Prachtige mat en snelle service.

Ik heb de mat nu een paar keer gebruik en hij is helemaal top! Hij heeft erg veel grip, de kleur is mooi en hij is lekker groot van formaat. Ik heb hem even uitgehangen omdat hij nog erg sterk rook, maar dat is logisch bij een nieuw product. Helemaal tevreden!!

Prima artikel en snelle levering!

Vlotte vriendelijke service en goede producten

Goede ervaring zowel bij de verkoop als de klantendienst achteraf. Vlotte correcte levering en handige tips om zo snel mogelijk het meeste te halen uit je aankoop!

Snel geleverd en goed product

De levering was netjes verpakt en op tijd in huis, het product bevalt super goed! Prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde.

Snelle levering, grote keuze, eco pve mat goed

De eco PVE mat is lekker dik en ziet er mooi uit. Had iets meer sticky mogen zijn. Grote keuze aan matten!

Snelle levering. Mooie yogamat.

Snel geleverd. Yogamat lijkt in het echt hetzelfde als op de foto.

Mooie prijs/kwaliteit verhouding en overzichtelijke website

Mooie prijs/kwaliteit verhouding en overzichtelijke website

Kwaliteit, en supersnel geleverd

Overzichtelijke site en snelle levering

Duidelijke omschrijvingen bij de producten en een gebruikersvriendelijke website. Snelle levering van wat ik bestelde. Smooth.

Excellent

Fast delivery and good quality items. Highly recommended.

Gewoon goed

Bestelling in goede orde ontvangen. Informatie op de website was erg duidelijk Ben erg blij met mijn yogamat.

Mooi product en supersnelle levering!

De volgende dag was mijn meditatiekussentje er al. En de kleur was zo mooi....

Precies wat ik zocht

Goede kwaliteit en snel ontvangen.

Duidelijke website met mooie producten

Ik was op zoek naar een yoga mat, maar wist niet zo goed waar ik op moest letten. Op de site werd duidelijk uitgelegd waar je welke mat het beste voor kunt gebruiken.

Veel keuze, goede kwaliteit, vlotte levering. Ik ben heel tevreden met mijn eerste bestelling, en kan iedereen superyoga.nl aanbevelen

Snelle service, goed advies op de website.

Het uitzoeken van een yogamat ging gemakkelijk aan de hand van de adviezen op de website. De mat is snel bezorgd en bevalt goed.

perfect

Snelle reactie, fijne vormgeving, blij met verantwoorde productie.

Prettige producten, prima levering

De yoga mat bevalt heel erg goed. Mooie kleur, veel grip en heel stevig. Ik heb ook een yoga kussentje bestelt. Heel fijn. Zit prettig, stevige vulling en zit ook heerlijk.

Fijne service

Mooie website en overzichtelijk. Snelle levering van bestellen en die zijn net zo mooi als op de site.

uiteindelijk positief en tevreden

Ik ben erg positief over de snelle levering en de vriendelijke benadering door superyoga.nl De tevredenheid over de producten was wisselend. Met het oogkussen en het meditatiekussen was ik meteen erg blij. Het voetkettinkje vond ik iets teleurstellend omdat dit op de foto toch wel een stuk kleurrijker uitziet dan hetgeen ik gekregen heb. Toch draag ik het graag! Mijn eerste reactie op de yogamat was teleurstellend. Ik gleed steeds weg en had daardoor minder grip. Nadat ik dit in een eerdere beoordeling had aangekaart, werd ik door superyoga benaderd en kreeg ik goede tips over het oplossen van de gladheid van de yogamat. Ik heb ondertussen een heel aantal yogasessies op de mat gedaan en merk dat de gladheid steeds minder wordt. Ik moest de mat dus gewoon wat tijd geven. Nu ben ik erg tevreden met mijn bestelling en kan superyoga.nl zeker aanbevelen. (Alleen al wegens de goede klantenservice!!!)

Snelle levering, goede klachtafhandeling

Mooie yogamat heel verzorgd geleverd. Klein probleem met mat (al uit fabriek) heel goed, vriendelijk en snel naar tevredenheid opgelost, super yoga inderdaad. Aanrader!

Hele snelle levering

Product perfect hoe het omschreven staat, heel handig voor mijn dochter

Snelle levering, goede kwaliteitspullen,

De liforme-mat heb ik nu een week in gebruik, en ik weet nu al dat nooit meer een andere mat wil. De grip is fantastisch, de mat trekt het zweet dat van je handen afkomt direct door de mat naar beneden waardoor je altijd grip hebt. Hij is ook lekker zwaar waardoor de mat altijd goed blijft liggen, niet verschuift en niet ongewenst oprolt. En het lijnenspel op de bovenkant van de mat is superhandig om je positionering te controleren. Hij kost wat, maar de mat is het zeker waard.

Prachtig product en snelle levering!

Bolster gekocht in een prachtige kleur en was ook snel in huis

Uitstekend!

Mijn vriend en ik plaatsten samen een bestelling: Mijn ervaring; Voor mij was het reeds de tweede keer dat ik bij jullie bestelde. Mijn yoga mat en blokken gebruik ik met plezier en ik ben blij daar nu ook mijn yogatas XL en yoga handdoek aan toe te voegen. Jullie items zijn steeds van topkwaliteit en exact zoals omschreven. Ook de customer service loopt vlot en volledig en de bestelling komt snel toe. Ik bestel zeker nog bij jullie. Zijn ervaring; Als eerste, hoedje af voor de snelle levertijd! Dit is mijn eerste yoga matje. Ik heb veel last van pijn in de knieën en kocht daarom een extra dik matje van Lotus. Het matje is prachtig van design, dik genoeg voor de knieën en de unieke structuur voelt heel fijn aan. Daarbij bestelde ik nog een kurken yogablok. Het is heel handig in gebruik en helpt enorm bij poses waarin ik nog niet zo gevorderd ben. Het geeft zeker en vast genoeg steun en is erg stevig. Naast de mat en yogablok kreeg ik als cadeautje nog een antislip yoga handdoek. De anti slip nopjes doen zeer goed hun werk en het is een zeer aangename stof. Zeker een aanrader op warme dagen, wanneer het zweet uitbreekt. Ik raad iedereen Superyoga.nl aan. Niet enkel voor de snelle levering maar ook omwille van de uitstekende kwaliteit! Dankjewel Superyoga!

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen