besteld en een snelle levering

Prima service geen problemen, zou een volgende keer gerust bij Superyoga weer bestellen.

Goede kwaliteit geeft rust!

Zeer prettig! Site duidelijk en snelle levering! Goede kwaliteit en dat geeft rust!

Jullie maken jullie beloftes 100% waar!

Artikel is zoals omschreven op de site. Het artikel is prima verpakt en zoals beloofd op tijd verzonden. Kortom perfect Groetjes Marlie

Snelle levering en de materialen voldoen zeker aan de verwachtingen

Het was makkelijk bestellen via de Website en de spullen werden snel geleverd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de spullen.

Goede kwaliteit, fijne vulling, mooi afgewerkt, zit top!

Ik heb flink zitten zoeken online naar een goed meditatiekussen, want er zijn er velen! Ik kwam uiteindelijk bij deze uit omdat er een fijne, zware vulling in zit. (je kunt er zelf gemakkelijk wat uithalen als het kussen te hard of te hoog is. Er zit een rits in de hoes en een binnenzak met het boekweit erin). Mijn vriend heeft er eentje met spelt erin en dat vind ik dus niet zo fijn. Boekweitkaf vind ik veel prettiger en vormt naar mijn idee beter naar je billen. De hoes kun je er af halen om eventueel te wassen, ook is deze van goede kwaliteit en je kon kiezen uit een aantal leuke kleurtjes. De kleur is precies zoals op de foto, dus dat is fijn. De combi handig, comfortabel en hip is wat mij betreft perfect!

Top producten en persoonlijke benadering!

Bij het wierrook setje zat een persoonlijk kaartje om mij succes te wensen met mijn verhuizing. Zeer attent en de wierook ruikt erg lekker!

Snelle levering/goede kwaliteit

De matjes waren snel binnen. Ze zijn mooi om te zien en prettig in gebruik. Niets te klagen ;-) En leuke touch: het kaartje over het achterlaten van een beoordeling.

Alles helemaal in orde!

Product werd in goede staat geleverd. Wel iets later dan gepland maar dat is in deze tijd niet zo gek. Voor zover ik als beginnende yogi kan inschatten, voldoet het product prima! ;-)

Erg tevreden!

Voor de 2e keer nu besteld en erg tevreden over de producten, de levering en alles er om heen. Ook erg leuk als je iets op instagram deelt dat het ook gelijk gezien word en zelfs gedeeld! Leuk hoe jullie met je klanten omgaan.

Blij om mijn eigen mat te hebben

Ik heb onlangs de Kurma Yoga Mat Grip Lite donkerblauw aangeschaft. Ik ben erg blij met hem. Goede kwaliteit en met zijn 66cm breedte en 185cm lengte het is ideaal voor mij. Je merkt vanaf het begin hoe goed het voelt. De grip is perfect en de mat is comfortabel.

Super mooi en kwalitatief product!

Snelle levering en de producten zijn kwalitatief goed. Prijs-kwaliteit komt overeen ☺️

Erg fijn en zacht.

Fijne mat, heeft de juiste dikte en lengte.

Heerlijk zacht, mooi materiaal, goede dikte en lengte, echt perfect.

Comfortabele yoga mat voor optimaal gebruik.

Door het gebruiken van deze yoga mat ervaar ik mijn oefeningen als prettig. Het is een grote, dikke mat waarbij je prettig op alle zijdes van je lichaam kunt liggen, zonder dat het pijn doet. Elke dag maak ik gebruik van de yoga mat! Ik ben er erg blij mee en ik raad het een ieder aan!

Nog niet veel besteld maar wel tevreden

Mooie collectie. Goede uitleg.

Snelle en correcte levering

Artikelen zijn netjes verpakt en topkwaliteit.

Snelle, persoonlijke service en mooie producten

Vorige week een yogakussen, yogablok en leuk schriftje besteld. Mooie kwaliteit. Het kussen zit heerlijk en de kleur is ook erg mooi!

snelle levering, super kwaliteit

Dit was mijn eerste keer bestellen bij superyoga.nl en ben zeer tevreden. Mijn meditatie kussen werd snel geleverd, zit heerlijk en is precies zoals verwacht. Ook mijn kat is er helemaal fan van ;) als ik er zelf niet op zit dan kruipt zij er wel op. Ik zou zo weer bestellen en superyoga.nl ook aanbevelen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Via de website zijn de producten overzichtelijk te zien en makkelijk te bestellen. De communicatie over de levering is snel en duidelijk. Product werd snel en netjes geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Overzichtelijk assortiment, mooie producten, snelle levering.

De webshop ziet er overzichtelijk uit. Je komt snel bij de producten die je zoekt en hebt daar een ruime keuze in. Het bestellen is makkelijk en de levering is snel precies volgens afspraak. De producten die ik besteld hebt zijn verantwoord verpakt, zonder plastic! Top. Mijn producten zijn mooi en bevallen me prima in het gebruik.

mooi product!

het was precies zoals ik had verwacht. snel geleverd. mooie kwaliteit.

Snel in huis‼️

Kwaliteit en snelle levering

Ik ben ontzettend blij met het oogkussen dat ik bestelde bij superyoga.nl. Hele fijne, ecologische stof die zacht en koel aanvoelt; mooie, heldere lichtroze kleur; prettig formaat; heerlijke lavendelgeur. Aanrader!

Prima webshop

Prettige website, mooie kwaliteit producten, snel bezorgd.

Mooie producten, snel geleverd

Prachtige paarse mat met lotus bloem, mooie dunne handdoek met nopjes aan de achterkant tegen het slippen en mooie retro tas waar de mat met gemak in past, dus geen geprop of gestress. Helemaal tevreden!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen