevig materiaal

Goede kwaliteit, heel mooie kleuren en fijn in gebruik, blij mee. Wel beetje aan de prijs maar wel het idee dat het heel lang mee gaat kunnen.

Ik ben heel tevreden.

Mijn bestelling zag er net uit zoals ik het verwacht had. Ik had door de beschrijving al op voorhand een goed beeld kunnen vormen wat het zou zijn en het klopte met ze werkelijkheid.

Snel en goede prijs

De prijzen zijn heel netjes en de levering was vlug.

Super kussens

Heel fijn materiaal. Kwaliteit is top! Snelle verzending.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen