Prijs kwaliteit top!

Goeie kwaliteit

Echt heel fijn

Goede services, onwijs lieve mensen, en snelle levering. Ik bestel echt het aller liefste bij deze firma... En hoop dat ze nog heel veel mooie mensen blij mogen maken. Liefs,

Alles is van goede kwaliteit en snel in huis.

Alles wat ik besteld heb voldeed aan de verwachtingen, is van zeer goede kwaliteit en was super snel in huis.

Snelle levering en mooi product

Perfect cadeau voor iemand die ontspanning goed kan gebruiken. Mooie stof en vorm. De levering was erg snel.

zeer goed

kwaliteitsvolle producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Heb het kussentje en de deken afgelopen week bij de yogales online gebruikt en het was helemaal top!!!

Fijne mat voor goede prijs

Ik moet de mat nog behandelen volgens de bijgeleverde instructie omdat ik tijdens mijn practice iets begon te glijden. Verder goed grip, voor een volgende keer zou ik een iets grotere mat bestellen maar deze is goed mee te nemen.

Hele mooie mat ontvangen goed dik. En ook de yogatas is erg mooi en praktisch. De levering ook lekker snel. Jullie zijn zeker een aanrader.

precies wat ik wilde

Heel fijn dat er zo'n uitgebreide info over alle yoga matten is. Zo kan je een echt goede keuze maken.

Snel verzonden en goede producten

Mijn bestelling was snel verzonden en de producten waren zoals vermeld op de website. Volgende keer bestel ik hier weer!

Zoals jullie beloven, super snelle levering!

Mijn yogamat gaat goed in de yogamat tas, is waterdicht en makkelijk mee te nemen op mij rug op de fiets. Prima artikel.

Heerlijke yogamat gekocht. Lekker dik en goede grip. Goede omschrijving op de site daardoor juiste keuze gemaakt. Ook de prijs is zeer goed!

snel en verzorgd

De bestelling kwam heel snel. Ook hetgeen wat eigenlijk niet op voorraad was.

Goede producten en snelle levering

De yogamat is super fijn. De dikte zorgt ervoor dat je voldoende ondersteunt wordt, heeft een fijne grip en heeft een lang formaat. Mooie kleur ook. De bestelling en levering was snel!

Fijne bolster die jezelf kan aanpassen qua dikte.

Hij kwam wegens drukte bij PostNL later binnen maar Superyoga stuurde daar bijvoorbaat al een berichtje en excuses over. Fijne service.

Super blij met deze aankoop!

Taupe naar mijn mening een mooie neutrale kleur. De geur is heerlijk en het zakje heeft de perfecte zwaarte. Levertijd en service ook uitstekend! Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Duidelijke site

Artikel snel gevonden en snel bezorgd, ondanks de drukke tijd!

Zeer goed. Oogkussen sluit prima af en heeft het goede gewicht.

goede prijs kwaliteit!

Ik heb de Manduka Un-blocks besteld, erg tevreden over het product en hier heb je ze voor de laagste prijs die ik heb kunnen vinden.

Goede producten. Communicatie rondom levering mag iets beter.

Producten zijn top. Matje is geweldig, fijn ook dat er instructies bij zaten hoe het gladde laagje eraf te krijgen. Tas en blok beide goed. Communicatie rondom levering had iets beter gekund, ik kreeg een standaard melding dat ik een mail zou krijgen over verzending, maar die kwam pas na enkele dagen. Daarin stond dan wel keurig vermeld dat het waarschijnlijk wat langer zou duren ivm drukte bij PostNL. Had ik graag eerder willen weten.

snelle levering, heel mooie producten

Kocht een mat als cadeau voor een vriendin, maar vond 'm zo mooi dat ik er ook eentje voor mezelf ga kopen...

Heel overzichtelijk en supersnel geregeld

De bestelling was heel eenvoudig te plaatsen en alle mogelijkheden t.a.v. betalen worden aangeboden. Supersnelle levering en het geheel met zorg ingepakt.

Zeer goede support. Komen afspraken na . Zeer snelle reactie bij navraag via app. Zeer zeker aan te bevelen.

Prachtig meditatiekussen!

Heel mooi kussen van goede kwaliteit. Fijne, snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Top!!!!

Prima voor workout

Ligt strak op de grond, heeft een rustgevende kleur. Je kan het makkelijk oprollen en opbergen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen