Uitstekende service

Correcte communicatie en levering voor een zeer kwalitatief product

Een feestje om uit te rollen!

Al enige tijd was ik op zoek naar een yogamat van goede kwaliteit voor Yoga, Pilates en meditatie. De yogamat die ik bij Superyoga kocht is steeds weer een feestje om uit te rollen door de mooie afbeeldingen van de maan en kleur (taupe) van de mat, en de dikte en het materiaal zijn heel fijn om pijnloos oefeningen op te doen zonder uit te glijden. Het oogmasker ruikt heerlijk en geeft samen met de selfcare set edelstenen de rust en ontspanning die ik zocht. Mijn bestelling werd daarnaast snel en netjes bezorgd. Echt een cadeautje om te geven aan een ander of aan jezelf!

Mooie producten en snel geleverd

Ik ben erg blij met de mooie yogamat en het armbandje van amazoniet. Een dag na de bestelling was het pakketje al binnen.

De productomschrijving is helder en duidelijk. Snelle service en netjes ingepakt.

Superblij met mijn mooie spulletjes van Superyoga

Mooie site, leuke spulletjes en alles op tijd en goed ontvangen!

alles naar wens.

snelle levering en spullen zoals op de foto getoond.

Snelle levering, fijne mat en handdoek

De mat en handdoek zijn erg fijn! Netjes verpakt en snel geleverd

Bestelling is naar verwachting!

Prima yogamat, mooi meditatiekussen en de tas past precies. De producten zijn naar verwachting!

Mooie producten en hele snelle service. Prettig geprijsd, de prijs/kwaliteit verhouding is top, de kwaliteit is beter dan je voor de prijs mag verwachten:)

Prima mat voor prima yoga

De dikte vd mat is goed, kleur ook.

Levering was snel en compleet. De yogamat heeft een hele mooie heldere print en is van goede kwaliteit. Hij past ook met gemak in de tevens bestelde draagtas.

Prima product, blij mee

Heerlijk om op mijn hoofd te leggen als ik hoofdpijn heb.

Topkwaliteit

Je zult geen spijt krijgen van de aanschaf!

Na een snelle levering meteen in de tas voor mijn yoga lesje. Gaf me meteen een veilig gevoel. Zoals extra hygiëne en stabiliteit. Wat in deze tijd zo belangrijk is.

Netjes en snel.

De bestelling was keurig verpakt en snel bezorgd.

Goed product en snel geleverd!

product van goede kwaliteit.

Snelle leveringen, producten voldoen aan verwachting!

Fijne yogamat, indigo blauwe lotus, goede grip! Meditatie- en oogkussen zijn functioneel, mooi en de kleur indigo is top!

Mooie spullen, heel blij mee!

Na bestelling snel en netjes geleverd. Ik werd er vrolijk van. Met zonnegroet van Jiska

In een woord top!

De bestelling werd snel geleverd, was goed verpakt en voldeed helemaal aan mijn verwachting. Heel tevreden en net recht met een 10 beoordeeld.

positief

fijn matje aangeschaft, bevalt prima

snelle levering, prima produkt

Prima yogamat, snel geleverd, goede communicatie

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop die ik bij jullie heb gedaan. Klantvriendelijk staat op de eerste plaats.

Goede producten, snelle levering

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Snelle levering dus! En kwalitatief goede producten. Erg blij met de yogablokken en meditatiekussen.

Heel blij mee

Een simpel matje die precies doet wat hij doet. Prachtige kleuren, zacht en sticky dus veel grip maar geen blauwe plekken meer bij grond oefeningen. Krult niet zo erg op als matjes die ik eerder heb gehad. Ik ben zeer tevreden.

goed product en snelle levering

Snelle levering in een gepaste doos. De yoga sticky mat is dik en comfortabel! ook heel mooi. Armband is zoals beschreven. Mag een kaartje bij met uitleg over de stenen.

Burgemeester Haspelslaan 23

1181NB Amstelveen