Snelle levering (geen plastic) Bon er bij voor 1 maand on line Yoga. Heel fijn! Goede lessen heel duidelijk en erg professioneel. Zeker samen met mijn nieuwe Bolster en meditatiekussen.! Direct nieuwe boost.

Super toffe product en levering!

Het was een hele snelle levering. Tweede keer dat ik het had besteld en net zo tevreden als de eerste keer. Gebruik de yoga blokken elke keer als ik ga rekken en ze zijn super fijn en stevig! Ik raad ze dus dubbel en dik aan.

Heel prettig winkelen

Ik vond het heel prettig winkelen hier. Goede informatie over de producten en de site is lekker overzichtelijk. Alles werd snel en netjes afgeleverd.

Mooie producten + snelle levering

Ben super blij met mijn nieuwe yogamat! De mat is van goede kwaliteit en heeft een mooie uitstraling. Ik ben een beginner, dus heb nog weinig yoga-producten. Als ik behoefte heb aan iets nieuws, ga ik hier zeker weer kijken!

Zeer tevreden over de snelle levering en service. Echt fantastisch, wanneer een artikel even niet leverbaar is, kan je je mailadres achter laten en binnen een paar dagen, ontvang je een mail dat het weer voorradig is. Perfecte service en zeer snelle levering. Daarbij prachtige items van zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Mooie artikelen met hoge kwaliteit.

Ik heb een licht bruine yoga kussen besteld met bedrukking erop. De bedrukking ziet er mooi uit en de kussen is ook netjes afgewerkt. Verder is de kussen goed gevuld en kan door middel van een rits aan de onderzijde wat leeg gehaald worden wanneer dat gewenst is. De diameter heeft de juiste lengte om er goed op te kunnen zitten. En het is erg handig dat er een lus aan zit zodat het makkelijk mee te nemen is. Ik ben erg tevreden over dit product.

Producten zijn zoals ze omschreven staan op de website en super snelle levering.

Prachtige producten en een super service!

Mooie moon yoga mat besteld. Levertje was top. Super blij met mijn yoga mat een perfecte match bij het interieur, alleen daar word ik al zen van!

Erg goed!!

Mooie producten met superuitgebreide omschrijvingen erbij, zodat je een goede keuze kunt maken..Erg snelle levering! Helemaal tevreden:-)

Professioneel, snel, fijn.

De levering van de meditatie kussens zijn goed en de yogi's zijn enorm blij met de kussens. Gebruik het als prop ook tijdens Yin lessen. Draagt enorm bij aan de lessen en zien er ook nog eens goed uit. Volgende keer bestel ik weer bij Superyoga!

De naam zegt het al: super!

Snelle levering, duidelijke omschrijving bij de producten zodat je snel de juiste keuze kan maken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Een 9 omdat ik geloof dat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.

Geweldig, mijn eigen yoga spullen.

Sinds kort ben ik mijn lifestyle aan het omgooien. Meer bezig zijn met yoga en meditatie en gezonder eten. Nu we veel meer thuis zitten is het fijn om mijn eigen yoga spullen te hebben. De yoga mat is kwalitatief mooi. Daarnaast heb ik ook yoga sokken en een blok besteld. Bevalt helemaal prima, erg blij mee. Dankjewel superyoga.

Mooie site met mooie producten

Mooie keuze in jullie shop en een snelle goeie levering van mijn bestelling.

Goed om thuis tot rust te komen

In deze coronatijd kan ik niet naar het wellness centrum voor mijn gebruikelijke yoga, meditatie, stretching en pilates lessen. Daarom doe ik deze regelmatig thuis. Het matje en de bolster helpen me hier goed bij.

Product voldoet echt aan mijn wensen. Blijft goed op zijn plaats bij gebruik voor yoga/bodybalance lessen.

Super communicatie en levering!

Ik had een nieuwe yogamat nodig en na wat googlen kwam ik op de site Superyoga uit. Mijn bestelling werd vrijwel meteen ingepakt en ik had hem de volgende dag in huis. Een week later heb ik nog iets besteld en dat ging ook helemaal super! De producten zijn (tot nu toe) fijn en ik ben nog steeds blij met mijn aankoop!

Product zoals omschreven, levering perfect.

Goed product, zoals omschreven en goede levering

geweldige kwaliteit

Fijne spullen, zacht materiaal en snee levering

Super fijn product en goede service

Je raakt al direct ontspannen op je yogamat met het mooie meditatie kussen. Het is prachtig om te zien, mooie kleuren en heel fijn materiaal. Echt een aanvulling bij mijn yoga practice en ook de kinderen vinden het een fijne ‘poef’

Mooie mat & snel geleverd

Via bol.com heb ik een yogamat besteld. Het is een mooie mat en de kleur komt goed overeen met de foto’s. Ik gebruik de mat voornamelijk voor lichte workouts. Het was snel geleverd (binnen 2 werkdagen) en het was netjes verpakt.

Mooi assortiment snelle levering

Ik heb een meditatiekussen en oogkussen besteld. Snel geleverd en mooie kwaliteit.

Hele vlotte service en mooi product

Heel vlot, persoonlijke aankondiging vooraf en correcte prijs voor het mooi product. Tevreden klant

Goed te volgen professionele lessen

Mooi keuze uit de verschillende disciplines. Elke dag een les om de dag energiek te starten of te eindigen. Ik ben er blij mee

Vlot

Vlotte service (ook in België), mooi aanbod aan producten en informatie en ik ben erg tevreden over mijn aankoop (Lotus yogamat antislip, yogadeken, oogkussen en een draagkoord).

Mooie producten en snelle levering

Producten voldoen aan de verwachtingen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen