Zeer snelle levering. Product naar wens

Een fijn product, gebruik hem veel. De levering was sneller dan verwacht. Erg fijn

Na de bestelling had ik de producten de volgende dag al thuis. De tas is groot zat er is genoeg zijvakken voor de sleutels enz.

Voldoet aan de verwachting

Bestelling voldoet aan de verwachting, en werd op tijd en netjes bezorgd

Prima producten, perfecte en snelle service

In mijn zoektocht naar een goede yogamat kwam ik op de website van Superyoga terecht en daar vond ik duidelijke informatie en goede en betaalbare producten. De service is perfect, snelle levering en goede communicatie.

Fantastisch webshop

Ik heb hier alles gevonden om van start te gaan met yoga. Prijs kwaliteit super goeie producten die daarnaast ook nog eens mooi zijn. Ook heel fijn is dat je advies en tips krijgt vóór het onderhoud van je producten. Bij de keuze van mijn yoga mat vond ik het schema super handig. Een laatste positief puntje is de super snelle verzending. Een echte aanrader dus!! Ik kom zeker nog terug.

Prima! Niets te klagen, snelle verzending prima product

Fijn websitebezoek, snelle verzending!! Ik ga zeker vaker bestellen!!

Prima producten, snel bezorgd!

Bestellen is makkelijk, mooie betaalbare producten, snel geleverd!

Mooie producten voor een prima prijs en fijne levering!

Ik ben erg tevreden met mijn bestelde Bolster en Oogkussen. Mooie kwaliteit, netjes verpakt en supersnel geleverd. Ook nog eens voor een fijne prijs. Ik ben Mindfulness trainer en ga mijn klanten deze tip zeker geven :-)

Super Service

De bestelde producten zijn zo mooi als op de website beschreven. En zijn heel snel geleverd. Na contact over een onvolkomenheid in de levering, is er supersnel en naar volle tevredenheid gereageerd.

Upgrade voor de houding tijdens mediteren

Prachtige kleurenkeuzes, en makkelijk aanpasbaar aan eigen voorkeur hardheid. Helpt mij heel erg een betere houding aan te nemen tijdens mediteren.

Geweldig!!

Ik heb een yogamat gewonnen en meditatie materiaal. Ben er zo blij en dankbaar voor! Goede kwaliteit en heel lief briefje wat erbij zat :)

Snel en goed

Snelle levering tegen een goede prijs.

Goede service!

Geweldige service. Verkeerde mat besteld, kon zo terug en de goede kwam mijn kant op. Contact was zeker goed.

Finne producten, snelle levering

De yogamat die ik bestelde is echt heel fijn. Ook over de andere attributen ben ik heel tevreden. Ik kan iedereen aanraden hier te bestellen.

Snelle levering (geen plastic) Bon er bij voor 1 maand on line Yoga. Heel fijn! Goede lessen heel duidelijk en erg professioneel. Zeker samen met mijn nieuwe Bolster en meditatiekussen.! Direct nieuwe boost.

Super toffe product en levering!

Het was een hele snelle levering. Tweede keer dat ik het had besteld en net zo tevreden als de eerste keer. Gebruik de yoga blokken elke keer als ik ga rekken en ze zijn super fijn en stevig! Ik raad ze dus dubbel en dik aan.

Heel prettig winkelen

Ik vond het heel prettig winkelen hier. Goede informatie over de producten en de site is lekker overzichtelijk. Alles werd snel en netjes afgeleverd.

Mooie producten + snelle levering

Ben super blij met mijn nieuwe yogamat! De mat is van goede kwaliteit en heeft een mooie uitstraling. Ik ben een beginner, dus heb nog weinig yoga-producten. Als ik behoefte heb aan iets nieuws, ga ik hier zeker weer kijken!

Zeer tevreden over de snelle levering en service. Echt fantastisch, wanneer een artikel even niet leverbaar is, kan je je mailadres achter laten en binnen een paar dagen, ontvang je een mail dat het weer voorradig is. Perfecte service en zeer snelle levering. Daarbij prachtige items van zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Mooie artikelen met hoge kwaliteit.

Ik heb een licht bruine yoga kussen besteld met bedrukking erop. De bedrukking ziet er mooi uit en de kussen is ook netjes afgewerkt. Verder is de kussen goed gevuld en kan door middel van een rits aan de onderzijde wat leeg gehaald worden wanneer dat gewenst is. De diameter heeft de juiste lengte om er goed op te kunnen zitten. En het is erg handig dat er een lus aan zit zodat het makkelijk mee te nemen is. Ik ben erg tevreden over dit product.

Producten zijn zoals ze omschreven staan op de website en super snelle levering.

Prachtige producten en een super service!

Mooie moon yoga mat besteld. Levertje was top. Super blij met mijn yoga mat een perfecte match bij het interieur, alleen daar word ik al zen van!

Erg goed!!

Mooie producten met superuitgebreide omschrijvingen erbij, zodat je een goede keuze kunt maken..Erg snelle levering! Helemaal tevreden:-)

Professioneel, snel, fijn.

De levering van de meditatie kussens zijn goed en de yogi's zijn enorm blij met de kussens. Gebruik het als prop ook tijdens Yin lessen. Draagt enorm bij aan de lessen en zien er ook nog eens goed uit. Volgende keer bestel ik weer bij Superyoga!

De naam zegt het al: super!

Snelle levering, duidelijke omschrijving bij de producten zodat je snel de juiste keuze kan maken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Een 9 omdat ik geloof dat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen