Ik heb het als top ervaren

De uitleg rondom de keuze van verschillende matten vond ik zeer prettig. Ik heb nu een voor mij geschikte mat aangeschaft. De levering was snel en ik ben erg blij met de mat.

Fijne yoga mat

Wij zijn erg blij met de matten. Fijn dat ze iets dikker zijn.

Snelle service, uitstekende kwaliteit

Goede kwaliteit van het yogakussen, snelle levering. Enorm blij mee!

Snelle levering, fijne producten

Via Bol besteld en via Superyoga ontvangen. Supergemakkelijk, duidelijke berichtgeving. En ik ben heel blij met mijn bolster en yogariem!

Een zen-ervaring!

Het aanbod in de webwinkel is ruim en de prijzen zijn aangenaam. Het bestelproces verloopt super vlot. Je bestelling wordt snel verzonden. Ik ben zeker nog eens van plan om hier iets te bestellen.

Hele mooie mat gekocht, super blij mee. Snel geleverd ook, top

Heel blij met mijn nieuwe manduka yogamat! Ik kon er snel gebruik van maken, en dat is super fijn als je iedere dag op je matje ligt. Nogmaals bedankt!

Kwaliteit en uitstraling

Dit is mijn eerste meditatiekussen. Ik viel voor dit product vanwege de materialen en de comfortabele uitstraling. Dagelijks maak ik nu gebruik van dit product. Nu ik langer (20 minuten) aan het mediteren ben, merk ik wel dat ik ondanks dit kussen slaap in mijn benen krijg. Ik had gehoopt dit met het kussen te kunnen voorkomen. Mogelijk heeft dit te maken met de combinatie van mijn lengte (1.75m) en het kussen. Kan ik dit verhelpen met bijvullen?

MEGA BLIJ!

YEEEY! Eindelijk mijn nieuwe hippe yoga mat en zitje binnen! :) • snelle levering • super kwaliteit • prijs is goed

Fijne webshop en goede producten

Fijne yogamat en katoenen tasjes besteld en ontvangen. Yogamat werkt super en de tasjes zijn leuk! En snelle bezorging!

Stevig en mooi

Ik heb altijd een yoga mat gehad van de action, nou dat noem je echt geen yogamat! Ik verschoof echt continu omdat hij geen grip had dus ik hield er ook al snel mee op als yoga beginner. Ik wou het echt weer serieus oppakken dus ik zocht naar een goede kwaliteit yoga mat die én mooi én stevig is. Ik schrijf trouwens ook echt nooit reviews maar ik ben echt tevreden over deze mat. Hij is lekker lang, zelfs voor mij (1,80 cm) is het perfect. Het materiaal zorgt ervoor dat de mat gewoon echt niet verschuift en de dikte is ook perfect! Super mooie groene kleur met leuk maan printje. Al met al ben ik super blij en enthousiast! Oh ja, als je hem oprolt voor in de hoek te zetten. Je hebt geen band of iets nodig hij blijft echt lekker in ronde vorm vast staan, amaaazing!

Snelle levering, hoge kwaliteit

Goede kwaliteit mat, in het begin nog glad, maar op de eigen site staan verschillende tips die helpen om de mat stroef te krijg. Houd de kou van de grond goed tegen. Zachte maar ook stevige ondergrond die pijnlijke drukplekken voor mijzelf voorkomen (i.t.t. eerdere goedkopere matten).

Heel veel keus, snelle en perfecte levering!

Fijne website en overzichtelijk keuzepakket.

Fantastic

My order arrived in less than 24 hours! Great website and super products! I ordered a velvet eye cushion & it couldn’t be more luxurious! It’s lavender scented and made with love and care!

Goed.

Sneller geleverd dan aangegeven en goed verpakt.

Fijne mat met juiste maat en dikte.

Snelle levering waardoor ik de mat meteen voor de les kon gebruiken.

Buitengewoon goed

Nu enkele keren besteld bij Superyoga. Altijd snel, correct en supernetjes ontvangen. Hierdoor een aanrader voor iedereen

Geweldig!

Fijne site, overzichtelijk, snelle service!! Producten zijn van goede kwaliteit, en veel keuze!

Mooie yogamat, snelle service!

Bij Superyoga een Yogamat besteld (Lotus Yogamat) en ook direct de Lotus Yogamat draagband van eco katoen mee besteld. Mat en band zijn erg mooi. De mat schuift niet, en is lang en leuk om te zien! Aanrader dus :)

Snel geleverd en goede helpdesk

Het product is van goede kwaliteit, en er wordt duidelijk uitgelegd hoe het te gebruiken. Contact met de helpdesk was prettig, vragen werden snel en correct beantwoord. Koop de volgende keer weer hier!

Uitstekend kussen

Uitstekend en degelijk aanvoelend yoga kussen dat doet wat je ervan mag verwachten.

Hele fijne yoga mat

Snelle levering en een hele mooie en fijne yoga mat

Onwijs tevreden!

Heel goede service! Producten gewonnen via een instagram actie, waarbij ik zelfs de kleuren uit mocht kiezen. De producten zien er prachtig uit en de kwaliteit is ook heel goed.

heel erg goed

Binnen een dag geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding. Omschrijving via de site is compleet en correct

Vlotte bestelling en betaling en snelle levering

Vlotte bestelling en betaling en snelle levering