Helemaal perfect

Helemaal tevreden met mijn bestelling bij Superyoga! Mooie duidelijke site. Ook super blij met mijn yoga mat en de tas die ik erbij heb gekocht is ook heel fijn en passen de yoga blokken ook nog bij in! Alles helemaal top, echt een aanrader om je onder andere je yoga spullen hier te bestellen ☺️

Mooie producten

Duidelijke site en snelle levering

Super kwaliteit en mooie producten.

Ik heb nu ondertussen al 2 keer besteld. De eerste keer had ik een super sticky extra dikke yogamat gekocht met 2 mooie edelstenen. Ik was zo blij met de nieuwe yogamat dat ik meteen nog een 2e bij heb gehaald (gescheiden ouders, scheelt sjouwen!). Heb ook maar meteen geurstokjes gehaald, de megapack! heerlijke geuren, het geld zeker allemaal waard! De designs op de matten zijn ook van mooie kwaliteit.

Supersnelle en prettige service, goede kwaliteit producten

Supersnelle en prettige service, goede kwaliteit producten

ik heb een perfekte yogamat geleverd gekregen

Het was heel plezierig de webshop te bezoeken en de website ziet er ook perfekt uit

Duidelijk info over de yogamat, snelle levering en heel goed product. Ik ben tevreden!

Uitstekende en snelle service

De site is heel mooi, groot aanbod en de tool om de juiste yogamat te kiezen is de max. Mijn pakket is de dag erna al aangekomen.

Mooi en fijn meditatiekussen, zoals het staat afgebeeld

Het kussen werd zeer snel geleverd! Was wat ik ervan verwacht had. Aanrader!

Super goede kwaliteit, ziet er erg mooi uit en zonder plastic verpakt!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe yogamat, hij ziet er erg mooi uit maar is vooral erg functioneel: hij geeft veel grip, rekt niet uit bij bepaalde poses, geeft stabiliteit, voelt fijn aan en is makkelijk op te bergen.

Fijn kussen, mooie kleur groen

Prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde

Erg comfortabel. Niet te zacht. Mooie kleur. Snelle levering.

Mijn yogamat, yogatas, yogariem en yogablokken zijn in super staat aangekomen en ik ben er heel blij mee. Met deze lockdown heb ik in ieder geval alle tools om mijn yoga lessen online te doen. Heel fijn!

Netjes, professioneel, duidelijk

1e keer Online besteld en dat ging heel vlot. 2e keer mail contact gehad en ook dat verliep vlot en soepel. Ik vind de prijs en kwaliteit goed op elkaar aansluiten, dus ik ben er blij mee.

Super product & service

Ik heb een hele mooie yogamat van Superyoga en helemaal verliefd op. Niet alleen prachtig maar ook met respect voor mens en natuur geproduceerd. Iets, dat ik heel belangrijk vind. De kleur die ik wilde was op dat moment niet op voorraad. Daarom had ik contact met de eigenaresse, die snel reageerde en mij verder hielp. Zodra de mat weer op voorraad was, kreeg ik ze thuis gestuurd. Dus zeker een aanrader!

Goede kwaliteit yogamat

De yogamat is van goede kwaliteit! De omschrijving en de foto's kwamen goed overeen. Zodra de mat weer op voorraad was en ik hem had besteld, werd hij snel geleverd.

Mooie mat en gelijk na eerste keer gebruiken aangenaam verrast. Grip ook veel beter dan verwacht. Gebruik de mat dagelijks en ik ben echt zeer tevreden. Levering ook erg snel en daarbij nog een mail ontvangen betreft onderhoud van de mat. Complimenten, goede service.

Mega tevreden met de roze mat

Het is niet enkel een mat van goede kwaliteit, maar ook nog eens een leuke eye catcher om te hebben liggen.

Fijne webshop en snelle levering

Goede webshop met een breed assortiment. Mooie producten, alles snel geleverd en goede kwaliteit!

Goede, vriendelijke service! Mooie producten!

Goede en vriendelijke service! Er was wat misgegaan met afterpay maar het contact daarover verliep soepel en prettig en ik heb mijn product alsnog snel geleverd gekregen! Erg tevreden!

Top product!

Ik vind het een hele fijne mat. Hij is iets dikker wat erg prettig aanvoelt voor je knieën. De mat slipt ook niet en dat zorgt dat je met genoeg vertrouwen lekker yoga kan doen.

Snelle levering , kwaliteit zoals beloofd

Yoga mat besteld. Levering kwam heel snel en geniet nu elke dag van het product. Dus zeker een goede plek voor alles wat je nodig hebt binnen Yoga!

Snelle service en mooie producten

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Ook worden de producten mooi ingepakt en is de kwaliteit top. Altijd hele leuke items, ik ben erg tevreden!

Snelle, keurige levering, kwaliteitsproducten, prettige site

Binnen 2 dagen in huis (sneller dan op site staat aangegeven). Prachtige producten. Keurige levering (goed en netjes verpakt). Fijn werkende site. En je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

superproducten!

heel tevreden van geleverde producten

Comfortabel en multifunctioneel

Dit product doet perfect wat je ervan zou verwachten.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen