Goed matje voor een goede prijs

Super snel!

Niks op aan te merken!

Mooie overzichtelijke webshop met prachtige artikelen! De levering was snel en er was niks op aan te merken!

Goede producten, goede prijs en hele snelle levering!

Twee keer besteld bij Superyoga en beiden keren de volgende dag binnen. De producten zijn kwalitatief goed, nu al een tijdje in gebruik en ik vind ze goede prijzen hanteren.

Superyoga is super!

Ik bestelde al een mat en yogablokken en binnenkort nog meer. Deze waren heel snel geleverd! Zeker aan te raden!

Snelle levering en top producten!

Ik ben erg blij met mijn bestelling! De levering was snel en de producten (Lotus) zijn echt top!

Stijlvolle shop met een mooi en fijn assortiment :)

Je kan er alles vinden en de layout is goed en prettig en niet overdone. Hier kom ik graag terug!

Uitstekende kwaliteit

Ik ben echt blij met super yoga, de producten zijn geweldig en zeer goeie prijs kwaliteit verhouding. Dankjewel!!

Very sarisfied

I ordered my first meditation cussion here on Superyoga.nl and I am very satisfied. Delivery was fast and the cussion is great!!! I feel really comfortable to meditate on it :)

Mooi product in mooie verpakking en snelle levering. Top!

Armbanden die ik kocht zijn precies zoals omschreven. Snelle levering in mooie, milieuvriendelijke verpakking. Een aanrader!

Fijn !

Mooie producten en zorgvuldige snelle levering.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Ik heb al mijn spullen hier vandaan en ben erg tevreden. Je hebt hoge kwaliteit voor een redelijke prijs

Heerlijke broek gekocht, snelle verzending

Fijne communicatie, top broek en snelle verzending. Thanks!

Superproducten snel geleverd vriendelijke service

Bestel gerust !

Levering niet de volgende dag maar duurde 3 dagen, communicatie hierover was prima, dus duidelijk wanneer het zou komen. Heb oogkussen besteld met lavendel, is echt heerlijk voor tijdens de savassana

Fijn kussen als ondersteuning bij yoga houdingen

Prima kussen. Hoes is wasbaar

Snelle levering met fijn product

De yogamat werd dezelfde dag nog verzonden. Ik kreeg een kortingscode voor een yogapractice. Ook volgde er een mail met hoe het product te verzorgen, erg fijn. Product was netjes verpakt en voor zover ik nu ervaren heb van goede kwaliteit.

Ik ben heel tevreden met mijn product.

zeer leuk

Helemaal zen

Na vaker last te hebben van een trilling in m'n oog heb ik een heerlijk oogmasker gekocht op aanraden van vrienden. En ik ben zeker niet teleurgesteld!

Super producten

Mooie producten en snelle levering Erg blij met mijn oogkussen en yogariem

Fijne service, goede producten en altijd op tijd!

Mijn producten zijn van perfecte kwaliteit. Éen maal een product omgeruild, omdat een ander product toch mijn voorkeur had en hierbij ook vriendelijk en snel geholpen.

Eerste keer besteld en heel fijn bedrijf.

Snelle levering en zeer goed verpakt. Yogakrant als cadeau bijgevoegd. Mediatiekussen ban eigen merk besteld. Zeer fijn kussen om op te mediteren. Ga hier zeker vaker bestellen.

Perfecte producten!

Ik bestelde een mediteerpoefje en maskertje en heb ze deze week meteen uitgeprobeerd. Erg blij mee! Comfortabel en het maskertje heeft een heerlijke rustgevende geur. Top!

Mooie overzichtelijke website en heel snelle verzending.

Heel fijn dat mijn bestelling dezelfde dag nog verzonden was. Duidelijke communicatie naar de klant toe en dus een supersnelle levering. Bovendien is mijn product precies als omschreven en op de foto's. Al met al een prettige ervaring.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Zonder zorgen.

Goed!

Groot assortiment, snelle levering en goed verpakt. Fijne shop.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen