Ben echt heel erg blij met mijn Yogamat, de kleur is mooi de kwaliteit is goed. Klantenservice reageert ook heel snel.

Een fijne, overzichtelijke website met prachtige producten!

Ik was opzoek naar mijn eerste yogamat en ik wist niet goed welke het beste bij me zou passen. Na eventjes rond gekeken te hebben op de website heb ik een mat besteld. De mat werd snel geleverd en ziet er super mooi uit.

Zeer snelle levering

Snelle levering,ook in België, mooie website en concurrentiële prijzen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn kussen werd verrassend snel geleverd en de hij zit helemaal goed!

Heerlijk ik kan me eindelijk in een hondhouding en andere houdingen ontspannen zonder uit te schuiven! En de markeringen helpen me bij verschillende asana's. DANK UUUU

Snel en comfortabel

Ik heb voor het eerst gewinkeld bij Superyoga en ben er super tevreden over. De website oogt rustig en overzichtelijk, de levering was snel en de producten zijn super. Heb het gelijk aanbevolen bij vriendinnen en kom zeker snel terug.

Mooie yogamat. Keurig netjes en snel geleverd.

Mijn bestelling werd supersnel geleverd

De bestelling die ik plaatste werd snel geleverd! Tevreden over de producten! Mat is wat 'glad' maar daarover zijn handige tips op de website te vinden.

Supersnelle levering en mooie producten

Goede kwaliteit, duidelijke website en fijne klantenservice.

Supersnel, supergoed

Yogamat was snel geleverd, top kwaliteit, niet te duur. Iedere ochtend ga ik de mat met plezier uitrollen voor een online sessie thuis. 2021, here I come! :)

Snel ontvangen

Mooie yoga mat, snelle levering ❤️

Alles picco bello in orde

op de site gevonden wat ik zocht, makkelijke bestelling, eenvoudige betaling, goede betalingsmogelijkheden, snelle levering, goed verpakt, goede producten en goed contact met klantendienst helemaal tevreden!

Fijne snelle service

Sportscholen gesloten dan thuis maar aan de slag. Volgende dag was mijn yogamat meteen binnen. Een hele fijne mat.

Superfijn

Mooie spullen en snelle levering

Precies zoals je kan verwachten

Super mooi producten van hoogwaardige kwaliteit. Verzending is snel en je wordt via de mail goed ik de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Prachtige kwaliteit van de producten en het ziet er ook nog heel gezellig uit. Fijne overzichtelijke site, je weet wat je koopt.

Goeie mat maar wel wat glad

Goede en stevige yoga mat. Fijne dikte. Alleen in het begin veel te glad, na een paar behandelingen met azijn gaat het beter, zoals ook op de verpakking beschreven staat

Mooie eerlijke producten, vriendelijke en snelle service. Erg tevreden over Superyoga!

Heel fijn materiaal

Fijn materiaal en super snelle service!!!

Snelle levering, prachtig product

De levering was snel, netjes verpakt en het product mooi

Van al m’n producten die ik hier hier heb bij besteld , snelle levering , goede kwaliteit ,.. rondom gezegd , super tevreden van!

Simpelweg super!

De mat, medidatiekussen en blok zijn simpelweg heel stijlvol en handig in gebruik. Daarnaast was de levering snel en de uitleg over de mat erg duidelijk! Ik ben hartstikke tevreden!

Snelle.levering, fijn product

Ik kreeg de bolster en blokken snel geleverd en heb er veel plezier van

Super happy with my new bolster

Excellent quality for a very reasonable price. Love everything about it - eco-friendly, great firmness and stability, comfortable, even the colour (indigo blue) was as hoped. Yoga strap is also a good length.

Uitstekende website

Producten snel naar een gemakkelijke bestelling ontvangen. En zoals het op de webpagina is beschreven en daardoor verwacht, ook vervuld! Ik ben er erg blij mee enheb "Superyoga" als favoriet in mijn webshop winkelstraat vastgelegd. Ook kijk ik nu regelmatig op de aanbiedingspagina. Namasté

Fijne spullen , snelle verzending

Goed assortiment aan yogaspullen, duidelijke uitleg over verschillende yogamatten waardoor ik mijn keuze makkelijk kon maken. Vervolgens makkelijke betaling en snelle verzending. De producten waren zoals verwacht (goed).

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen