Supersnelle levering van een topproduct

Wat een verrassing dat ik naast de mooie yogabolster nog een heerlijk pakje Yogi-thee aantrof. Juist dat extraatje maakt Superyoga zo bijzonder!

Super kwaliteit, super service!

Superyoga is een super webshop voor yoga artikelen. De webshop zelf is overzichtelijk en mooi vormgegeven. De bestelling van mijn producten verliep feilloos, binnen 1 dag was mijn pakket in huis (België). De kwaliteit van de bolster is zeer goed, mooi materiaal en goede vulling, en de kleur (taupe) precies zoals op de foto. Ook mijn yogablok met leuke lotusprint geeft precies de goede afmeting en oogt mooi. Superyoga staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, je kan hier met een gerust hart shoppen! Ik ben fan van superyoga.nl!

Top Quality Yoga Matt, definitely worth the price!

For my partner's birthday they wanted a high quality Yoga Matt, we did some digging and there's so much on the market! It's hard to tell what is good quality and what is overpriced rubbish. We saw the products Superyoga had and we could tell instantly it was higher quality than what else is else there (and the colours were so much nicer). When it arrived I was delighted to know that the product matched our expectations and didn't disappoint. Thank you so much!

Snelle service en mooie kwaliteit

Ik bestelde bij Superyoga een meditatiekussen en een yoga blok en ben er erg blij mee. Het kussen is van mooie kwaliteit en lekker stevig!

Super fijn!

Ja heel fijn kussentje! Ziet er ook nog eens leuk uit!

Redelijk tevreden

Ik heb de bestelling snel ontvangen. Over het meditatie kussen ben ik erg enthousiast. Mooie kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast bestelde ik een yoga mat met maantjes hier op. De verf is alleen wat uitgelopen, dit verwacht ik niet voor de prijs. Ook heeft de mat een behoorlijk chemische lucht die ik er niet uit krijg.

Perfect!

Mooie yogamat, prima materiaal, schuift niet weg!

Prima shop

+Uitgebreid assortiment +Prijs/kwaliteit +Verpakking +Bezorging -Geen

Perfect!!!

Zeer snelle en perfecte levering. Kwalitatieve producten.

Goede kwaliteit snelle levering

Precies zoals omschreven, leuk dat de yogakrant erbij zat als extra :)

Top kwaliteit voor een prima prijs

Wat een mooie spullen! Ik heb een extra dikke yogamat (vanwege mijn slechte rug) en een meditatiekussen besteld. Naast dat ze heel fijn zijn voor de Yoga en meditatie, staan ze superleuk in mijn interieur. Ook snelle en nette bezorging!

Mooie materialen

Alle yoga materialen bestel ik bij Superyoga omdat ik heel tevreden ben over het uitgebreide assortiment. Mooie materialen, mooie kleuren, goede kwaliteit.

Super fijn meditatiekussen

Ik ben ontzettend blij met die meditatiekussen; stevig en toch zacht genoeg. Ziet er daarnaast ook echt fantastisch mooi uit!

Tevreden met service en product

Geleverd volgens de verwachting en het product is volledig naar tevredenheid.

Fijne klantenservice mooie website

Tegoed bon bestelt en alles ging soepel

Prachtige mat ontvangen

Mooie mat ontvangen met oogkussen wat een aanrader is voor de eindontspanning met de heerlijke lavendel.geur. En de yoga krant erbij Superleuk (;

Bedankt

Erg fijn kussen, voldoet aan alle verwachtingen

Het kussen doet waar hij voor gemaakt is. Zit stevig en kan gebruikt worden in verschillende zithoudingen. Zithoogte is perfect waardoor er een ontspannende houding aangenomen kan worden.

Prachtig product

Snelle levering, duidelijke communicatie, mooi product en ziet eruit zoals op foto

Goeie producten en snelle service

Vlotte bestelling, eerlijke prijzen en kwaliteitsvolle producten

Helemaal goed

Heb een noga mat en band besteld. Eerst de aanwijzingen gelezen omdat ik beginnend yoga beoefenaar ben.. die opgevolgd en de mat besteld, hij bevalt super. Ben er erg blij mee. De levering was ook binnen 2 dagen, heel fijn!,

Goede communicatie, snelle levering en fijne producten

Heel blij met mijn yoga blokken, strap en tas :) snelle levering en goede kwaliteit producten

Mooie yoga spullen

Prettige site, mooie yogaspullen. En snelle levering.

Snelle service en goede kwaliteit

Ondanks de drukke tijden werd mijn bestelling snel geleverd. De prijs-kwaliteit verhouding klopt helemaal.

Betrouwbaar bedrijf

Goede en snelle service. Eén artikel moest ik diezelfde avond af- bestellen en daar kreeg ik een keurige bevestiging van.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen