Zeer mooie yoga mat. Snelle en correcte service! Een aanrader!

Supersnelle en correcte levering

Een half uur na mijn online bestelling was mijn order verwerkt. Heb alles dag erna ontvangen en blij met de yogablokken

Snel, goed en makkelijk

Heb onlangs een Manduka yogamat besteld bij Superyoga.nl. Naast het feit dat ze de beste merken en materialen hebben is de service in een woord top! Kwalitatief goed spul, snelle levering en super snel en makkelijk bestellen.

Prachtige producten met snelle levering

Heel uitgebreide keuze aan prachtige producten met goede omschrijving In de webshop. Heel snelle levering. Dankjewel!

Heldere en informatieve website

Superyoga.nl is een zeer informatieve website, die duidelijk de verschillende aspecten bij het kiezen van een nieuwe yogamat toelicht. Erg nuttige informatie als je zoals ik net begint met yoga en dus nog geen idee hebt waar je op moeten letten. Fijn dat ook de duurzaamheid van de yogamatten uitgebreid aan bod komt.

Mooie yogamat

Duidelijke beschrijvingen en fotos op de website, geen verrassing bij ontvangst. Snelle levering , goed ingepakt. Ik zal weer bij Superyoga bestellen als ik iets nodig heb.

Prachtige producten

Duidelijke webshop met prachtige producten ,zeer snelle levering kan het iedereen aan raden!Uitstekend daarom een 10.Geen op of aanmerkingen,

Mooie spullen en snelle levering!

Snel en netjes

Bestelling was snel en netjes afgehandeld. Het product is goed en zoals de omschrijving. Het schema waarop je kan zien of de mat bij jou past vond ik erg handig.

Superdepuper

Mooi product, snelle levering, helemaal tevreden.

Mooie producten en snelle levering

Ik heb ecokurk yogablokken besteld en een yogariem en ben er ontzettend blij mee! De blokken zijn stevig en vooral degene met de maantjes maken me blij. Het is ontzettend snel geleverd dus ik kon meteen aan de slag :)

Goede snelle service!

Snel geleverd, aardige mensen, hele mooie yogamat!

Snelle levering en fijn materiaal!

Duidelijke website, snelle levering en een fijn matje. Erg tevreden over deze website!

Snelle levering, prima product

Tevreden over het geleverde product en ook de klantenservice reageert vlot!

Heel grote.

Grote genoeg voor ik en mijn man. Sticky ook. Sommige yogamat zal opkrullen als je hem uitvouwt, maar deze niet.

Snelle levering!

Heel tevreden over het artikel!

Superyoga inderdaad SUPER!

De yogamat, de blokken en de belt die ik had besteld werden direct de volgende ochtend zorgvuldig en milieuvriendelijk verpakt bezorgd! De kleuren kwamen overeen met de foto's op de site,... in werkelijkheid zelfs nog nèt een tikkie mooier. De yogamat meteen in gebruik genomen - fantastisch! Komt op mij over als een sympathiek, servicegericht en gepassioneerd bedrijf. Ik heb inmiddels mijn tweede bestelling al gedaan!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ruime selectie, snelle levering, niet belachelijk duur.

Voldeed aan mijn verwachtingen, mooie prints en goed materiaal

Ik ben gewoon heel tevreden met mijn mat en kussen Het materiaal, de print, de kleuren...alles is even mooi en rustgevend Service verloopt heel erg vlot Een aanrader!

Prettige sfeer en fijne lessen

Docenten zijn erg vriendelijk. De yoga school heeft een fijne sfeer en grote ruimte ruimten dus je kunt goed afstand houden. Leuke variatie aan lessen.

Snel geleverd en een mooie mat

Alles wat ik nodig had voor mijn yogabeleving!

Fijne mat en handige tas.

Snelle levering, netjes verpakt en mooie produkten ontvangen

Na een prijs van €50 te hebben gewonnen van Superyoga via de staatsloterij, heb ik eens op mijn gemak rondgeneusd op de website van Superyoga. Daar heb ik heel leuke yoga-artikelen gezien in veel variatie. (mooie overzichtelijke website) Mijn keuze viel op een mooie Manduka handdoek en een leuk armbandje van amazoniet. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik heel snel een reactie en de volgende dag werd het al afgeleverd. Keurig verpakt, je kon zien dat er de nodige aandacht aan besteed was. Heel hartelijk bedankt voor dit prachtige kado! Ik ga er zeker goed gebruik van maken.

Mooie spullen en snelle, nette levering.

Het is voor pilates ook goed om hier te shoppen. De spullen zijn mooi en stevig van kwaliteit. De levering ging in nette doos en ik had aktes snel in huis.

Prima product

Snel en accuraat