Per omgaande netjes verstuurd!

Meditatiekussen Lotus Indigo besteld, mooi kussen, goeie kleur, voldoet aan de verwachting!

Super spullen, snelle levering

Mijn spullen zien er goed uit, net als in de shop. Snelle levering!

Snel geleverd en kwaliteit.

Perfect meditatie kussen wat er nou uit ziet en snel geleverd is.

Snel en te snel

Van de twee items werd er één geleverd Na een mailtje werd de tweede gelijk geleverd

Leuk gekleurd yogakussen aangeschaft, zit perfect.

Makkelijk te bestellen en een mooi product.

Fijne producten

Ik heb al een aantal keren bij Superyoga besteld en ben altijd erg tevreden. De producten hebben een goede kwaliteit, worden snel geleverd en komen overeen met de informatie op de website. Dik tevreden dus!

Mooi assortiment met aandacht voor milieuvriendelijke producten

Ik heb een oogkassen gekocht van biologisch katoen, met een fijne, oogbedekkende vorm. Snelle levering, ik ben heel positief

Super service!

Fijne producten en zeer goede service.

Mooie producten, goede levering

Alles ziet er mooi en verzorgd uit, van de website tot de spullen zelf. Ik ben blij met de kwaliteit en het komt overeen met de verwachting die ik door de website kreeg. Mooie filosofie en duurzaam! Klantcontact: Appen is ok, maar wat ik wel jammer vond is dat ik niet kon bellen om erachter te komen welke mat bij me past. Omdat je de producten niet kan zien en evt voelen in een winkel ben je afhankelijk van een plaatje en beschrijving en het is toch wel maatwerk. Zeker omdat jullie juist zoveel keus bieden, daarmee laat je zien dat je vindt dat er veel verschil zit tussen alle matten. Bij het appen bleef het advies wat algemeen/summier vond ik.

2 x besteld in 1 maand en i love it!

Eerst deze maand yogaspullen besteld voor mijn schoonzus. Ik ging voornamelijk opzoek naar een goede duurzame mat die dikker was dan 4mm. Hier gevonden en ook nog met leuk design en voor een goede prijs! Ook mijn vragen werden super snel beantwoord. Mijn schoonzus was ook erg blij, waarop ik direct ook voor mijn moeder een mat kocht. Ook weer erg blij. Ik kom hier zeker terug!

Prima levering goede spullen geen probleem

Mooie mat ontvangen. Alles ging prima. Heel blij met de mat en ook met de snelle levering.

Precies zoals verwacht

Een meditatiekussen besteld en zowel de levering als het product is zoals ik had verwacht; goed.

Goed product met snelle service.

Prima assortiment en eenvoudig te bestellen. Fraaie productpresentatie op de website. Snelle levering. Kortom: SuperYoga :-)

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede ervaring gehad bij superyoga. M´n mat werd snel geleverd en is een topper van goede kwaliteit. Heel tevreden.

Prima service.

Prima service en producten.

Super!!

Super goeie en snelle service! Heel blij met mijn nieuwe bolster en superzachte oogkussentje

Ik ben fan

Super fijn! Precies zoals verwacht. De geur is heerlijk, niet te overheersend. Door dit oogmasker lukt het om beter te mediteren. Ik had al een yoga tas besteld via hier en die gebruik ik ook dagelijks met veel plezier! Als ik nog een item nodig heb dan weet ik waar te zijn.

Prachtig

Prachtige en fijne mat gekocht. Kurk met mandala. Mooi en duurzaam. Er stond een duidelijke beschrijving bij en het is precies wat het was. Ook de rest van de site is duidelijk en fijn. De mat was snel binnen. En heel fijn. Er stond ook een fijne beschrijving bij over grip en schoonmaken. Dank voor fijn product

Mooie en goede produkten en prettige service

Webshop is heel mooi, duidelijk en informatief, bezorging volgens afspraak en produkten van goede kwaliteit

Overzichtelijke webshop, snel geleverd, leuk ingepakt! Zeer tevreden ook met de producten

Super service

De levering was erg snel en netjes. Een leuke bijkomstigheid was het yogakrantje welke er bij zat. De mat en elastieken zijn mooi en hoog van kwaliteit. Daarnaast heb ik de yoga mat-cleaner gekocht, nooit geweten dat een cleaner zo heerlijk kon ruiken! Ik kijk er elke keer naar uit om mijn mat te reinigen ;).

Mooi product. Meditatie kussen zit na verwachting

De meditatie kussen zit erg fijn. Niet te hoog niet te laag. De kussen werd snel geleverd. Erg prettig

Goed bevallen

Alles ging zoals beschreven. Op tijd, mooi ingepakt en ik ben blij met mijn producten en de kwaliteit ervan. Nu ben ik gemotiveerd om meer yoga te gaan doen.

Retour

Retour gestuurd. Geen reactie dat de retourzending binnen was gekomen bij hun. Ook geld terugstorten duurt lang.

Goede service.

SUPER blij met mijn yoga mat & meditatie kussen. Fijne uitleg over de reining.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen