Super vriendelijke snelle service en goed bereikbaar

Ik had een bestelling geplaatst en die wilde ik dezelfde dag graag ophalen omdat ik niet kon wachten. Via de app makkelijk en snel contact dat dit geen probleem was, dus ik heb de spullen dezelfde middag nog opgehaald. Let wel op! Als je ook besluit je mooie nieuwe yoga items zelf op te halen, super yoga heeft twee deurbellen!

Ik ben er erg blij mee!

De kleur van mijn mat (taupe) is heel mooi en mijn aankopen zijn van een goede kwaliteit en zien er heel mooi uit. Echt een toevoeging op mijn yoga practice!

Prima webshop!

Een zeer klantvriendelijke webshop, ook voor niet-yoga bezoekers die een cadeau zoeken. ;). Het bestelde product ziet er mooi en degelijk uit en voelt heel prettig aan. Het werd in een sterke verpakking prompt opgestuurd.

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten, snelle levering

Prettige website met goede informatie

Ik kon makkelijk op de site vinden wat ik zocht en kwam ook spullen tegen die ik eigenlijk ook nodig had

Kwaliteit, bereikbaar en breed assortiment

Absoluut pluspunt in het advies op maat dat ik van Superyoga krijg. De levering is snel en aftersales wederom goed. De producten zijn van goede kwaliteit: gedegen materiaal, voelt fijn aan en een prima verhouding prijs/kwaliteit. What you see is what you get. I love it !

Een bedrijf die 5 sterren waard is

Heel goede producten. Afhandeling en bezorging is perfect.

Heel fijne spullen en de levering ging perfect.

Heel fijne spullen en de levering ging perfect. Als ik vragen had kreeg ik ook direct antwoord. Topper!

Goede service snelle levering

Snelle levering & duidelijke website

De website van superyoga.nl is duidelijk opgericht waardoor je snel alle informatie kunt terugvinden. Ik was op zoek naar een geschikte yoga mat voor mijn practice en vond er alle informatie die ik zocht. Toen ik mijn mat bestelde, werd die de volgende dag al (in België) geleverd. Verder kreeg ik ook nog een gratis tas bij mijn bestelling. Ik kan superyoga.nl zeker aanraden voor al uw yoga benodigdheden.

Snel, goede kwaliteit en groot aanbod

Ik heb al verschillende keren een bestelling bij superyoga.nl geplaatst en ben altijd erg tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit, ze worden snel geleverd en zijn goed verpakt.

Super kwaliteit voor een correcte prijs

Het is gemaakt van degelijk kwalitatief materiaal : de hoes is van een goede kwalitatieve stof gemaakt, het is afneembaar voor apart te wassen. Het kussen is goed dik gevuld en weegt ook wat

Een fijne velvet yogakussen bestelt, snelle levering, en voldoet aan de verwachtingen zoals ik op de site kon lezen! Helemaal blij

Heldere site, producten zien er uit zoals in het echt!

Superyoga had de producten die ik zocht! Ze leveren zoals beloofd en alles zag er net zo uit als op de site! Geen ongewenste verrassingen dus!

Prima service, uitstekende keuze

Goede site, juiste spullen. Prima prijzen.

Snel en keurig verzonden en ontvangen

Echt super fijne, en mooie producten!

Deze afgelopen week heb ik de lotus mat buiten gebruikt voor een training/yoga. Dit was echt een succes! De mat is kwa grip en dikte perfect om mee te werken op welke ondergrond dan ook. Super fijn en heel erg blij mee!

Heerlijk oogkussen snel geleverd

Netjes verpakt en snel verzonden en wat is het een fijn zwaar oogkussentje. Het ligt heerlijk. Zodra ik hem voor het eerst op mn ogen legde voelde ik de ontspanning. Heerlijk! Dankjewel Superyoga!

Artikelen waren snel binnen, netjes verpakt en geheel naar verwachting.

Snelle levering en het product (verzwaard oogmasker) was helemaal goed! Precies zwaar genoeg voor tijdens een lash lift behandeling.

Prima, maar bij de aankoop van een yogamat nog een aparte mail erna met onderhoudstips is op zich goed. Maar persoonlijk vind ik het prettiger om dergekijke mail te ontvangen in dezelfde mail als bevestiging van versturing of bevestiging van bestelling. Nu krijg je 1 mail voor zus 2e voor dat 3e voor bla enz enz. In principe prettig voor bedrijf want dan zie ik jullie naam over in mailbox maar ook irritant want zorgt er alleen maar voor dat ik geneigd word alle mails met deze naam sneller te verwijderen

Geweldig!

Mooie dikke yogamat! Duidelijke communicatie over levering en volgens afspraak ontvangen dus ik ben heel tevreden!

Goede service, snelle levering en mooie kwaliteit!

De yoga bolster is heel stevig en de kleur is exact van wat ik verwacht had.

Goed.

Goed.