Goede producten voor mooie prijzen en snel geleverd ❤

Fijne site, fijne producten

En ook nog eens heel snel geleverd!

Waanzinnig

Prachtige producten, uitstekende kwaliteit en betaalbaar met zeer snelle levering. Perfecte service voor mij echt de beste!!

Happy, dankjewel..!

Prachtige yogablokken, voelen stevig én zacht aan, fijn om mee werken, de maancyclus er op geprint brengt me vanzelf in mijn innerlijke cyclus en flow van de asana's die ik aan het doen ben - heerlijk. De yogariem voelt ook hier weer zacht en stevig aan, werkt fijn, en is de kleur die ik al lang zocht en waar ik altijd vrolijk van word als ik ze zie. Snel en mooi verpakt verzonden. Heerlijk papieren yogakrantje erbij, verademing tussen alle digitale dingen. Love. Danku!

Goede voorlichting, prima service

Super yoga verkoopt niet alleen, maar geeft per product ook goede voorlichting. Daarnaast zijn er qua prijs zowel redelijk/goed betaalbare producten tot de meer exclusievere producten. Dat is erg prettig. Het assortiment is redelijk uitgebreid, zo verkopen ze ook wedges (wiggen), die ik heel goed kan gebruiken bij het uitoefenen van mijn yoga-oefeningen. De service is prima, je wordt zowel van het moment van kopen, de levering en de verzending op de hoogte gebracht. Nog 1 aanbeveling. Ik was opzoek naar een houten, inklapbaar, bankje, om bij de yoga te gebruiken. Jammer genoeg was dat er niet. Kan dat in het assortiment worden opgenomen?

Namasté

Mooie producten, goeie site, lekkere aanbieding, snelle levering... Ik ben blij met mijn nieuwe yoga spulletjes

Dik tevreden

Snelle service en prima materialen. Yogamat is echt super!

Leuke winkel voor yoga fans

Heel mooie producten, logo van lotus maakt de meditatie kussen, bolster en oogkussen heel chique, ben heel blij. Een aanrader. Heel snel levering en vriendelijke mensen.

Goede service en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. De producten van superyoga hebben ook een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben erg tevreden.

Super goede kwaliteit

Yogamat was snel binnen en van uitstekende kwaliteit. Materiaal is top en de mat heeft veel grip. Dankzij deze nieuwe mat doe ik nu al veel vaker Yoga!

Mooie producten, snelle levering.

De producten zijn prachtig, van goede kwaliteit. De bezorgservice is ook prima! Echter ruikt mijn yogamat ontzettend synthetisch, dus ik heb zojuist een vraag ingediend hoe dit op te lossen. Ik hoop snel erover te horen!

Snelle levering,uitstekend product

Enige tijd geleden mijzelf een lavendel oogkussen cadeau gedaan Omdat het oogkussen zo n prettig en ontspannen gevoel geeft vind ik dat de moeders ook zo n mooi kussen verdienen voor moederdag. Dus heb er nog 2 gekocht.

Zeer bruikbare producten

Ik was op zoek naar antislip materiaal. Het matje dat ik kocht maakt echt een groot verschil. Dank u Ik heb ook een langwerpige bolster gekocht, in mijn hoofd was dat groter dan diegene die ik ontving. Ik ben niet goed in het inschatten van groottes. Maar deze is ook heel bruikbaar voor mij.

Goede kwaliteit (eerlijke) prijs

De kwaliteit is prachtig en ecologisch. Snel geleverd. Mijn eerstvolgende bestelling zal ik ook zeker hier weet doen. Iemand raden mij superyoga aan en ik zal superyoga ook zeker aanraden!

Geweldige service

Zeer tevreden. Overzichtelijke site. Ruime keuze. Supersnle levering in goede verpakking. Mooie uitstekende kwaliteit. Ga zo door!

Superyoga is eenvoud, kwaliteit en servicegericht!

Zie bovenstaande zin.

Superyoga werkt supersnel.

Yogasokken met tenen en noppen besteld. Snelle levering en kwaliteit prima.

Eindelijk het juiste materiaal om yoga te doen

Zeer gebruiksvriendelijke website met duidelijke info over de producten. De verzending verliep ook zeer vlot, ik ontving de bestelling zelfs vroeger dan initieel aangegeven in de bevestiging. De yogamat en het meditatiekussen zijn exact waar ik al een tijdje naar op zoek was. Ik stap voortaan met nog meer plezier en comfort op de yogamat. Bedankt!

Kwaliteit niet toereikend

Helaas is het product dat cadeau is gedaan niet zoals verwacht en zeker niet gelijkend aan de foto op de webshop. Wel vriendelijk contact gehad over eventuele ruil mogelijkheid.

Supertevreden!

Heel tevreden met het product, een yogakussen in een mooie warme kleur taupe en zeer snelle levering, ene dag besteld en volgende dag al in huis!

Goede informatie + correcte en snelle levering

Prima ervaring, goederen snel en netjes verpakt ontvangen. Vond het erg leuk dat er een yoga krant bijzat. Superleuk met een hoop extra informatie. Als ik iets nodig heb dat verkocht wordt bij Superyoga, zal ik zeker naar deze website gaan om te kijken (kopen).

Kwaliteitsvolle yoga bolster

Goede prijs-kwaliteitsverhouding van de yoga bolster. Ik ben echt verliefd op de auberginekleur! Net zoals op de foto. Beschrijving voldoet aan de werkelijkheid.

Snelle levering, hoge kwaliteit. En niet onbelangrijk het ziet er mooi uit! Dik tevreden.

Doen wat wordt beloofd

Fijn kussentje!

Zeer te spreken over deze website. Zeker een aanrader.

Mooie overzichtelijk en verzorgde website. Ruime keuze uit diverse artikelen. Ben zeer tevreden.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen