Fijne producten, snelle levering en goede communicatie

Ik vond het aanbod aan producten erg goed en ook fijn dat het zo snel geleverd wordt.

Ik heb echt genoten van de kwaliteit van mijn bestelling.

Top kwaliteit en snelheid

Goede snelle service

Snelle service en goede spullen en niet duur zeker een aanrader

Snel een prachtig product geleverd!

Blij met mijn kussen! Net iets groter en vooral hoger dan de meeste kussens. Mooie stof en kleur. Nu oefenen!

Snel en kwalitatief top!

S’avonds laat plaats ik mijn bestelling en de volgende middag krijg ik mijn yoga bolster en riem keurig ingepakt met beschrijving en aardig kaartje al thuis. Fijne service en nazorg.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Ik heb een yoga mat, bolster en meditatie kussen besteld in dezelfde kleur indigo blauw. Levering was vlot. En de spullen zijn kwalitatief erg mooi. Ik ben erg blij met mijn yogamat ook. Erg comfortabel.

Super service en kwaliteit!

Producten die ik besteld heb bij superyoga zijn altijd keurig op tijd geleverd en van goede kwaliteit (eigen merk). Nog altijd heel blij met de mooie yoga items.

Snelle levering van een prachtig product

Goede mat, die op zn plaats blijft liggen. Niet langer en mat die met je mee schuift.

Snel, professioneel en behulpzaam

Wederom en enorm prettige ervaring met Superyoga. Snelle en adequate afhandeling en enorm meedenkend. Bestel graag weer ben hen.

Super fijne producten!

Fijne producten en heel snelle verzending!

Ik hou van productontwerp

De goederen worden aangeboden in verschillende kleuren, maten en zijn milieuvriendelijk. Er is iets om uit te kiezen.

Prima mat, glijdt niet.

Echt superblij mee, hele mooie kwaliteit meditatiekussen en yogariem! Snelle levering en precies zoals op het plaatje :)

Yoga for everybody

In just few steps I got the voucher for my girlfriends birthday

Goede service, superfijne yogatowel

Ik zocht al een tijd naar een manier om niet meer van mijn mat te glijden met hit yoga. Deze yogahanddoek zorgt ervoor dat ik helemaal niet meer wegslip, superfijn! Daarnaast ziet de towel er ook mooi uit en past hij precies op mijn yogamat. Snelle levering, helemaal top!

Quick delivery

Delivery was quick and easy, and items were exactly as described

Mooi, maar??

Maar ben er nog niet uit. Dikte, kleur, print is perfect. Maar ik glij vaak uit met mijn handen op goedkopere mat. Dus dacht een duurzame goede mat te kopen. Maar tot mijn verbazing glijden mijn handen toch? Hebben jullie een tip??

Tevreden

Bestelling netjes verpakt Snel bezorgd Assortiment Prijs/kwaliteit

Mooie producten

Altijd goede en snelle service en super mooie producten!

Mooie producten en heel snel geleverd

Ik zocht een fijn meditatiekussen. Via Google afbeeldingen zag ik precies die ik zocht. Zacht maar ook stevig. Deze had ik in de middag besteld en kreeg ik de volgende dag al binnen. Inclusief de yogakrant. Ik gebruik het kussen minimaal 1x per dag en ben er enorm blij mee. Zit perfect zodat ik zonder ongemakken mijn meditaties kan doen.

Fijne mat

Al langer op zoek naar een mat die niet wegschiet en waar je stevig op staat. Nu heb ik hem gevonden :)

Fijne yogatas gekocht, kwaliteitsvol product, snel geleverd.

Prima mat en handige opberg/meeneem tas

De mat is mooi van kleur en prettig van dikte. Gelukkig geeft de mat geen geur af en dat maakt het doen van yoga heel relaxed.

Mooie duidelijke website

Snelle levering l, duidelijke communicatie en heel tevreden met mijn bestelling. Wanneer ik weer iets nodig heb ga ik het zeker hier bestellen

Goede heldere informatie en snelle verzending

Na veel vergelijken was dit de website met goede heldere eerlijke informatie en een goede prijs. De zending ging snel en het kwam keurig aan.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen