Precies zoals verwacht

Het kussen is super. Niet te hard en niet te zacht. Een aanrader.

degelijke producten aan betaalbare prijs - snel geleverd

eerste website die de nodige yoga blokken in een leuke kleur beschickbar had en mits ook nog een tapijt.... snel geleverd!

You're simply the best; better than all the rest!

Het hele internet rondgesurfd maar een aankoop nergens aangedurfd Bij Superyoga.nl voelde ik die vrijheid, veiligheid, eerlijkheid en kwaliteit wel!

Mooie producten, !

Snel geleverd, duidelijk, goede producten, veel keus!

Mooie poefjes en snelle nette levering.

De maat van het poefje is prima, je kunt evt. zelf op juiste hoogte aanpassen.De kwaliteit super en netjes afgewerkt. De site is makkelijk en duidelijk en de levering snel. Al mwt al eeg tevreden.

Zo een fijn prachtig kussen

Ik ben zo blij met mijn aankoop! Dit is zo een fijn meditatie kussen! Zo mooi & zo idiaal!

Fantastisch!

Snelle levering, fijn product

Superyoga... de naam zegt het al!

In deze tijd vind ik het heel belangrijk om goed voor mezelf te zorgen. Voedzaam en lekker eten en yoga voor mijn lijf en geest. Om mijn yoga oefeningen thuis nog fijner te maken, ben ik op zoek gegaan naar mooie en goede yoga blokken. Bij superyoga vond ik die.... en nog veel meer! Zag een bolster waar ik gelijk verliefd op werd (en die het ook leuk doet als mooie, ronde kussen op de bank als ik niet aan het Yoga-en ben). En was al een tijdje op zoek naar een fijne yogariem, ook die vond ik hier. De levering was zeer snel en de producten mooi en goed verpakt. En ook nog eens goed betaalbaar.

Fijne dikke en mooie mat!!!

Een super mat! Ik heb veel last van mijn knieën en ik wilde echt een dikke mat met toch nog een mooi design. De maantjes zijn zo mooi. Top product, zou t zeker mn vrienden aanraden

Helemaal top!!

Ik had een yoga meditatiekussen en gezichtsmasker besteld. De levering was netjes op tijd en goed verpakt. Het kussen zit heerlijk en het gezichtsmasker gevuld met lavendel helpt je geheel te ontspannen. Ben zeer tevreden.

Heerlijk rustgevend en gelijk ontspannen

Een momentje voor jezelf! Door de lichte druk op je ogen voel je je meteen ontspannen Lekker voor het slapen of gewoon tussendoor

Zowel de producten als de service is top! Een van de producten die ik wilde bestellen was uitverkocht en zou uit het assortiment gaan. Er kwam er gelukkig nog eentje retour welke gelijk apart werd gezet voor mij en er werd contact met me opgenomen. Ik was echt zo blij! Topservice! Nogmaals bedankt! Jullie producten zijn ook erg mooi, ik ben superyoga - fan! Aanrader!

Snelle levering, goed product

Via bol.com bij superyoga.nl besteld. Er stond een levertijd van 5 dagen maar de volgende dag had ik het al in huis. Product is geheel naar verwachting.

Snel geleverd, goede producten!

Ik heb een rond meditatiekussen en een blok besteld. De levering was heel snel! Het kussen is top, en het blok zoals je van een blok kan verwachten ;-).

Product en service uitstekend!

Yogamat via bol.com besteld: mat is precies zoals omschreven en werd snel geleverd. Blij mee!

Een hele fijne yoga mat in een mooie kleur. Heel blij mee!

Goede en snelle service.

Snelle levering en product komt overeen met omschrijving

Bolster besteld voor verjaardagscadeau en kwam ruim optijd binnen. kleur van de bolster kwam ook overeen met de kleur van de foto wat erg prettig is aangezien dat soms nog wel eens te wensen over laat. Snelle service en nette prijs.

Snel en hartelijk

Superyoga heeft goede producten, aantrekkelijke aanbiedingen en zorgt voor een snelle bezorging

Super duidelijk!!!

Bestellingen netjes en op tijd binnen! Mooie duidelijke site, veel informatie

Op tijd en goede producten

Fijne yoga-winkel. Ook prettig dat ze na aanschaf van een nieuwe yogamat tips sturen over het inwerken van de mat, die als ie nieuw is nog glad kan lijken.

Fijne, kwalitatief goede producten en leuk verpakt!

Ik ben blij met mijn spullen van superyoga, heerlijke grote deken, en ik kan nu iedere dag even op de mat. Ze staan nog leuk in je interieur ook deze spullen! Een kleur uitkiezen was dan ook een uitdaging, zoveel moois!

Uitstekende service, snel en mooie kwaliteit

Snelle levering, en mooie kwaliteit artikelen.. exact zoals afgebeeld op de site.

Snelle bezorging en supergoede kwaliteit en leuke kleurtjes!

Heel fijne ervaring

Mooie betaalbare artikelen

Snel geleverd. Veilig verpakt en kwaliteit van mijn aankopen zijn goed! Erg blij mee.

Beter kan het niet.

Bangelijke yogamat, ziet er super mooi uit en daardoor ben ik extra gemotiveerd om te sporten!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen